3 приложения за заключване на приложения

Здравейте днес реших да ви споделя 3 приложения за заключване на вашите приложения които притежавате във вашите смартфони.Te са на разположение за изтегляне от Google Play.Можете по всяко време да ги изтеглите и да използвайте за по-голяма безопосност и защита на вашите приложения инсталирани на смартфона.

App Lock

Първото предложение за вас ще е идеалният според мен AppLock, никой няма да може да се провери вашите приложения, галерия или съобщения, освен вас. APPLock, е охрана за личният ви данни! Само с едно докосване ще заключите приложенията си.Приложението Lock отнема само няколко секунди и е 500% по-бърз от всеки друг AppLocker. Много лесен и удобен за използване с доста добър интерфейс. Има голямо разнообразие от заключване на екрана. Може да използвате свой собствен код, но също така може да изберете ПИН или различни теми за заключване.

Finger security App

Второто ми предложение за вас това е друго приложение, което също предпазва андроид смартфоните от всеки неоторизиран поглед или достъп. Това приложение, специално работи със сензорът за пръстови отпечатъци. Това конкретно приложение също така предпазва и нотификациите на защитените приложения. Всички нотификации, които са получени от различни приложения са защитени с помощта на това конкретно приложение. Друга интересна особеност на това приложение е създаването на резервно копие на паролата. Случва се да заключите приложение от много погрешни опити за отключване с пръстовият отпечатък.

App Locker

Последното ми предложение за вас е App Locker приложение работи еднакво добре с всеки Android смартфон да ви кажа честно с него можете да заключите всяко приложение или всяко съобщение на устройството си, чрез парола или чрез пръстов отпечатък, ако телефонът ви естествено има такъв. Ще ви помогне и да запазите всичките си документи и други важни приложения в безопасност от чужди очи, които биха могли да използват телефона. Нужно е първо да изтеглите приложението след това да го инсталирате и след това да го настройте. Всички приложения, били те игри или комуникационни средства като „Viber“ и „Whats App“ могат да бъдат заключени напълно с помощта на това приложение. Паролата може да бъде променяна по всяко време, което го прави много удобно. Приложението също работи и защитава вашите приложения и данни, дори ако телефонът ви бъде засегнат от вирус. След вирусна атака, телефонът ви може да има проблеми, но това приложение работи без никакви щети. Защитата за приложенията си остава същата.

Подобни публикации

  1. Представяне на Oppo A36: Характеристики и цена!
  2. Серията Samsung Galaxy S22 може да е по-скъпа, отколкото очаквахме!
  3. iPhone 13 срещу iPhone SE (2020): Кой от тях има повече смисъл да се купи?
  4. Как да направите фона прозрачен на телефони с Android ?
  5. iQOO 9 Pro официално представен! Ето цената и характеристиките

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.