Как да качвате снимки от Galaxy S III без MicroSD Card

Как да качвате снимки От Galaxy S III Без MicroSD Card

В Samsung Galaxy S III се захранва от Android 4.1 Jelly Bean, с пълна поддръжка за Google Plus вграден в операционната система. Привличане на Google Plus, можете да конфигурирате вашето устройство за автоматично качите вашите снимки в частен албум в Google Plus над вашата връзка за данни или Wi-Fi. Веднъж конфигуриран, никога вече няма да имат нужда от MicroSD карта, за да съхранявате вашите снимки и вие никога няма да се наложи да свържете вашия Galaxy S III към компютър с помощта на USB кабел, за да влачите и пускате ръчно вашите снимки.

Инструкции : Как да качвате снимки от Galaxy S III Без MicroSD Card

1). Натиснете бутона „Меню“ на вашия Galaxy S III, натиснете „Настройки“, докоснете „Добавяне на профил“ в раздела „Профили“, изберете Google и след това влезте в профила си в Google. Ако си Galaxy S III вече е конфигуриран с профил в Google, можете да пропуснете тази стъпка.

2). Докоснете „Приложения“ на началния екран на Galaxy S III, и след това натиснете иконата на Google Plus. Ако Google Plus не е на вашия телефон, можете да го изтеглите безплатно от Google Play Магазин.

3). Натиснете бутона за менюто на вашето устройство и след това натиснете „Настройки“.

4). „Камера и Снимки“, определени Auto Backup на „Вкл“, и след това натиснете „Да“, за да се даде възможност на фото синхронизиране. Всички снимки в момента на вашия телефон ще бъде автоматично качени в частен албум в профила си в Google Plus. Всички бъдещи картини, които правите с вашия Galaxy S III също ще бъдат качени веднага.

Съвети и Предупреждения

Google предоставя безплатно приложение за управление на снимки, наречена Picasa която може да се използва за синхронизиране на Google Plus фото колекцията си за всеки компютър. Просто изтеглите и инсталирате софтуера (виж Ресурси за изтегляне връзка) и след това да го отворят след инсталацията. Натиснете бутона „Вход с профил в Google“ и въведете идентификационни данни за профила си в Google. След като сте влезли, натиснете „Файл“ и изберете „Import от Google Plus снимки, за да синхронизирате вашите снимки на вашия компютър.
Cloud синхронизиране услуги като Dropbox, Box и SkyDrive предлагат безплатни Android приложения в Google Play Магазин, който може да бъде използван, за да качите вашите снимки от вашия Galaxy S III. Веднъж качен на доставчика на облак съхранение по ваш избор, просто инсталирате клиентския софтуер на други ваши устройства за синхронизиране на снимките в целия платформи.
Фото сайтове за споделяне като Flickr и Facebook също предлагат безплатни Android приложения в Google Play Магазин. С тези приложения, селективно можете да качвате и споделяте снимки от вашия Galaxy S III с приятелите си и семейството си.
Информацията в тази статия се отнася и за Samsung Galaxy S III използвате Android 4.1.2 Jelly Bean. Той може да се различава леко или значително с други версии или продукти.

Дано да съм ви бил полезен…

Ако смятате, че е така споделете нашата страница в Фейсбук или Твитер… Благодаря предварително… Желая ви приятно сърфиране… 🙂

Подобни публикации

  1. Датата на стартиране на серията Huawei P50 е споделена
  2. Разкрита дата на издаване на iPhone SE 3!
  3. Неща, които трябва да имате предвид при закупуването на смартфон
  4. Проблем и решение за срив на приложението за Android
  5. Телефони на Samsung, които ще получат актуализация на Android 12

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.