Появи се проблем с алармата на Google Часовникalarma google chasovnik

Появи се проблем с алармата на часовника на Google, който не се възпроизвежда!

Появи се проблем с алармата на Google Часовник, който не звъни. Фактът, че алармата не прозвуча, предизвика голямо недоволство. И така, кога ще бъде решен проблемът в приложението?

Много потребители са страдали, защото алармата на Google Часовник не звъни . Жертвите изразиха своите реакции в платформи като Reddit. Реакциите скоро нараснаха като лавина. И така, има ли решение проблемът с алармата да не звучи? Всички подробности за проблема, предизвикал голямо недоволство, са в нашите новини.

Базиран в САЩ, Google има много приложения на мобилната платформа, както и услуги като търсачка и навигация. Сред тези приложения има приложение, наречено Часовник.

Приложението Clock, което има успешен потребителски интерфейс, е предпочитано от много потребители, но наскоро приложението излезе на преден план с голям проблем. Единствената функция на приложението, алармата, спря да работи.

Има ли решение на проблема с алармата на часовника на Google, който не се възпроизвежда?

Часовникът, който се използва от много потребители на Android, е станал жертва на потребителите поради проблема да не звъни на алармата. Потребители, Reddit, и те живеят в проблемите на Google Play Магазин на Google и да изразяват своите реакции донесоха. Потребителите също започнаха да дават звезда на страницата на приложението Play Store.

Прочети Още: Официално обявени игри за PlayStation Plus от септември 2021 г.

Потребителят, който заяви, че алармата не е звъннала, вместо това е вибрирала само веднъж, каза, че е загубил работата си поради това. Публикациите на Reddit твърдят, че стандартните методи като деинсталиране и преинсталиране на приложението, изчистване на кеша и промяна на настройките не работят.

Все още не е ясно колко устройства са засегнати поради проблема в приложението Clock на технологичния гигант. Засегнатите от проблема включват Oppo, Pixel, Oppo и много други устройства. Потребителите твърдят, че алармите не се включват, няма известие или звук.

Според твърдението, направено от потребителите в Reddit, причината за проблема в приложението Google Clock може да е интеграцията на Spotify. Базираният в САЩ технологичен гигант Google в изявление за Reddit с акаунта в PixelCommunity обяви, че те ще решат този проблем много скоро, но все още не е ясно кога проблемът ще бъде решен точно.

Ако сте се сблъскали с проблема да не звъните на аларма, можете да изтеглите приложение за аларма, което е алтернатива на Google Clock и да започнете да го използвате, докато проблемът в приложението не бъде разрешен. Можете да разгледате най -успешните приложения за аларма, като щракнете върху връзката по -горе.

Подобни публикации

  1. Най-търсената функция в Threads най-накрая пристигна!
  2. Как да затворя Whatsapp онлайн? – 2023 г
  3. Очакваните емотикони идват, клавиатурите стават цветни!
  4. WhatsApp идва функцията за междуплатформени съобщения!
  5. Reddit получава нова функция

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.