Как се прави https://www.kaksepravi.org Всичко което е свързано как се прави, кое как се прави, как да направя, какво се прави, по какъв начин Sat, 21 May 2022 07:19:53 +0000 bg-BG hourly 1 Qualcomm обявява процесор Snapdragon 8 Plus Gen 1 https://www.kaksepravi.org/qualcomm-protsesor-snapdragon-8-plus-gen-1.html https://www.kaksepravi.org/qualcomm-protsesor-snapdragon-8-plus-gen-1.html#respond Sat, 21 May 2022 16:00:54 +0000 https://www.kaksepravi.org/?p=12520 Qualcomm най-накрая обяви процесора Snapdragon 8 Plus Gen 1, който се очакваше да бъде официално обявен от дълго време. Ето подробностите! Qualcomm редовно пуска през средата на годината Plus обновявания за своите водещи процесори...

The post Qualcomm обявява процесор Snapdragon 8 Plus Gen 1 first appeared on Как се прави.]]>
Qualcomm най-накрая обяви процесора Snapdragon 8 Plus Gen 1, който се очакваше да бъде официално обявен от дълго време. Ето подробностите!

Qualcomm редовно пуска през средата на годината Plus обновявания за своите водещи процесори в продължение на няколко години, които предлагат малки, но значителни печалби за производителност и ефективност на процесора и графичния процесор. Тази година не е по-различна и компанията вече обяви Snapdragon 8 Plus Gen 1.

Според слуховете, обновеният чипсет се състои от 4nm дизайн, произведен от TSMC вместо 4nm чип, произведен от Samsung, като стандартния Snapdragon 8 Gen 1. Въпреки че Qualcomm смени своите леярни, това вероятно е първият и последен път, когато сме виждали Qualcomm да смени своите леярни за чипове в средата на годината за процесор Plus. Е, какво означава?

Проюети Още: Как да регистрираш Kaufland Card

Може би най-големият ъпгрейд е заявеното увеличение на ефективността с 30% за CPU и GPU. Трудно е да се каже, без да се тества това твърдение, но теоретично това би трябвало да доведе до значително по-дълъг живот на батерията в сравнение със стандартните устройства 8 Gen 1. Всъщност Qualcomm вече заяви, че е направила редица специални подобрения в издръжливостта с обновения процесор. Той казва, че Snapdragon 8 Plus Gen 1 ви позволява да играете почти един час по-дълго, да предавате 80 минути повече видео и да получавате 5,5 часа повече време за разговори. Производителят на чипове също добавя, че можете да се насладите на до 17 часа повече възпроизвеждане на музика, още 50 минути сърфиране в социалните медии и още 25 минути 5G видео разговори през WeChat.

Тези твърдения се основават на предположението на TSMC, че 4nm производственият процес е по-ефективен от процеса на Samsung, използван за Snapdragon 8 Gen 1 и Exynos 2200. В края на краищата, Qualcomm не обяви никакви големи печалби в ефективността, когато обяви Snapdragon 888 Plus и 865 Plus съответно през 2021 и 2020 г.qualcomm snapdragon 8 plus gen 1
И така, кога новият процесор ще дойде на телефоните?
Qualcomm каза на Android Authority, че очаква първите телефони със Snapdragon 8 Plus Gen 1 да стартират през третото тримесечие на 2022 г. Компаниите, които са заявили, че ще използват този процесор досега, са Asus ROG, Black Shark, Honor, Iqoo, Lenovo, Motorola, Nubia, OnePlus, Oppo, OSOM, Realme, Red Magic, Redmi, Vivo, Xiaomi и ZTE.

Също така си струва да се отбележи, че Samsung не е в списъка, но това не е необичайно, тъй като производителят на серията Galaxy традиционно не позволява той да бъде споменат в тези съобщения.

The post Qualcomm обявява процесор Snapdragon 8 Plus Gen 1 first appeared on Как се прави.]]>
https://www.kaksepravi.org/qualcomm-protsesor-snapdragon-8-plus-gen-1.html/feed 0
Как да регистрираш Kaufland Card https://www.kaksepravi.org/kak-da-registrirash-kaufland-card.html https://www.kaksepravi.org/kak-da-registrirash-kaufland-card.html#respond Sat, 21 May 2022 05:27:03 +0000 https://www.kaksepravi.org/?p=12509 Регистрация на Kaufland Card Kaufland Card е тук! Какво представлява новата лоялна програма? Как да регистрираш своята нова Kaufland Card? Какви предимства ти носи тя? Как да отключваш купони с отстъпки. Kaufland Card –...

The post Как да регистрираш Kaufland Card first appeared on Как се прави.]]>
Регистрация на Kaufland Card

Kaufland Card е тук! Какво представлява новата лоялна програма? Как да регистрираш своята нова Kaufland Card? Какви предимства ти носи тя? Как да отключваш купони с отстъпки.
Kaufland Card – Карта, която пести пари на всички които искат да се възползват от тази услуга могат да направят регистрацията успешно от мобилният смартфон по всяко време в долните редове ще се опитаме да обясним стъпка по-стъпка как лесно да си направите регистрация в платформата и да се възползвате от отстъпките които хипермаркетът представя на всички потребители.Има и втори вариант и то е да се посети близък магазин на Кауфланд и от служителите да се поиска този вариант е подходящ за възрастни предимно и за тези които не искат да инсталират приложението на Кауфланд.

