Две нови функции, повишаващи поверителността на потребителите, идват в WhatsApp!whatsapp dve novi funktsi za poveritelnost

Две нови функции, повишаващи поверителността на потребителите, идват в WhatsApp!

WhatsApp планира скоро да отвори две важни функции, свързани с поверителността и сигурността на потребителите, за всички потребители. Ето подробностите! WhatsApp, собственост на Meta, активно въвежда голям брой нови функции, карайки потребителите да усетят ветровете на промяната в сравнение с предишната ситуация, когато актуализациите бяха редки.

В миналото приложението се различаваше значително между платформите iOS и Android, но последните промени имат за цел да обединят потребителското изживяване, като предоставят последователни и модерни интерфейси и за двете операционни системи. Нови функции за сигурност, идващи с новата актуализация на WhatsApp. Последната актуализация на WhatsApp (версия 2.23.16.6) включва две важни функции за сигурност.

1. Първо, когато потребителите получат съобщения от непознати номера, те ще бъдат посрещнати със специален защитен екран с опции за блокиране на лицето или докладване за него на екипа за модериране на WhatsApp. Екранът за защита също предлага полезни съвети за защита на чата, като например проверка на информацията в профила.
2. Второ, актуализацията въвежда функция за поверителност, която не позволява на подателите да знаят кога съобщенията им са били прочетени. Тази функция се прилага, когато опцията „разписка за четене“ е активирана и осигурява допълнителен слой поверителност, като не получава известие, докато получателят не отговори или не добави контакта към своята адресна книга.

Как да използвате Bing Chat в Safari?

В момента тези инструменти за сигурност са достъпни за избрана група бета тестери, които са инсталирали най-новата бета актуализация на WhatsApp от Google Play Store. Компанията планира постепенно да въведе тези функции за сигурност на по-широка аудитория в близко бъдеще. Какво мислите за тези нови функции на WhatsApp? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.