Телефоните с Android напълно се трансформират в iPhoneandroid 15 nachalen ekran

Телефоните с Android напълно се трансформират в iPhone: Заключеният екран ще се промени напълно!

С актуализацията на версията на Android 15 друга функция на iOS може да се появи в моделите телефони с Android. Споделено е как ще изглежда. Ето подробностите! Въпреки че остава малко време операционната система Android 15 да бъде достъпна за потребителите, подробности за актуализацията на новата версия, която ще зарадва потребителите на Android, все още идват.

Въпреки че Samsung все още използва уиджетите на заключения екран в ранните дни на Android, Google не искаше да се върне към тази функция. Тази ситуация обаче се променя с новата актуализация на Android 15.

Google планира да върне поддръжката на приспособления за заключен екран , ограничена само до таблети. Оказва се, че има планове за създаване на поток „ Събития на живо “ за телефони, подобен на изгледа на iPhone.

Функция, подобна на събития на живо, идва в Android 15

Тази функция, която е позната на хората, които познават или са използвали операционната система iOS преди, гарантира, че уиджетите се показват на заключения екран по много естетичен начин. Google трябва да се представи на потребителите с подобен дизайн, който не уморява очите.

Както се вижда в споделеното видео, виждаме, че много информация тече в долната част на телефона, благодарение на функцията, наречена „ С един поглед “. Планът на Google обаче е да постави тази зона точно под мястото, където се пише историята.

Можем да кажем, че потокът, който в момента се намира в долната част на телефона, създаде надежда за потребителите, че джаджи или функции, подобни на джаджи, ще се върнат. Въпреки че се смята, че тези промени са за Android 15, смята се, че има възможност те да дойдат дори през 2025 г. със следващата версия на Android 16.

Има много модели телефони от марките Samsung, Xiaomi , vivo и Oppo , които чакат да получат актуализация на версията на Android 15. Смята се, че тези приспособления за заключен екран ще се показват по този начин само на телефони на Google, но това все още не е ясно.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.