Първият лаптоп с изкуствен интелектsamsung galaxy book 4 2023

„Първият лаптоп с изкуствен интелект“ идва: Датата на пускане на пазара на Samsung Galaxy Book 4 е обявена!

Новата серия от серията лаптопи Galaxy Book на Samsung идва със заглавието „първият лаптоп с изкуствен интелект“. Ето подробностите! Процесорите Meteor Lake на Intel се планира да бъдат представени на 14 декември. Следвайки това отблизо, се съобщава, че
Samsung планира да пусне серията Galaxy Book 4 на 15 декември.

Според корейската медия Yonhap News, това представяне ще привлече вниманието със заглавието на Galaxy Book 4 като „първият лаптоп с изкуствен интелект“.

Процесорите Meteor Lake разполагат с първия интегриран невронен процесор (NPU) на Intel и по този начин могат да изпълняват редица задачи, свързани с изкуствения интелект. За да използва функциите за изкуствен интелект на устройството в серията Galaxy Book 4 на Samsung, се очаква компанията да използва новия процесор за захранване на собствения си модел с изкуствен интелект, Samsung Gauss.

Samsung Galaxy Book 4 ще бъде представен на 15 декември

samsung galaxy book 4

Въпреки че функциите на изкуствения интелект обикновено могат да се използват на много устройства, всички те се извършват в облака. Samsung, от друга страна, има за цел да предложи всички функции на местно ниво със серията Galaxy Book 4.

Изтекли изображения показват, че серията Galaxy Book 4 ще запази подобен дизайн като своите предшественици, със значителни вътрешни подобрения като AMOLED дисплей и графични процесори NVIDIA 40 серия.

Ще има ли цялата серия iPhone 16 бутон за действие?

Yonhap News също съобщи, че LG и HP също работят върху лаптопи Meteor Lake, но „оценяват времето“. Това показва, че те не могат да достигнат пазара толкова бързо, колкото Samsung и че могат да обявят или пуснат свои собствени устройства само през 2024 г. Какви са вашите очаквания от серията Galaxy Book 4? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.