Първият лаптоп с изкуствен интелектsamsung galaxy book 4 2023

„Първият лаптоп с изкуствен интелект“ идва: Датата на пускане на пазара на Samsung Galaxy Book 4 е обявена!

Новата серия от серията лаптопи Galaxy Book на Samsung идва със заглавието „първият лаптоп с изкуствен интелект“. Ето подробностите! Процесорите Meteor Lake на Intel се планира да бъдат представени на 14 декември. Следвайки това отблизо, се съобщава, че
Samsung планира да пусне серията Galaxy Book 4 на 15 декември.

Според корейската медия Yonhap News, това представяне ще привлече вниманието със заглавието на Galaxy Book 4 като „първият лаптоп с изкуствен интелект“.

Процесорите Meteor Lake разполагат с първия интегриран невронен процесор (NPU) на Intel и по този начин могат да изпълняват редица задачи, свързани с изкуствения интелект. За да използва функциите за изкуствен интелект на устройството в серията Galaxy Book 4 на Samsung, се очаква компанията да използва новия процесор за захранване на собствения си модел с изкуствен интелект, Samsung Gauss.

Samsung Galaxy Book 4 ще бъде представен на 15 декември

samsung galaxy book 4

Въпреки че функциите на изкуствения интелект обикновено могат да се използват на много устройства, всички те се извършват в облака. Samsung, от друга страна, има за цел да предложи всички функции на местно ниво със серията Galaxy Book 4.

Изтекли изображения показват, че серията Galaxy Book 4 ще запази подобен дизайн като своите предшественици, със значителни вътрешни подобрения като AMOLED дисплей и графични процесори NVIDIA 40 серия.

Ще има ли цялата серия iPhone 16 бутон за действие?

Yonhap News също съобщи, че LG и HP също работят върху лаптопи Meteor Lake, но „оценяват времето“. Това показва, че те не могат да достигнат пазара толкова бързо, колкото Samsung и че могат да обявят или пуснат свои собствени устройства само през 2024 г. Какви са вашите очаквания от серията Galaxy Book 4? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да прехвърля данни от стар iPhone към нов iPhone?
  2. Как да инсталирате безплатен Windows 11?
  3. Пуснато приложението Vision Pro на TikTok
  4. Миграцията на потребителите на телефони с Android към iPhone
  5. Лаптоп с подвижен екран идва от Lenovo!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.