Как да се изключи захранването на EVO 4G

Как да се изключи захранването на EVO 4G

EVO 4G смартфон от HTC има много софтуерни и хардуерни характеристики, включително Google Android операционна система, 4.3-инчов капацитивен мултитъч екран, клавиатура на екрана и две камери – 8-мегапикселова камера с автофокус и основна 1.3-мегапикселова предна камера. Телефонът също така разполага с бутон „Power“ по протежение на горния ръб, но изключването си EVO 4G не е толкова просто като натиснете този бутон. Телефонът е проектиран с заключване на екрана, които могат, ако е включен, се намесва с изключването на устройството. Освен това, телефонът изисква от вас да потвърдите, че искате да го изключите напълно.

Изключете заключване на екрана си EVO 4G, ако това е необходимо, преди изключването на вашия телефон. Докоснете катинара на екрана, докоснете „Screen Заключен“ бара, плъзнете пръста си надолу и махнете отметката от опцията, когато се появи. Ако сте настроили персонализиран парола или отключване на екрана, въведете паролата или изготви схемата на екрана, когато бъдете подканени.

Инструкции : Как да се изключи захранването на EVO 4G

1). Натиснете надолу и задръжте бутона „Power“ в горната част на телефона си за най-малко две секунди.

2). Докоснете „Power Off“, когато бъдете подканени и след това натиснете „OK“, за да потвърдите, че искате да изключите телефона си. Ако го направите правилно, телефонът трябва да се изключи.

Дано да съм ви бил полезен… 🙂

Ако смятате , че е така моля споделете нашата страница в Фейсбук или Твитер… Благодаря предварително … Желая ви приятно сърфиране… 🙂

Подобни публикации

  1. Датата на стартиране на серията Huawei P50 е споделена
  2. Разкрита дата на издаване на iPhone SE 3!
  3. Неща, които трябва да имате предвид при закупуването на смартфон
  4. Проблем и решение за срив на приложението за Android
  5. Телефони на Samsung, които ще получат актуализация на Android 12

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.