Прочети Още: Идва ограничение на историите в Instagram

Дигитална Kaufland Card

Как се прави регистрация на Kaufland Card от Андроид – Android (Гоогле Плей Сторе – Google Play Store)

1. Отвори (Гоогле Плей Сторе – Google Play Store). Ако нямаш регистрация НАТИСНИ ТУК!!!
2. В мястото където е лупата натиснете и в празното поле напишете Kaufland – Отстъпки и Брошури.
3. Kaufland – Отстъпки и Брошури натиснете Инсталиране и изчакайте приложението да се инсталира.
4. След като се инсталира проложението Kaufland – Отстъпки и Брошури натиснете бутона Отвори.
5. В появилия се прозорец натиснете СЪЗДАЙ ПРОФИЛ.kaufland card sazdai profil
6. Натиснете опцията Мобилен номер. (Че искате да направите регистрация с мобилен номер).
7. В появилия се формуляр попълнете следните неща.

 • Мобилен Телефон Номер
 • Изберете Парола -> Главна Малка Буква Цифра и Символ -> (За ваша сигурност паролата трябва да бъде трудно откриваема****)
 • Отбележете Сложете две тикчета
 • Създай Профил

registratsia kaufland card
8. Изберете най-близкия Магазин – Хипермаркет.
Izberi Magazin Hipermarket.
9. Избери Локация на магазина.
Izberi Lokatsia Magazin
10. Защита на данните (Изберете Съгласен Съм ако сте съгласни).Zashtita na Danni.
11. Ще ви се изпрати код на мобилният номер (Напишете кода в появилия прозорец).

Забележка: Ако ви върне на формуляра попълнете следните данни

 1. Г-н / Г-жа
 2. Име
 3. Фамилия
 4. Град
 5. Пощенски Код
 6. Квартал / Улица

Това е всичко вече успешно направихте вашата регистрация и ще можете да се възползвате от отстъпките!!!

The post Как да регистрираш Kaufland Card first appeared on Как се прави.]]>
https://www.kaksepravi.org/kak-da-registrirash-kaufland-card.html/feed 0
Идва ограничение на историите в Instagram https://www.kaksepravi.org/idva-ogranichenie-na-istoriite-v-instagram.html https://www.kaksepravi.org/idva-ogranichenie-na-istoriite-v-instagram.html#respond Thu, 19 May 2022 06:00:40 +0000 https://www.kaksepravi.org/?p=12505 Въпреки че Instagram Stories са популярна функция за някои и ненужна функция за други, сега е наложено определено ограничение за всички. Ето подробностите! Instagram Stories са изключително популярни по целия свят и някои хора...

The post Идва ограничение на историите в Instagram first appeared on Как се прави.]]>
Въпреки че Instagram Stories са популярна функция за някои и ненужна функция за други, сега е наложено определено ограничение за всички. Ето подробностите!

Instagram Stories са изключително популярни по целия свят и някои хора наистина обичат да споделят всичко, което правят чрез тези 24-часови снимки и видеоклипове. Изглежда, че Instagram сега ще ограничи малко това забавление. Тази новина, която е лоша новина за създателите, включва тестване на Instagram на нова функция, която е ограничила Stories.

Фил Ричел, бразилски потребител на Instagram, забеляза, че приложението Instagram вече показва само три в Stories, споделени от други. В момента потребителите могат да публикуват 100 истории едновременно. Въпреки че този номер остава същият въпреки промяната, потребителите, които получават актуализацията, трябва да докоснат „Покажи всички“, за да видят останалите истории. В противен случай Instagram прескача към историите на следващия човек.

Прочети Още: Netflix обявява уволнение на 150 служители

Революционна промяна в Instagram Stories
Това внася значителна промяна в начина, по който работят Instagram Stories. След актуализацията това вече няма да е възможно, тъй като някои хора са свикнали да докосват екрана, за да видят всички истории в акаунта наведнъж. За създателите това означава, че публикациите след третия разказ вероятно ще имат по-нисък брой показвания. В същото време ограничаването на броя истории, гледани в приложението, ще позволи на потребителите да виждат публикации от повече хора по-бързо, ако не се интересуват от това съдържание.

В момента изглежда, че само малка група потребители са получили актуализацията с новото оформление на Stories, така че е вероятно Instagram все още да тества тези промени, преди да ги пусне на всички потребители. Разбира се, тези промени може никога да не се отнасят за всички. Засега не ни остава нищо друго освен да чакаме.

