5 Ефективни методи за увеличаване на силата на сигнала на телефонаtelefon,signal,tehnologia

Този списък може да бъде до петдесет с алтернативи, които могат да бъдат направени, когато силата на сигнала на телефона е ниска или когато изобщо не приемате телефона си, но никаква алтернатива не я прави напълно добра за силата на сигнала на телефона, защото силата на сигнала на телефона и действията на оператора продължават в същата пропорция. Ако вашият оператор не разполага с добра инфраструктура, е съвсем естествено, че нямате добра сила на сигнала.

1. Промяна на захвата на телефона:

telefon,polojenie, signal
Поддържането на телефона по правилния начин е ефективен начин за увеличаване на силата на сигнала на телефона. Ако държите стената до стената на антените в телефона, силата на сигнала може да е отслабена. В този случай може да се наблюдава промяна в силата на сигнала, ако държите телефона си в горните ъгли.

2. Отидите / (Излезте) на балкона:

balkon,signal,telefon
Вземете телефона си на балкона и поемете дълбоко дъх. Турция земетресение е къщата, където той е много подходящ за по-дебели стени география в сравнение с други страни. Колкото повече можете да прекосите стените, толкова по-добре ще бъде силата на сигнала. Този метод може да не е добра алтернатива за зимните месеци, но това е метод, който ни позволява да постигнем ефективни резултати, за да увеличим силата на сигнала.

3. Проверете заряда на вашия телефон:

telefon,zarqd,signal
Вашият смартфон автоматично превключва на режим за пестене на енергия в зависимост от липсата на такса. В този случай трябва да включите телефона си или да изключите режима за пестене на енергия. Може да е един от най-трудните избори, които някога сте виждали, но трябва да изберете един от тях и да се сбогувате с един от дуото.

4. Разходете се докато се подобри сигнала:

troleyna,stanciya, signal
Базовата станция може да пада от отдалечено място. Продължавайте да вървите, докато сигналът на телефона ви се усили. Силата на сигнала понякога може да се увеличи след пет до десет стъпки, а понякога и след пет до десет километра. Основната причина за това е, че инфраструктурата в нашата страна все още не е усъвършенствана. Хората, живеещи в центъра на града, се оплакват по-малко от този проблем, докато тези извън града се оплакват от тази ситуация почти всеки ден.

5. Опитайте да използвате Wi-Fi.

wifi,signal,tehnologia
Ако сте направили всички от тях и все още няма подобрение в сигнала на телефона, остава само един път: Wi-Fi.

С Wi-Fi можете да осъществявате гласови и видео повиквания. Приложения, които предлагат WhatsApp, Messenger, Instagram Direct и други, могат временно да видят бизнеса ви.

Бонус: Кажете сбогом на вашия оператор

operator,signal,telefon,tehnologia
Както е посочено в четвъртата статия, силата на сигнала може да е слаба, защото инфраструктурата не е достатъчно здрава на някои места. В района, в който живеете, говорете с други хора, които използват оператора, който използвате, и се опитайте да ги попитате какъв е силата на сигнала на телефона. Ако други хора, живеещи в същата област, се оплакват от този проблем, разберете кой оператор е по-добър от оператора, който използвате във вашия район и преминете към този оператор.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.