Как да закупите жетони в TikTok? – 2024 гkak da zakupite tiktok jeton

Как да купите жетони в TikTok? – 2024 г

Как да получите монети на TikTok? Колко са цените на монетите в TikTok? В това ръководство ще отговорим на въпросите, задавани от повечето потребители на социални медии. TikTok позволява на потребителите на социални медии да подкрепят създателите на съдържание чрез закупуване на токени. В популярната платформа за социални медии монетите могат лесно да се зареждат в акаунта и по този начин да се изпращат различни подаръци на други потребители.

TikTok, използван от милиони хора по целия свят , позволява на хората, които започват предавания на живо , да получават дарения по време на предаването. Поради тази причина TikTok е популярна дестинация за тези, които искат да правят пари онлайн. Даренията от TikTok се правят чрез токени.

Поради тази причина много хора се чудят как да получат токени в услугата за социални медии. И така, как да заредите TikTok монети ? Преди да отговорим на този въпрос, нека обясним какво точно прави токенът.

Какво е TikTok Token (Жетон)?

Както при всяка платформа, TikTok разработи свой собствен метод за дарения и прави пари, като дарява токени на издателите на TikTok. TikTok token е метод за дарение, подготвен за хора, които имат хиляда последователи в платформата и искат да излъчват на живо.

Подаръците могат да се изпращат на други потребители в приложението чрез токени, закупени с реални пари. Както при всяка платформа, определен процент от жетоните се споделят с TikTok. С други думи, отнема част от получените дарения като приспадане. И така, колко са таксите за токени в TikTok?

Как да закупите Монети в TikTok?

Можете да закупите или презаредите Монети чрез App Store или Google Play. Можете да управлявате настройките за закупуване на Монети директно през съответните магазини за приложения или уеб сайта на TikTok.

Забележка: Понастоящем Подаръците и Монетите не се предлагат навсякъде.

За да презаредите Монети от вашия TikTok акаунт:

1. В приложението TikTok докоснете Профил в долната част.
2. Докоснете Настройки и поверителност, след което докоснете Баланс.
3. Докоснете Презареждане и изберете пакета Монети, който искате да закупите.
4. Следвайте предоставените инструкции, за да завършите покупката през съответния магазин за приложения.

За да презаредите Монети от TikTok видео:

1. В приложението TikTok докоснете бутона Коментари върху видео.
2. Докоснете бутона Подаръци в лентата за коментари. Ако не виждате Подаръци, тогава създателят не може да получава Подаръци в момента.
3. Докоснете Презареждане и изберете пакета Монети, който искате да закупите.
4. Следвайте предоставените инструкции, за да завършите покупката през съответния магазин за приложения.

Посетете уебсайта на TikTok и щракнете върху бутона „Вход“. Въведете вашата информация за членство и влезте в акаунта си. В следващата стъпка щракнете върху иконата на профила. Вижте менюто „Вземете токени“ в прозореца, който се отваря.

Щракнете върху сума на монета. Можете или да изберете един от предварително зададените жетони, или да въведете сумата, която искате, като щракнете върху „Персонализирано“. Натиснете бутона „Попълване“ и направете плащането.

Стъпки за качване на монети от видео в TikTok

 • Първо отворете приложението TikTok на вашето устройство.
 • След това влезте в акаунта си.
 • Отворете всяко предаване на живо.
 • Отидете на опцията кутия за подарък в предаването на живо, което се отваря.
 • Ще се появят жетони на TikTok.
 • Изберете токена, който искате да купите.
 • Изберете опцията Инсталиране.
 • Направете вашето плащане.

Не мога да получа токени на TikTok, какво е решението?

Първо, не трябва да сте на възраст под 18 години, за да качвате монети в популярната социална медийна платформа TikTok. Ако сте под 18 години, не можете да купувате токени или да дарявате в TikTok. Следователно може да срещнете грешка поради тази причина.

Някои потребители нямат проблеми при закупуването на жетони, но някои имат. В този случай трябва да разгледате методите на плащане. Така че можете да проверите лимита на кредитната карта, лимита за мобилни плащания и да видите дали нарушавате правилата на TikTok.

В това съдържание отговорихме на някои въпроси, включително Как да закупите монети TikTok. Като следвате стъпките в нашето ръководство, можете лесно да завършите процеса на инсталиране на TikTok монета и да подкрепите създателите на съдържание, които искате.

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.