Характеристики и цена на геймърски слушалки Logitech Astro A50 Xlogitech astro a50 xa

Характеристики и цена на геймърски слушалки Logitech Astro A50 X

Какви са характеристиките на новите геймърски слушалки от висок клас Astro A50 X от марката Logitech? Ето всички подробности за геймърските слушалки Logitech Astro A50 X!

Logitech наскоро представи своите нови слушалки за игри от висок клас, Astro A50 X. Новите слушалки могат да се управляват както от компютър, така и от конзола.

Геймърските слушалки Logitech Astro A50 X привличат окото със своя стилен дизайн. В слушалките има микрофон за улесняване на комуникацията в играта. Може да се използва много лесно с компютър, PlayStation 5, Xbox Series X/S.

Характеристики на слушалки за игри Logitech Astro A50 X

Геймърските слушалки Logitech Astro A50 X могат да се свързват едновременно към Xbox + PS5 + PC/Mac устройства. Новите слушалки на Logitech са оборудвани с най-новите технологии. Проектирани с най-новите технологии, слушалките предлагат изключителна производителност на своите потребители.

Технологията LIGHTSPEED в Astro A50 X елиминира проблемите с кабелите. Следователно ситуации като влачене на кабели и разсейване на играчите са елиминирани.

СВЕТЛИННА СКОРОСТ; Той осигурява предимства като максимален живот на батерията, качество на звука и надеждност на връзката.logitech astro a50 x

Новите слушалки на Logitech позволяват свързване с едно докосване към библиотеки с игри от всички системи. Това е слушалка с високо ниво на производителност по отношение на връзка и звук. Logitech Astro A50 X предлага следните предимства със своята функция Pro-G Graphene;

 • Чистота на звука,
 • Точност на времето,
 • Детайл в звука,
 • Пространствена точност,

С функцията Pro-G-Graphene звуците излизат без да бъдат заглушени. Тъй като звуците излизат гладко, играчите могат да се представят с пълна производителност в игрите.

Слушалките могат да се използват чрез оптимизиране на аудио изживяването при игри с приложението G Hub + Mobile. С компютърно програмируемия софтуер за игри G Hub, приложението Logitech G на iOS/Android устройства може лесно да бъде оптимизирано за аудио игри.

Как да използвате филтър за синя светлина на PC и Mac устройства?

Logitech Astro A50

 • Намаляване на шума,
 • Възползвайте се от настройките на EQ в качеството на излъчване на разговор
 • Освен това има функции като разширена резолюция на микрофона.

Със своята иновативна функция HDMI 2.1, той предлага 24-битово аудио с по-висока разделителна способност на PS5 и Xbox конзоли. С възприемането на звука на играта AAA звуците стават по-ясни, по-дълбоки и по-подробни.

Благодарение на превключването на качеството на 4K 120 Hz видео, 40 Gb/sec видео може да се показва директно на телевизори и компютри.

Графики като променлива скорост на опресняване (VRR) и автоматичен режим с ниска латентност (ALLM) също са интегрирани в слушалките, така че играчите да могат да се съсредоточат върху играта.

Геймърска слушалка Logitech Astro A50 X Цена

Геймърските слушалки Logitech Astro A50 X също осигуряват едновременна LIGHTSPEED + Bluetooth връзка. Като се възползвате от тази функция, можете да се свържете с Discord и др. Звуци от приложения могат да бъдат импортирани в играта.

С поддръжката на Dolby Atmos слушалките предлагат 24-часов живот при пълно зареждане. Цената на слушалките на Logitech със страхотни характеристики е 625 лв.

Подобни публикации

 1. Как да играем Nintendo игри на iPad?
 2. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
 3. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
 4. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
 5. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.