Германия работи върху седемгодишна задължителна актуализацияxiaomi mi 11t

Германия планира да увеличи живота на смартфоните със седемгодишна задължителна актуализация на защитата.

Благодарение на непрекъснато развиващите се технологии за смартфони, днес не изглежда като голяма необходимост от смяна на смартфон на всеки две или три години. Тази ситуация може да бъде важен феномен както от гледна точка на икономическото състояние на индивидите, така и от отпадъците от околната среда. Германия планира да увеличи живота на смартфоните със седемгодишна задължителна актуализация на защитата. И така, какво се готвят да направят регулаторните агенции в страната?

Германия може да донесе седем години задължителни актуализации на сигурността

Докато в момента Европейският съюз обмисля да поиска пет години актуализации на защитата за смартфони, германското правителство наскоро предложи да се установи задължителен седемгодишен период за актуализации на защитата. Това включва изпращането на пачове за сигурност, а не на новата операционна система.

Прочети Още: Появи се проблем с алармата на Google Часовник

С други думи, въпреки че смартфон, който сте закупили през 2021 г., няма да получи актуализацията за Android 18, той може да получава редовни актуализации на сигурността до 2028 г. Разбира се, да припомним, че този регламент беше поискан от Германия за Германия.

Въвеждането на такива задължения в други страни обаче означава, че производителите на смартфони трябва да работят по тези актуализации. След като актуализациите приключат, няма логичен проблем при публикуването им във всяка отговаряща на условията държава. С други думи, изглежда вероятно тази стъпка да даде положителни резултати по целия свят.xiaomi mi 11t

Обявен е периодът на използване на смартфоните в България

Индия е на трето място в изследването със средно 4,9 часа ежедневно използване на смартфон; Южна Корея (4,8 часа), Мексико (4,7 часа), България (4,5 часа), Япония (4,4 часа), Канада (4,1 часа), САЩ (3,9 часа) и Обединеното кралство (3,8 часа).

Според доклада на App Annie, световният пазар на приложения отново е счупил рекорда за разходи за всички времена. За сравнение, за това тримесечие, което възлиза на 34 милиарда долара, разходите са били около 7 милиарда долара общо за второто тримесечие на 2022 г. и 2 милиарда долара за първото тримесечие на 2022 година.

Подобни публикации

  1. Подготовка на CV с изкуствен интелект
  2. Microsoft Windows 11 с изкуствен интелект
  3. Microsoft обявява: Bing Chat идва на настолен компютър
  4. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност
  5. Срина ли се Spotify? Ето Изявление от фирмата!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.