Забележително изявление за електрически автомобил от Nissan, Renault и Mitsubishi!Nissan announces all-new electric compact car coming to Europe

Nissan, Renault и Mitsubishi ще преминат към изцяло електрически автомобили до 2030 г. Подробности за забележителното изявление за електрически автомобил на триото!

Nissan, Renault и Mitsubishi обединяват усилията си за по-чисто бъдеще. Триото, както всеки друг голям автомобилен производител, се подготвя да се впусне в електрифицирано бъдеще. Подробности за забележителното изявление на електрически автомобил от Nissan, Renault и Mitsubishi са в нашите новини!

Nissan, Renault и Mitsubishi се обединяват

До 2030 г. броят на електрическите превозни средства в световен мащаб ще се увеличи значително и като част от тази цел тристранният алианс се подготвя за голяма инвестиция. Ако всичко върви по план, за целта ще бъдат изразходвани точно 23 милиарда евро. Инвестицията ще донесе 35 нови EV до 2030 г. За да постигнат тази цел, автомобилните производители ще трябва да използват общите части и общите елементи на дизайна, но ще го правят внимателно, според изявлението.

Използвайки това, което нарича „интелигентна диференциация“, алиансът ще управлява общите черти между превозните средства и ще разгледа възможността за обединяване на платформи, производствени мощности и задвижвания. До 2026 г. трите автомобилни производителя ще увеличат използването на споделени платформи от 60% днес на над 80%. Като част от тези усилия, Mitsubishi ще засили европейското си присъствие с два нови модела.

Прочети Още: Три нови игри като Star Wars FPS идват!

Подходът за „интелигентно диференциране“ вече е в действие с обявяването на изцяло електрическия модел Nissan Micra, който е много подобен на появилия се преди Renault 5 EV. Преминаването към електромобилите носи със себе си лазерен фокус върху технологията на батериите и за тази цел триото работи за намаляване на разходите за батерии с 50 процента до 2026 г. и 65 процента до 2028 г. Триото ще работи и с европейски доставчици на зареждане, за да предоставя на клиентите преференциални цени.

Според споделената информация Nissan, Renault и Mitsubishi се стремят да доставят повече от пет милиона превозни средства до 2026 г., използвайки облачни системи. Супер триото също така твърди, че е първият световен автомобилен производител, който въведе екосистемата на Google в своите превозни средства. Първият напълно софтуерно дефиниран инструмент ще бъде пуснат до 2025 г. И така, какво мислите по тази тема?

Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Интересен ход от Spotify: Деактивира устройството Car Thing!
  2. Tesla сложи край на ерата на докосването на волана!
  3. Tesla работи върху гласовия асистент в колата!
  4. Електрическите автомобили може да са още по-ценни: Открит е нов метод за удължаване живота на батериите!
  5. Характеристики на новото Renault Clio, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.