Появи се проблем с алармата на Google Часовникalarma google chasovnik

Появи се проблем с алармата на часовника на Google, който не се възпроизвежда!

Появи се проблем с алармата на Google Часовник, който не звъни. Фактът, че алармата не прозвуча, предизвика голямо недоволство. И така, кога ще бъде решен проблемът в приложението?

Много потребители са страдали, защото алармата на Google Часовник не звъни . Жертвите изразиха своите реакции в платформи като Reddit. Реакциите скоро нараснаха като лавина. И така, има ли решение проблемът с алармата да не звучи? Всички подробности за проблема, предизвикал голямо недоволство, са в нашите новини.

Базиран в САЩ, Google има много приложения на мобилната платформа, както и услуги като търсачка и навигация. Сред тези приложения има приложение, наречено Часовник.

Приложението Clock, което има успешен потребителски интерфейс, е предпочитано от много потребители, но наскоро приложението излезе на преден план с голям проблем. Единствената функция на приложението, алармата, спря да работи.

Има ли решение на проблема с алармата на часовника на Google, който не се възпроизвежда?

Часовникът, който се използва от много потребители на Android, е станал жертва на потребителите поради проблема да не звъни на алармата. Потребители, Reddit, и те живеят в проблемите на Google Play Магазин на Google и да изразяват своите реакции донесоха. Потребителите също започнаха да дават звезда на страницата на приложението Play Store.

Прочети Още: Официално обявени игри за PlayStation Plus от септември 2021 г.

Потребителят, който заяви, че алармата не е звъннала, вместо това е вибрирала само веднъж, каза, че е загубил работата си поради това. Публикациите на Reddit твърдят, че стандартните методи като деинсталиране и преинсталиране на приложението, изчистване на кеша и промяна на настройките не работят.

Все още не е ясно колко устройства са засегнати поради проблема в приложението Clock на технологичния гигант. Засегнатите от проблема включват Oppo, Pixel, Oppo и много други устройства. Потребителите твърдят, че алармите не се включват, няма известие или звук.

Според твърдението, направено от потребителите в Reddit, причината за проблема в приложението Google Clock може да е интеграцията на Spotify. Базираният в САЩ технологичен гигант Google в изявление за Reddit с акаунта в PixelCommunity обяви, че те ще решат този проблем много скоро, но все още не е ясно кога проблемът ще бъде решен точно.

Ако сте се сблъскали с проблема да не звъните на аларма, можете да изтеглите приложение за аларма, което е алтернатива на Google Clock и да започнете да го използвате, докато проблемът в приложението не бъде разрешен. Можете да разгледате най -успешните приложения за аларма, като щракнете върху връзката по -горе.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.