И така, какво мислите за тази функция? Смятате ли, че беше необходимо? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

The post Идва ограничение на историите в Instagram first appeared on Как се прави.]]>
https://www.kaksepravi.org/idva-ogranichenie-na-istoriite-v-instagram.html/feed 0
Netflix обявява уволнение на 150 служители https://www.kaksepravi.org/netflix-obyavyava-uvolnenie-150-slujiteli.html https://www.kaksepravi.org/netflix-obyavyava-uvolnenie-150-slujiteli.html#respond Wed, 18 May 2022 18:00:48 +0000 https://www.kaksepravi.org/?p=12501 Netflix обяви, че се сбогува със 150 служители със своето изявление. Компанията заяви, че е взела това решение, защото е задължително. Ето подробностите! След като Netflix обяви миналия месец, че губи абонати за първи път...

The post Netflix обявява уволнение на 150 служители first appeared on Как се прави.]]>
Netflix обяви, че се сбогува със 150 служители със своето изявление. Компанията заяви, че е взела това решение, защото е задължително. Ето подробностите!

След като Netflix обяви миналия месец, че губи абонати за първи път от 10 години, платформата за стрийминг обяви във вторник, че съкращава около 150 работни места в компанията, предимно в Съединените щати, което представлява 2% от общата й работна сила.

Netflix направи следните изявления по темата:

„Както обяснихме за печалбите, забавящият се растеж на приходите ни означава, че трябва да забавим растежа на разходите си като компания. За съжаление, днес казваме сбогом на приблизително 150 служители, повечето от които са базирани в Съединените щати. Тези промени се движат от бизнеса изисквания, а не индивидуално представяне, което прави тази ситуация особено трудна. „Това я прави по-трудна, защото никой от нас не иска да се сбогува с толкова страхотни колеги. Работим усилено, за да ги подкрепим през този труден преход.“

В обаждането си за печалбите за първото тримесечие през април Спенсър Нойман , главен финансов директор на Netflix , каза, че компанията планира да намали част от разходите си през следващите две години. Докато Netflix ще продължи да отделя приблизително 17 милиарда долара годишно за разработване на нови телевизионни предавания и филми, ще го прави с по-малко хора зад кулисите. „Опитваме се да бъдем умни в настоящата ситуация и се опитваме да бъдем разумни, като отдръпнем част от този ръст на разходите, за да отразим реалността на растежа на приходите на бизнеса“, каза Нойман . казах.netflix 150

Прочети Още: Предстоят безплатни концерти в Apple Music

Съкращенията ще продължат в Netflix

Допълнителни съкращения в компанията са вероятно тази година, според човек, запознат със ситуацията, който говори с компанията при условие за анонимност.

Netflix, дългогодишен лидер в броя на абонатите в световен мащаб, заяви миналия месец, че е загубил близо 200 000 абонамента през първите три месеца на годината и очаква още 2 милиона абонати да напуснат услугата през второто тримесечие на 2022 г. Ето защо е вероятно да видим повече съкращения в бъдеще и дори намаляване на честотата на съдържанието, дори и Netflix да не го признае директно.

The post Netflix обявява уволнение на 150 служители first appeared on Как се прави.]]>
https://www.kaksepravi.org/netflix-obyavyava-uvolnenie-150-slujiteli.html/feed 0
Предстоят безплатни концерти в Apple Music https://www.kaksepravi.org/bezplaten-kontsert-apple-music.html https://www.kaksepravi.org/bezplaten-kontsert-apple-music.html#respond Wed, 18 May 2022 16:00:09 +0000 https://www.kaksepravi.org/?p=12498 Apple обяви, че вече ще предава безплатни концерти в Apple Music, като първият концерт на Хари Стайлс стартира в петък. Ето подробностите! От тази седмица Apple Music ще предава поточно някои концерти на големи изпълнители като...

The post Предстоят безплатни концерти в Apple Music first appeared on Как се прави.]]>
Apple обяви, че вече ще предава безплатни концерти в Apple Music, като първият концерт на Хари Стайлс стартира в петък. Ето подробностите!

От тази седмица Apple Music ще предава поточно някои концерти на големи изпълнители като част от Apple Music Live. Тази нова функция стартира с концерт на Хари Стайлс в петък с издаването на третия албум на Хари Стайлс, Harry’s House.

Абонатите на Apple Music в 167 държави ще могат да гледат концерти на живо без допълнително заплащане. Ето изявлението на Apple Music по темата:

„Няма значение колко време и усилия прекарва един артист в студиото за музиката си, това е сцената, на която те наистина показват работата си. Apple Music Live е проектиран да прави точно това. За да покаже на най-големите звезди в музиката как те свържете се с техните фенове и как песните им се превръщат в изпълнения на живо. Ние предоставяме възможно най-голямата платформа за

Концертът на Хари Стайлс ще бъде в UBS Arena в Лонг Айлънд, Ню Йорк. В Apple Music феновете могат да видят интервю с Хари от Зейн Лоу за създаването на Къщата на Хари. Свързаните с изпълнители плейлисти ще бъдат налични в същия прозорец, заедно с връзка за предварително добавяне на албума към вашата библиотека.

Прочети Още: Stardew Valley постига невероятни продажби

Броят на концертите на Apple Music може да се увеличи

Ще можете да гледате концерта One Night Only in New York на живо в Apple Music в петък. Ако не сте на разположение на концерта в петък, ще има преизлъчвания на 22 май и 26 май.

