Ще има ли цялата серия iPhone 16 бутон за действие?iphone 16

Ще има ли цялата серия iPhone 16 бутон за действие? Разкрит е нов доклад!

Твърди се, че бутонът за действие, който се присъедини към серията с моделите iPhone 15 Pro, ще бъде включен в цялата серия iPhone 16. Ето подробностите! Тази година Apple продължи традицията си да разграничава Pro модела iPhone от стандартните модели. Компанията представи Dynamic Island на iPhone 14 Pro миналата година. Тази година Dynamic Island дойде и при не-Pro iPhone 15s.

Тази година компанията замени бутона за изключване на звука с нов бутон за действие на новото поколение варианти на iPhone 15 Pro, но тъй като остана верен на традициите си, този бутон не дойде при моделите, които не са Pro. Сега нов доклад гласи, че клавишът за действие ще бъде включен във всички модели от серията iPhone 16 за следващата година.

MacRumours съобщи, че бутонът за действие ще бъде наличен на всички четири устройства от серия iPhone 16 , включително моделите Standard, Plus, Pro и Pro Max на Apple . Компанията също работи, за да направи бутона за действие по-мощен, като добави повече функции.

Какъв ще бъде бутонът за действие на серия iPhone 16?

iphone 16 razpoznavane na litse

MacRumors също така заявява, че Apple ще направи клавиша капацитивен вместо механичен превключвател. Според доклада бутонът за действие на iPhone 16s ще работи с обратна връзка със сензор за сила, подобна на Touch ID на по-старите iPhone и тракпада Force Touch на MacBook. Кодовото име на обновения ключ за действие е Atlas и се смята, че вече е в процес на разработка.

Твърди се също, че Apple е изпробвала различни размери клавиши за действие на iPhone 16 и клавишите в някои дизайни са по-големи от моделите iPhone 15 Pro. Какво мислите за бутона за действие, който влезе в живота ни с моделите iPhone 15 Pro? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.