Как да изтрия Netflix профил?kak da iztria netflix profil

Как да изтрия Netflix профил?

Какви стъпки трябва да се следват за изтриване на профил в Netflix? Ето какво трябва да направите, за да премахнете профила, който сте създали по-рано в популярната услуга!

Много хора, които използват популярната услуга за цифров стрийминг, се чудят как да извършат изтриване на профил в Netflix. В тази статия обяснихме как да изтриете профил, създаден в платформата за цифрово излъчване.

Netflix, която е една от първите услуги, за които се сещаме, когато става дума за платформа за цифрово излъчване, има голям брой сериали и филми в различни жанрове, включително екшън, приключение, научна фантастика и комедия. Услугата включва също програми и документални филми.

Платформата за цифрово излъчване, която извежда потребителското изживяване на следващото ниво благодарение на своите функции, също има функция за профилиране. Тази функционалност е особено полезна, когато няколко души използват акаунт в едно домакинство.

Може да искате да изтриете профил, който сте създали преди това. В такъв случай можете да премахнете профила или от уеб браузъра, или от мобилното приложение, като следвате някои стъпки. И така, как да изтриете профил в Netflix?

Стъпки за изтриване на профил в Netflix

 • Отворете сайта на Netflix.
 • Кликнете върху бутона „Вход“.
 • Влезте в акаунта си.
 • Натиснете иконата на профила.
 • Кликнете върху категорията „Управление на профили“.
 • Изберете профила, който искате да изтриете.
 • Кликнете върху бутона „Изтриване“.

Можете да изтриете профил, който сте отворили преди, по много практичен начин в платформата за цифрово излъчване, използвана от много хора по целия свят. Както споменахме по-горе, възможно е да извършите този процес на компютър или мобилно устройство.

Първо отворете уебсайта на услугата за цифров стрийминг, наречена Netflix, чрез уеб браузъра, инсталиран на вашия компютър. Ако не сте влезли, щракнете върху бутона „Вход“ и след това влезте в акаунта си, като въведете данните си за членство.

След като влезете в акаунта си, ще се отвори главната страница на услугата. Натиснете иконата на профила в горния десен ъгъл на страницата, която се отваря. Ако следвате тази стъпка, ще се появи прозорец. В прозореца с различни категории щракнете върху категорията „Управление на профили“.

Ако следвате въпросната стъпка, ще се отвори нова страница. Профилите, които сте създали преди, ще се появят на страницата, която се отваря. Изберете от тях профила, който искате да премахнете, и след това натиснете бутона „Изтриване“. Ако следвате тази стъпка, въпросният профил ще бъде премахнат.

Как да изтрия Netflix профил на телефона?

 • Отворете приложението Netflix.
 • Влезте в акаунта си.
 • Докоснете иконата на профила.
 • Влезте в категорията „Управление на профили“.
 • Изберете профила, който искате да премахнете.
 • Натиснете бутона „Изтриване на профил“.

Ако използвате мобилното приложение на популярната услуга за цифрово излъчване, няма нужда от компютър, за да изтриете профила. Първо отворете приложението Netflix, инсталирано на вашия смартфон или таблет. Ако не сте влезли, влезте в акаунта си.

Докоснете иконата на профила веднага след като влезете в акаунта си. Вижте категорията „Управление на профили“ в прозореца, който се отваря. Изберете профила, който искате да премахнете от списъка и след това натиснете бутона „Изтриване на профил“.

В тази статия обяснихме как да изтриете профил, който сте добавили преди това в услугата за цифров стрийминг, наречена Netflix, която е предпочитана от милиони хора. Можете да премахвате профили много лесно, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Подобни публикации

 1. Как да добавите GIF към Gmail?
 2. Как да създадете папка в Gmail?
 3. Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?
 4. Как да изтриете групови имейли в Gmail?
 5. Как да изтеглите видеоклипове от YouTube без програми?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.