Въпреки че тази функция е нова, това не е първият набег на Apple в предаването на концерти на живо. Преди това той режисира британския iTunes Festival през 2007 г. Компанията, която донесе фестивала в САЩ през 2014 г., го спря след няколко години. Все още не е ясно как и колко често Apple ще продължи тези концерти и вероятно данните, които ще бъдат получени на концерта на Хари Стайлс, също ще хвърлят светлина върху бъдещето на функцията.

The post Предстоят безплатни концерти в Apple Music first appeared on Как се прави.]]>
https://www.kaksepravi.org/bezplaten-kontsert-apple-music.html/feed 0
Stardew Valley постига невероятни продажби https://www.kaksepravi.org/stardew-valley-postigna-neveroyatni-prodajbi.html https://www.kaksepravi.org/stardew-valley-postigna-neveroyatni-prodajbi.html#respond Wed, 18 May 2022 12:00:00 +0000 https://www.kaksepravi.org/?p=12481 Stardew Valley достигна 20 милиона продажби след 6 години след пускането си на пазара. Добрите новини и подробности бяха предадени от разработчика на играта, Barone. Изминаха 6 години от дебюта му и  Stardew Valley се продаде...

The post Stardew Valley постига невероятни продажби first appeared on Как се прави.]]>
Stardew Valley достигна 20 милиона продажби след 6 години след пускането си на пазара. Добрите новини и подробности бяха предадени от разработчика на играта, Barone.

Изминаха 6 години от дебюта му и  Stardew Valley се продаде в невероятните 20 милиона копия. Създателят Ерик Бароне сподели подробности за успеха си в актуализация на прессайта на играта и в интервю за PC Gamer. „Наистина е невероятно да достигнеш 20 милиона продажби“, каза Бароне  . казах.

Но още по-впечатляващо е нарастващият темп на продажбите на Stardew Valley. Въпреки че са били необходими 4 години, докато играта продаде първите 10 милиона копия, играта е продала 5 милиона копия от септември 2021 г. Бароне изрази мислите си по този въпрос, както следва:

„Средните дневни продажби на Stardew Valley са по-високи от всяка точка днес. Не съм сигурен какво точно причинява това, но очаквам, че от уста на уста ще продължи да се разпространява и колкото повече хора го играят, толкова повече хора ще го споделят със своите приятели.“

Barone каза на PC Gamer, че планира да продължи да работи върху Stardew Valley, но в момента се фокусира предимно върху Haunted Chocolatier , нова екшън RPG, която обяви миналата есен . Barone  „В крайна сметка трябва да следвам сърцето си или качеството на съдържанието ми ще пострада.“ казах.stardew valley

Прочети Още: Как да изтрия историята на търсенето в Instagram?

Процесът на развитие на Stardew Valley е толкова интересен, колкото и неговият успех

20 милиона продадени копия; Да не говорим за игра, разработена от един човек, всяка игра е впечатляваща фигура. Бароне започва работа по Stardew Valley, след като завършва университета във Вашингтон Такома със степен по компютърни науки. След финансовата криза от 2008 г. той осъзна, че не може да намери работа в своята област, затова започна да развива Stardew Valley, за да развие допълнително своето майсторство. Той прекара следващите 4 години, работейки по проекта, като в крайна сметка стартира Stardew Valley в началото на 2016 г. Журналистът на Bloomberg Джейсън Шрайер говори за тази история на успеха в своята отлична книга от 2017 г., Кръв, пот и пиксели.

И така, какво мислите за този успех? Играли ли сте някога преди Stardew Valley? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

The post Stardew Valley постига невероятни продажби first appeared on Как се прави.]]>
https://www.kaksepravi.org/stardew-valley-postigna-neveroyatni-prodajbi.html/feed 0
Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте! https://www.kaksepravi.org/metodi-za-krajba-na-akaunti-v-instagram.html https://www.kaksepravi.org/metodi-za-krajba-na-akaunti-v-instagram.html#respond Wed, 18 May 2022 11:03:27 +0000 https://www.kaksepravi.org/?p=12474 Акаунтите са конфискувани с методи за кражба на акаунти в Instagram, използвани от хакери. Трябва да внимавате с методите в статията, която сме подготвили. Какви са методите за кражба на акаунти в Instagram , използвани от...

The post Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте! first appeared on Как се прави.]]>
Акаунтите са конфискувани с методи за кражба на акаунти в Instagram, използвани от хакери. Трябва да внимавате с методите в статията, която сме подготвили.

Какви са методите за кражба на акаунти в Instagram , използвани от хакерите ? Хакерите опитват различни методи за привличане на акаунти на потребителите на социалните медии. Сред тях има и методи, изпратени до твърде много потребители. В тази статия сме събрали методите, които хакерите използват често. Трябва да внимавате с методите в списъка.

Базираната на изображения платформа за социални медии Instagram се радва на огромна популярност по целия свят. Следователно услугата е голяма цел за потребителите на компютри. Сметките могат да бъдат откраднати по някои методи на платформата, която се използва от милиони хора по целия свят.

