Инсталиране и регистрация на Adobe Photoshop CC 2014

Как да инсталирам Adobe Photoshop CC 2014, Как се инсталира Adobe Photoshop CC 2014, Информация за Adobe Photoshop CC 2014, Програма за работа с графики и уеб дизайн, Регистрация на Adobe Photoshop CC 2014, Adobe Photoshop CC 2014, How to install Adobe Photoshop CC 2014?

Информация : Adobe Photoshop 2014 е един от най-добрите професионални софтуери за фотографи, графични и уеб дизайнери, предназначен за работа с графики. Той е идеално решение за тези, които искат да редактират професионално фотографии или да създават качествени уеб графики и сайтове. В новата версия има много подобрения и нововъведения, които биха предизвикали интерес у всеки – от най-обикновения потребител до професионалиста. Adobe Photoshop 2014 ще ви помогне да създавате най-добрите изображения за отпечатване, уеб и видео. Възползвайте се от всички налични възможности на съвременното редактиране, композиране и рисуване в превърналия се в стандарт Adobe Photoshop 2014 и изпитайте по-бързата работа в резултат на междуплатформената 64-битова поддръжка. Също така създавайте триизмерни изтеглени форми за емблеми, приложни художествени произведения и анимации; редактирайте триизмерни обекти с усъвършенствани инструменти; създавайте и подобрявайте съдържание с движение Adobe Photoshop 2014.

Размер: 1,70 ГБ

Официален сайт :
Adobe Photoshop CC 2014
Година : 2014

Версия:v15.2.2

Интерфейс : Английски и Руски

Лиценз : Платен

Инсталиране и регистрация :

1. Ако желаете да ползвате английски интерфейс на програмата, стартирайте командния скрипт „Инсталация с английски интерфейс“ като администратор и инсталирайте.

2. Ако желаете да ползвате руски интерфейс на програмата, стартирайте командния скрипт „Инсталация с руски интерфейс“ като администратор и инсталирайте.

3.Програмата е регистрирана.

Препоръка – След приключване на инсталацията, ще бъдете подканени да смените началната страница на браузъра си. Не забравяйте да премахнете отметката. … 🙂

Дано да съм ви бил полезен… 🙂
Приятна работа ви желая с Adobe Photoshop CC 2014… 🙂

Подобни публикации

  1. Какво представлява шпионският софтуер Pegasus и какво може да направи той?
  2. Сигурен Браузър Avast
  3. Виртуалните фонове се увеличават, за да се почувстват истински
  4. Най-добри приложения за будилник за Android 2021
  5. Най добрите програми за сваляне на видео

You may also like...

1 Response

  1. Mimi каза:

    Kak se pravi registraciq

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.