Как да изтриете всички съобщения наведнъж в Gmail?gmail, gmail aktualizacia, new update gmail

Ако имате стотици имейли в профила си в Gmail и искате да ги изчистите напълно, ще ви разкажем как да изтриете групово всичките си имейли с едно кликване.

Gmail, един от най-популярните пощенски услуги, предлага лесен за използване от потребителите си функции, които предлага. Услугата, която отличава входящите писма от първичните ви, социални и промоционални имейли и улеснява виждането на важни съобщения по този видеотелефон, ви предлага функция, която ви позволява да почистите едно кликване върху вашите поща, докато се натрупвате и да видите как можете да ги изтриете. Ако искате, нека да продължим без допълнително обяснение.

След като влезете в профила си в Gmail, превключваме към опашката, където искате да изтриете. После маркирайте квадратчето непосредствено над него.

Както можете да видите, всички 100 мейла на тази страница са избрани. Можете да видите това предупреждение отново точно над разделите. Ако кликнете върху връзката Избор на линията X съобщения в търсенето Промоции, всички имейли в тази папка ще бъдат избрани.

След като завършите процеса на избор, щракнете върху бутона за боклук в горната част и започнете да изтривате парчетата. След тази стъпка трябва да изчакате известно време. През това време имейлите ви ще бъдат изтрити и ще видите екран като този по-долу.

Това е толкова лесно да изтриете съобщение от пощата в Gmail. Ще се видим в нашето друго ръководство. Довиждане!

Подобни публикации

  1. Как да блокирам нежелани канали в YouTube?
  2. Как да сканирам QR код на WeChat?
  3. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
  4. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
  5. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?

You may also like...

1 Response

  1. Мартин каза:

    Това действие би трябвало да го има и в приложението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.