Прочети Още: Първите подробности за iOS 16 пристигнаха

Хакерите се стремят да завземат акаунтите на потребителите на социални медии, като прилагат нов метод всеки ден. Поради тази причина потребителите трябва да бъдат много внимателни, когато използват платформата.

В статията, която подготвихме, обяснихме някои от методите, използвани от хакерите, за да конфискуват акаунтите в базираната на изображения платформа за социални медии. Можете да получите информация, като разгледате методите в нашия списък. По този начин можете да вземете предпазни мерки срещу тези методи за сигурността на вашия акаунт.

Какви са методите за кражба на акаунти в Instagram?

 • Иск за авторски права в Instagram
 • Предполагаемо хакване на акаунт
 • Пренасочване към фалшиви сайтове за пазаруване
 • Връзки към сайтове за изтегляне
 • Кражба на приятелски акаунт и връзка
 • Вземане на същото потребителско име като акаунта на човек и добавяне на различна буква в края

По-горе са методите за отвличане на акаунти, използвани от злонамерени хора в популярната услуга за социални медии, наречена Instagram. Можете да разгледате подробностите за методите в списъка по-долу.

1. Иск за авторски права в Instagram

В платформата за социални медии, базирана на изображения, има метод, който напоследък се използва много често. Злонамерените хора изпращат съобщение до потребителите чрез директно съобщение (DM). Посочено е, че споделянето, направено в съдържанието на това съобщение, е било установено, че нарушава авторски права.

Потребителите могат да споделят много съдържание през деня. Част от това съдържание се споделя и в интернет. В резултат на това много потребители смятат, че са изправени пред нарушаване на авторски права.

Съобщението, което има съдържание, точно както е изпратено от Instagram, включва и идентификатора на отчета, за да се повиши нивото на достоверност. Съобщението, което гласи, че акаунтът на потребителя ще бъде изтрит окончателно в рамките на 48 часа, също така посочва правилата, които са били нарушени.

Потребителите получават връзка за предоставяне на обратна връзка, но тази връзка всъщност води до сайт, създаден за хакване на акаунти на потребителите. Имайте предвид, че Instagram никога няма да изпраща съобщения до потребители. Не вярвайте на никого от хората, които се представят като служител на Instagram в DM.

2. Предполагаем опит за кражба на акаунт

В приложението за социални медии, което се използва от милиони хора по света, има и твърдението за опит за кражба на акаунти сред често използваните методи с цел задържане на акаунти. Потребителите трябва да бъдат много внимателни с този метод.

Хакерите изпращат имейли до потребителите на социални медии. Твърди се, че имейлът съдържа опит за кражба на акаунт. Въпреки това се посочва, че потребителите трябва да променят паролата си. В имейла е включена връзка за това действие.

Връзката в имейла води до злонамерен уебсайт. Информацията, въведена в сайта, се изпраща директно на хакерите. В резултат на това акаунтът е откраднат. Поради тази причина определено трябва да проверите дали адресите, които ви изпращат имейли, са реални. В противен случай може да бъдете измамени и в резултат на това акаунтът ви да бъде хакнат.

3. Пренасочване към фалшиви сайтове за пазаруване

Пазаруването в приложението за социални медии, базирано на изображения, наречено Instagram, е много популярно. Злонамерените хора използват метод, за да превърнат високия процент на пазаруване в платформата във възможност.

Злонамерени хора създават фалшив сайт за пазаруване, като добавят писмо към връзката на популярен сайт за електронна търговия. Ако потребителите не проверяват внимателно връзката, те смятат, че URL адресът принадлежи на популярния сайт за електронна търговия и щракват върху него.

Кликването върху въпросната връзка води до загуба на акаунта на потребителите. Поради тази причина трябва да бъдете много внимателни с връзките, върху които щракнете. Добра идея е да не кликвате върху връзки, споделени от хора, на които нямате доверие.

4. Връзка към сайтове за изтегляне на файлове

Има и друг метод, който се използва широко от хакерите. Хакерите използват връзки за изтегляне на сайтове, за да хакнат акаунти на потребителите. При този метод потребителите са измамени и злонамерен софтуер се изтегля.

Потребителите изтеглят злонамерения софтуер на своите устройства в резултат на щракване върху връзката, създадена от хакерите. Зловредният софтуер, който заразява смартфон или таблет, изпраща информацията на човека до хакери. В резултат на това акаунтът е хакнат.

5. Кражба на приятелски акаунт и контакт

Друг метод, често използван от злонамерени хора, е да откраднат акаунта на приятел и да общуват. При този метод акаунтът на приятеля на жертвата е откраднат. Хакерите се свързват с жертвата чрез акаунта, който са откраднали.

Хората кликват директно върху връзките, споделени от техните приятели през целия ден, без никакво колебание. Хакерите имат за цел да злоупотребят с това доверие в споменатия метод. Поради това потребителите трябва да бъдат изключително внимателни към съобщенията от своите приятели.

