Как да блокирам интернет сайтове на Android?android, zabrana, saitove

Как да блокираме уеб сайтове на смартфон с Android?

Преди години нямаше толкова много съдържание в Интернет.
С развитието на възможностите Интернет стана повече от енциклопедия. Онлайн ресурси са един от най-добрите начини децата да учат и развиват нова информация, но със съжаление казваме, че не цялото съдържание в Интернет е подходящо за деца. Като отговорен родител трябва да гарантирате, че децата ви са в безопасност онлайн.

Преди да дадете на децата си телефон или таблет, трябва да зададете ограничение на устройството си, за да предотвратите достъп до неподходящи уебсайтове, които могат да насочват сексуално явни сайтове към насилие и лоши навици . Това ще попречи на децата ви да влязат случайно и да излагат отрицателно съдържание на уебсайтове, до които не искате да имат достъп.

За разлика от iOS, Android няма възможност да блокира уебсайтове. Затова трябва да разчитате на приложения на трети страни, разработени за тази цел. В тази статия ще научите как да използвате приложението BlockSite приложение, за да блокирате достъпа до определени уебсайтове на телефони с Android или други умни устройства .

Блокиране на уебсайтове, които имат неподходящо съдържание с BlockSite

Използването на това приложение, наречено BlockSite, е най-лесният и ефективен начин за блокиране на достъпа до определени уебсайтове на вашия Android телефон или други умни устройства. Когато блокирате уебсайт, използвайки това приложение, наречено BlockSite , няма да имате достъп до тези уебсайтове през който и да е браузър, включително Google Chrome и Mozilla Firefox.

BlockSite да е това приложение Google Play Store можете да изтеглите с. След като инсталирате приложението, отворете приложението BlockSite от вашия телефон или друго интелигентно устройство . Когато отворите приложението, натиснете бутона „Първи стъпки“ . Като втора стъпка приложението ще ви помоли да предоставите необходимите разрешения. След като дадете необходимите разрешения за използване на приложението, ще бъдете готови да блокирате нов уебсайт.

Щракнете върху зеления бутон, за да добавите нов уебсайт в черния списък. В полето пред себе си добавете връзката на уебсайта, който искате да блокирате (Пример: Facebook.com).

И накрая, опитайте се да посетите уебсайта, който току-що сте блокирали, през който и да е браузър. Трябва да бъдете уведомени, че BlockSite е блокирал този сайт.

Подобни публикации

  1. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
  2. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
  3. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?
  4. Как да коригирам проблема с черния екран в Instagram?
  5. Как да изтеглите Instagram Reels Video?

You may also like...

1 Response

  1. Petar каза:

    Искам да ви благодаря за това, че този сайт наистина ми помогно и то много защото всяко нещо което търся тук съм го намерил. Наистина ви казвам всичко което сте написали доста статии пробвах и работи вашият метод. Още веднъж БЛАГОДАРЯ. Хубав Ден 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.