12 Twitter акаунти които трябва да следите ако сте мобилни играчи

mobil,igra

Не е твърде късно да имаме място в света на мобилните игри. Можете да следвате тези 12 акаунта в Twitter, които сме посочили, за да сте наясно с развитието на света на мобилните игри и да сте наясно с иновациите във всеки един момент.

1. Pocket Gamer

App Army assemble! Is Banner Saga 2 as awesome as we thought it would be?https://t.co/5PefKlB6kF pic.twitter.com/HG0AS3P2Fy
— Pocket Gamer (@PocketGamer)
Можете да прочетете отзивите за игри на iOS, Android, Windows Phone и много други платформи, като следвате Pocket Gamer. Тук ще намерите ревюта на игри, съвети, новини и случайни подаръци.

2. AppSpy

Here are the 5 Nintendo NX games we want first – https://t.co/JVv91WFGgU pic.twitter.com/ffEI7kFgwg
— AppSpy (@appspy)
Можете да видите AppSpy като видео на Pocket Gamer. И двете са еднакви по отношение на съдържанието. AppSpy изследва прегледите на играта малко по-широко. Ако следвате AppSpy, можете да получите интересна информация за игрите и събитията.

3. TouchArcade
Here are the 5 Nintendo NX games we want first – https://t.co/JVv91WFGgU pic.twitter.com/ffEI7kFgwg
— AppSpy (@appspy)
Те наричат себе си „първия iOS игрален сайт Kend. С над 123 000 последователи, TouchArcade е добър източник на съдържание. Ако следвате TouchArcade, можете да стигнете до ревютата на играта, новините за играта и новите игри по най-бързия начин.

4. Pocket Tactics
Our next CCG ups the bar a bit in presentation and design. Tof took a look at @EnterFaeria, and liked what xe saw: https://t.co/1cyihpWahh
— Pocket Tactics (@PocketTactics)
Pocket Tactics е специализирана в публикуването на изчерпателни, всеобхватни ревюта за iOS и Android игри, въпреки че акциите на Twitter не са точно вълнуващи. Pocket Tactics предлага чудесен начин да следите статии, които се публикуват всяка седмица, за да намерите нови игри, които биха могли да представляват интерес за вас.

5. App Store Games
A simple and infectious arcade puzzler we bounced around with this week. #NewGamesWeLove https://t.co/pmDwVdRDv5 pic.twitter.com/qnGZefWLHj
— App Store Games (@AppStoreGames)
В официалния Twitter акаунт на редакторите на App Store можете да научите за страхотните игри, най-добрите безплатни игри и новите версии на игрите.

6. iOS Board Games
Fantastic deck-building word game, Paperback, heading to iOS next week (Android soon!) https://t.co/A0r9RjJEXt pic.twitter.com/8Z0MQhuEHw
— iOS Board Games (@iosboardgames)
Ако сте развълнувани да играете мобилни игри с карти, iOS Board игрите трябва да са на върха на сметките, които трябва да следвате. Подробна информация за всички пуснати и пуснати игри за карти скоро ще бъде достъпна, следвайки този профил.

7. Sean Young
gameplay slowly but surely coming together. #PixelArt #indiedev #mobilegaming #rpg pic.twitter.com/nTDaz2LUGU
— Sean Young 🔜 PAX East (@SeanYoungSG)
Шон Янг е разработчик на мобилни игри. Ако сте любопитни как да направите мобилна игра, трябва да следвате Шон Янг. Тя споделя публикации за предстоящи игри, включително дизайн, изкуство и игри.

8. GameRefinery
The guy who designed #CandyCrush on how they made it so addictive https://t.co/PBWbAQlNOB via @TIMEBusiness
— GameRefinery 🔜 GDC (@GameRefinery)
Този акаунт в Twitter се занимава с търговската страна на мобилната игра за тези, които искат да бъдат разработчици на игри или разработчици на игри. Можете да разберете защо мобилните игри привличат толкова много внимание, как съществуващите игри могат да станат по-добри и как да продават мобилните игри, които се играят.

9. Game Mob
Upcoming: This Week’s New #iOS and #Android Games https://t.co/fdJ779Xg4q
— Game Mob (@GameMob_)
Ако все още не можете да намерите профил в Twitter, който прави преглед на играта, колкото искате, опитайте да прегледате играта Mob Game. Въпреки че не е толкова популярен, колкото други сметки за мобилни игри, той има повече от 25 хиляди последователи.

10. IGV
Out now: He-Man Tappers of the Greyskull https://t.co/NuHdH6atFS #heman #dccomics #iosgames #mobilegames #androidgames
— IGV (@igvgaming)
Предпочитате да гледате преживяванията на играта като видео, а не да ги четете в дълга статия? След това можете да следите профила на Twitter в IGV. Следвайки този профил, можете бързо да достигнете до трейлъри и обяви за игри.

11. Humble Mobile Bundle
Enter a beautiful world of Slavic fables and meet mythological creatures in Eventide, from our @ArtifexMundi bundle! https://t.co/tfFSCRb4Fh
— Humble Mobile Bundle
Humble Bundle е известен като най-добрият начин да получите играта на ниска цена. Можете да проследявате акаунта, ако искате да поддържате Humble Bundle.

12. IMGA
The content we are seeing now is the worst VR we will ever experience: 3 predictions for VR games https://t.co/ZQqkpy5OEr
— IMGA (@imgawards)
От тази сметка можете да следвате международните награди за мобилни игри, предоставяни на иновативни и изключителни мобилни игри. Можете да следвате IMGA, за да получите представа за света на развитието на игрите и какво прави мобилната игра страхотна.

Подобни публикации

  1. Какво е Valorant VP и как да го получите?
  2. Какво е League of Legends (LoL) RP, как да го получите?
  3. Затваря ли се Google Stadia?
  4. Идеята на Open World Concept Terminator Game
  5. Starlink вече може да се използва в ботове

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.