6. Вземане на същото потребителско име като акаунт на лице и добавяне на различно писмо в края

Има и друг много опасен начин сред методите за кражба на акаунти в платформата за социални медии, базирана на изображения. Хакерите приемат същото потребителско име като акаунта на човек и добавят различна буква в края.

Други хора смятат, че акаунтът принадлежи на този човек, ако не обърнат внимание. Така той може да щракне върху връзки от този човек.

Какво да направите, когато акаунтът в Instagram бъде откраднат?

 • Подавам оплакване.
 • Докладвайте акаунта.
 • Докладвайте за хака в Instagram.

Има важни стъпки, които трябва да предприемете, ако акаунтът ви в приложението за социални медии, което има огромна популярност по целия свят, бъде откраднато. Ако сте изправени пред такава ситуация, е от голяма полза да предприемете тези стъпки.

Ако акаунтът ви в социалните медии е откраднат, можете да подадете наказателна жалба. Освен това можете да затворите акаунта си чрез оплакване. Също така не забравяйте да докладвате за кражбата на акаунта в Instagram.

В тази статия сме обяснили методите, използвани за целите на кражба на акаунти в платформата за социални медии, базирана на изображения. Включихме и стъпките, които трябва да се предприемат в случай на кражба на акаунт. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

The post Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте! first appeared on Как се прави.]]>
https://www.kaksepravi.org/metodi-za-krajba-na-akaunti-v-instagram.html/feed 0
Най-добрите препоръки за Bluetooth слушалки – 2022 г https://www.kaksepravi.org/nai-dobrite-bluetooth-slushalki-2022.html https://www.kaksepravi.org/nai-dobrite-bluetooth-slushalki-2022.html#respond Tue, 17 May 2022 08:00:55 +0000 https://www.kaksepravi.org/?p=12485 Bluetooth слушалките са наистина лесни за използване. И така, кои са най-добрите Bluetooth слушалки? Подробностите са в това съдържание. С развитието на аудио технологиите и инструментите за възпроизвеждане на медии, моделите слушалки непрекъснато се...

The post Най-добрите препоръки за Bluetooth слушалки – 2022 г first appeared on Как се прави.]]>
Bluetooth слушалките са наистина лесни за използване. И така, кои са най-добрите Bluetooth слушалки? Подробностите са в това съдържание.

С развитието на аудио технологиите и инструментите за възпроизвеждане на медии, моделите слушалки непрекъснато се обновяват. Кабелните слушалки, които използвахме, бяха заменени с bluetooth слушалки. Тези слушалки, които работят чрез установяване на безжична връзка със специалната bluetooth мрежа между устройството и слушалките, са разделени на две групи като в ухото и за ухото, според областите на тяхното използване.

Прочети Още: Stardew Valley постига невероятни продажби

Когато купувате Bluetooth слушалки, трябва да обърнете внимание и на неговите характеристики. Трябва да оцените фактори като живот на батерията, качество на звука, шумопотискане, издръжливост, дизайн в съответствие с основната ви цел на употреба. Освен това вашият избор трябва да бъде задоволителен по отношение на цена-качество. И така, кои са най-добрите марки и модели bluetooth слушалки? С нашия списък с препоръки за bluetooth слушалки , който сме подготвили за вас, до голяма степен премахваме този въпросителен знак.

Препоръки за Bluetooth слушалки за поставяне в ушите

 • Apple Airpods Pro
 • Sony WF-1000XM4
 • Philips SHB2515BK оптимистичен
 • Sennheiser CX 400BT
 • Samsung Galaxy Buds+

Слушалките за поставяне в ушите осигуряват предимство по отношение на преносимост, тъй като заемат по-малко място. Под това заглавие включваме препоръки за Bluetooth слушалки за поставяне в ушите и подробна информация за продукта.

Apple Airpods Proapple airpods pro

Apple, която коригира недостатъците на модела Airpods 2, който пусна по-рано, е сред най-добрите bluetooth слушалки с модела Airpods Pro. Слушалките, които могат да държат здраво в ухото със своя специален дизайн, тежат 5,4 грама всяка. Освен това качеството на връзката и скоростта на превключване между устройствата са доста високи. Apple Airpods Pro, който има сензори, които му позволяват да се активира само когато се постави в ухото, е един от задоволителни модели по отношение на качеството на звука.

Sony WF-1000XM4sony wf 1000xm4

Bluetooth слушалките за поставяне в ухото WF-1000XM4 на Sony, която е една от водещите марки, опитни в звука, прави слушането на музика по-приятно с отличната си функция за шумопотискане. Най-големият фактор за способността му да блокира шума толкова добре е неговият специален дизайн, който пасва идеално на ухото. С функцията за автоматична работа, която и слушалка да е включена в ухото, тя работи. Така че, когато поставите едната слушалка в ухото си, другата остава в режим на заспиване. Освен това е много полезен със своята сензорна функция.

