Как мога да добавя няколко снимки към Instagram Story?instagram story add picture

Как мога да добавя няколко снимки към Instagram Story?

Могат ли да се добавят множество снимки към Instagram истории от устройства с Android и iOS? И така, Как да добавите няколко снимки към историята на Instagram? Днес платформите за социални медии имат важно място. Много хора използват платформи за социални медии по различни причини. Instagram е сред използваните социални медийни платформи. В Instagram се използва най-вече функцията за истории.

Потребителите на Instagram правят платформата по-забавна, като добавят снимки и видеоклипове към своите истории. В тази статия ще говорим за начини за добавяне на няколко снимки към историята на Instagram.

Методи за добавяне на множество снимки към Instagram Story

Следните методи трябва да се следват, за да добавите няколко снимки към Instagram истории от устройства с Android и iOS:

1. Превключване към Instagram Story Mode

При влизане в приложението Instagram се отваря секцията „Вашата история“. Оттук ще превключите на режим история. След като превключите в режим История, щракнете върху бутона + (плюс) или плъзнете главния екран надясно.

2. Избор на снимка

След като преминат към режим на история, потребителите на устройства с Android трябва да отворят приложението „Фотогалерия“, а потребителите на iPhone трябва да отворят приложението „Camera Roll“. За да направите това, щракнете върху иконата на снимката, разположена в долния ляв ъгъл на екрана. След това се избират максимум 10 снимки чрез докосване на менюто „Избор“ в горния десен ъгъл на екрана.dobavyane na snimki v instagram story

3. Качване на снимки

След избиране на снимките, техните позиции и размери се коригират чрез щракване върху тях една по една.

4. Добавете филтри и стикери

След като снимките бъдат качени, към историите могат да се добавят филтри и стикери. За да добавите филтри и стикери, щракнете в горния десен ъгъл на екрана. Филтрите и стикерите правят снимките по-привлекателни. Това особено пречи на историите да изглеждат обикновени и небрежни.

5. Споделяне на истории

След като всички стъпки, споменати по-горе, са изпълнени напълно, щракнете върху бутона „Споделяне на историята“. След този процес можете да споделяте няколко снимки в Instagram истории.

Въпреки това, опитът за качване на повече от една снимка в историите на Instagram едновременно ще доведе до бавно зареждане на историите. Следователно е по-разумно да споделяте много снимки една по една, вместо да ги споделяте в една история. Колажите от снимки могат да се споделят и в Instagram истории.

Споделяне на фотоколаж в Instagram Stories

Друг метод, който може да се използва за добавяне на повече от една снимка към история в Instagram, е да превърнете снимките в колаж и да ги споделите. За този метод първо влизате в Instagram от устройства iPhone и Android. Влезте в полето „Вашата история“ и щракнете върху иконата „Оформление“ от лявата страна на екрана.

Чрез щракване върху бутона „Промяна на оформлението“ от устройството се отваря „Фотогалерия“ или „Фотоапарат“. Избрана е снимката, която ще бъде споделена в историята и добавена към фотоколажа. След като създадете фотоколажа, щракнете върху контролния бутон, разположен в долната част на екрана.

Могат да се добавят стикери и текстове за оживяване на историята. Историята, която е превърната във фотоколаж, се споделя след направените необходими допълнения.

Подобни публикации

  1. Достатъчно ли е 8 GB RAM за Mac?
  2. Новото приложение за споделяне на снимки на TikTok Notes
  3. Характеристики на часовник Smart Band 9 на Xiaomi
  4. Microsoft представи своите компютри, поддържани от изкуствен интелект
  5. Apple Watch ще може да измерва кръвното налягане!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.