Philips SHB2515BK оптимистиченphilips upbeat

Това е един от най-идеалните варианти за тези, които искат да бъдат едновременно икономични и задоволителни с качеството му. Philips SHB2515BK Upbeat, който има време за възпроизвеждане до 12 часа, стига да го носите в кутията за зареждане, осигурява 3 часа използване с едно зареждане, ако не носите кутията със себе си. В допълнение, слушалките, които имат силен бас и качествен звук, предоставят широка възможност за управление със своя многофункционален бутон, докато слушате музика.

Sennheiser CX 400BTsennheiser cx 400bt

Продължавайки успеха си в кабелните слушалки, както и в слушалките с bluetooth, моделът CX 400BT на Sennheiser, който се откроява със своя прост и стилен дизайн, има функция за пасивно шумопотискане. Слушалките, които достигат 20 часа използване в специалната си кутия за зареждане, имат време за използване от 5-6 часа при активна употреба без кутията. Той е сред моделите bluetooth слушалки, които можете да изберете по отношение на звуковата технология и ергономичната структура, използвани при производството им.

Samsung Galaxy Buds+samsung galaxy buds plus

Samsung Galaxy Buds Plus, който удовлетворява потребителите до голяма степен с предимствата, които предоставя с достъпната си цена, е модел слушалки с bluetooth, който осигурява лесна употреба от гледна точка на наличието на три микрофона. Една от причините за предпочитание е времето за зареждане. Батерията на слушалките е 85 mAh, а батерията за зареждане е 270 mAh. Моделът, който има време за използване от 22 часа в кутията за зареждане и 11 часа, когато е извън кутията, също е идеален по отношение на лекотата на използване.

Препоръки за Bluetooth слушалки за ухо

 • Sony WH-1000XM4
 • Jabra Elite 45ч
 • Adidas RPT-01
 • Apple AirPods Макс
 • JBL T500 BT

Слушалките за ухо са особено изгодни по отношение на изолирането на външния звук и дават по-чист и силен звук. Под това заглавие включваме препоръки за Bluetooth слушалки за поставяне в ушите и подробна информация за продукта.

Sony WH-1000XM4sony wh 1000xm

Sony WH-1000XM4, който е един от успешните модели по отношение на много функции като качество на звука, качество на разговора, степен на шумопотискане, живот на батерията, също осигурява удобство с поддръжката на Bluetooth сдвояване с множество устройства. Моделът, който има функции като автоматично превключване в режим на околния шум, когато установи, че говорите и спиране на музиката със сензори, когато не носите слушалки, има лек и ергономичен дизайн, който не уморява ушите.

Jabra Elite 45ч Jabra Elite 45

Jabra Elite 45h е една от bluetooth слушалките над ухото, която отговаря на повечето функции, търсени от тези, които обичат да слушат музика. Освен това, със своето превъзходство в зареждането, той е сред най-идеалните модели Bluetooth слушалки за над ухото. Предлагайки живот на батерията от близо 10 часа с 15-минутно зареждане, този модел е идеален продукт за съотношение цена-качество с достъпната си цена в сравнение с неговото качество, стилен дизайн и различни цветови опции.

Adidas RPT-01adidas- rpt 01

Добавяйки своята водоустойчива и издръжлива структура към 40-часовия живот на батерията, Adidas RPT-01, който е една от мощните опции, също има дизайн, подходящ за използване по време на спорт. За разлика от много други слушалки за поставяне в ушите, можем да кажем, че това е идеална спортна слушалка, тъй като не изпада от ушите ви по време на тренировка, топли ви в студено време и не се изпотява в горещо време.

Apple AirPods Максapple airpods max

Apple AirPods Max, които привличат вниманието с отличната си поддръжка за различни аудио формати и издръжливия си дизайн, са сред идеалните опции за bluetooth слушалки над ушите. В допълнение, интеграцията на Apple устройство, високото качество на звука, персонализираните настройки, активното шумопотискане и режимът на прозрачност са сред факторите, които правят този модел изгоден.

JBL T500 BTjbl t500 bt

JBL T500 BT е сред най-предпочитаните bluetooth слушалки над ушите със своето тегло от 113 грама и стилен дизайн. Моделът, който има капацитет на батерията, който ви позволява да слушате музика в продължение на 1 час само с 5-минутно зареждане, има опции за черен, бял, тъмносин и розов цвят.

The post Най-добрите препоръки за Bluetooth слушалки – 2022 г first appeared on Как се прави.]]>
https://www.kaksepravi.org/nai-dobrite-bluetooth-slushalki-2022.html/feed 0
Как да изтрия историята на търсенето в Instagram? https://www.kaksepravi.org/kak-da-iztria-istoria-na-tarseneto-v-instagram.html https://www.kaksepravi.org/kak-da-iztria-istoria-na-tarseneto-v-instagram.html#respond Mon, 16 May 2022 16:00:12 +0000 https://www.kaksepravi.org/?p=12477 Как да изтриете историята на търсенето в популярната платформа за споделяне на снимки Instagram? ние разказваме. Популярната платформа за споделяне на снимки Instagram вече се превърна в незаменима част от живота ни. Съдържанието в секцията за търсене...

The post Как да изтрия историята на търсенето в Instagram? first appeared on Как се прави.]]>
Как да изтриете историята на търсенето в популярната платформа за споделяне на снимки Instagram? ние разказваме.

Популярната платформа за споделяне на снимки Instagram вече се превърна в незаменима част от живота ни. Съдържанието в секцията за търсене на платформата, където правим много неща като разглеждане на съдържанието, търсене на нещо и чат през деня, може да бъде малко смущаващо. Алгоритъмът на Instagram обаче работи с тенденцията да научаваме съдържанието, което харесваме, и да ни го показва. След определен момент можем да срещнем едно и също съдържание отново и отново. За да предотвратите това, може да се наложи да изтриете историята на търсенето в Instagram. В това ръководство, което сме подготвили, ви  казахме как да изтриете историята на търсенето в Instagram .

Прочети Още: Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!

Как да изтрия историята на търсенето в Instagram?

 • Как да изтриете историята на Instagram от телефона
 • Изтриване на историята на Instagram от компютър 

Как да изтриете историята на Instagram от телефона

 • Първо отворете приложението Instagram на вашето устройство. 
 • Влезте в секцията „търсене“ на Instagram в долната част.
 • След това щракнете върху лентата за търсене и натиснете опцията „вижте всички“ в десния ъгъл.
 • Тук можете да видите всички търсения, които сте направили досега.
 • Ако искате да изтриете само определени обаждания, можете да ги изчистите, като натиснете иконата „x“ до повикванията.
 • За да изчистите всички повиквания, натиснете отново опцията „Изчистване на всички“ в горния десен ъгъл.
 • Вашата история на търсене сега ще бъде изчистена.instagram tarsene

Изчистването на вашата история на търсене все още няма да бъде окончателното решение, така че трябва да имате предвид това. Instagram ще изброи предложените акаунти за вас в горната част на панела за търсене. Тези сметки; може да се състои от потребители, които срещате често или с които сте взаимодействали наскоро. За да ги изчистите за известно време, можете да натиснете и задържите и изберете опцията Скрий . 

Изтриване на историята на Instagram от компютър

 • Влезте в приложението Instagram от компютъра.
 • Щракнете върху „лентата за търсене“ по-горе.
 • Когато щракнете тук, ще видите всички търсения, които сте направили.
 • Можете да изтриете всички търсения, които сте направили, като натиснете опцията „Изчистване на всички“ в горния десен ъгъл на този екран.
The post Как да изтрия историята на търсенето в Instagram? first appeared on Как се прави.]]>
https://www.kaksepravi.org/kak-da-iztria-istoria-na-tarseneto-v-instagram.html/feed 0
Първите подробности за iOS 16 пристигнаха https://www.kaksepravi.org/podrobnosti-za-ios-16.html https://www.kaksepravi.org/podrobnosti-za-ios-16.html#respond Mon, 16 May 2022 12:52:26 +0000 https://www.kaksepravi.org/?p=12470 Докато пускането на iOS 16 от Apple е след 3 седмици, новата информация за iOS 16 излиза на бял свят. Ето подробностите! Потребителите на iPhone продължават да чакат с нетърпение iOS 16 . Според нов доклад преминаването на Apple към...

The post Първите подробности за iOS 16 пристигнаха first appeared on Как се прави.]]>
Докато пускането на iOS 16 от Apple е след 3 седмици, новата информация за iOS 16 излиза на бял свят. Ето подробностите!

Потребителите на iPhone продължават да чакат с нетърпение iOS 16 . Според нов доклад преминаването на Apple към iOS 16 ще донесе много големи промени в мобилната операционна система, но изглежда, че ще бъде много подобна на iOS 15 по отношение на дизайна.

Apple се подготвя да представи своите операционни системи от следващо поколение на конференцията си WWDC 2022 на 6 юни, което поражда слухове за това, което предстои да бъде обявено. В спекулациите, направени преди конференцията за разработчици, се посочва, че Apple се готви за големи промени за iOS 16, но ще го представи с познат външен вид.

Бюлетинът „Power On“ на Bloomberg ще въведе „големи промени в цялата система“, според Марк Гърман. Промените ще включват „нови начини за взаимодействие и някои нови приложения на Apple“, но Гърман не може да каже какво наистина ще се промени в този момент. Въпреки иновациите, Гърман заявява, че няма да има голяма разлика в цялостната естетика на дизайна на iOS 16 в сравнение с iOS 15 и заявява, че Apple не очаква „софтуерът да предложи пълен редизайн“.

Прочети Още: Как да намерите песни които за първи път чувате?ios 16

Споделена също малко информация за watchOS 9

Гурман добави, че новините за watchOS 9 , както и актуализациите на iOS „ще бъдат важни“, но все пак отказа да уточни какво се е случило. Предишните слухове за watchOS 9 включват винаги наличен режим с ниска мощност, разширение на съществуващите функции за предсърдно мъждене и повече видове упражнения и показатели за бягане.

И така, какво очаквате от iOS 16? Дизайнът или стабилността са по-важни за вас? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

The post Първите подробности за iOS 16 пристигнаха first appeared on Как се прави.]]>
https://www.kaksepravi.org/podrobnosti-za-ios-16.html/feed 0