Как да почистите злонамерен софтуер в Google Chrome?

chrome zlonameren softuer

Част от зловредния софтуер влиза във вашия компютър през интернет и трябва да използвате уеб браузър за достъп до интернет. Поради тази причина трябва да бъдете внимателни, докато използвате уеб браузър. Уеб браузърът Google Chrome , който е много популярен в целия свят, има вграден инструмент, който може да намира и премахва злонамерен софтуер на вашия компютър. В тази статия ще научите как да премахнете злонамерен софтуер Adware в Google Chrome .

Какво представлява инструментът за премахване на злонамерен софтуер в Google Chrome?

Инструментът за премахване на злонамерен софтуер в уеб браузъра Google Chrome може да намери и почисти злонамерения софтуер на вашия компютър. Този инструмент помага на потребителите на Google Chrome да сърфират по-бързо в интернет и да почистват рекламния си софтуер от уеб браузъра Google Chrome . Инструментът за премахване на злонамерен софтуер се стартира автоматично във фонов режим и иска разрешение за изтриването му, ако открие зловреден софтуер.

Как да използвате инструмента за премахване за почистване на рекламен софтуер в Chrome?

Инструментът за премахване на зловреден софтуер на уеб браузъра Google Chrome автоматично работи на заден план, но ако срещнете досадни изскачащи реклами или уеб браузърът ви е бавен, има метод за стартиране на сканирането ръчно. Можете да почистите софтуера Adware с помощта на зловредния софтуер в уеб браузъра Google Chrome, като следвате стъпките по-долу.

  1. Първо отворете уеб браузъра Google Chrome на вашия компютър .
  2. След това щракнете върху иконата на трите вертикални точки в горния десен ъгъл и след това щракнете върху менюто „Настройки“ в изскачащия прозорец .
  3. Кликнете върху „Разширено“ в лявата част на страницата с настройки, която се отваря .
  4. Кликнете върху текста „Нулиране и изчистване“ .
  5. След това кликнете върху опцията „ Почистете вашия компютър“ и кликнете върху бутона „Намиране“ на страницата, която се отваря . След този процес ще се извърши сканиране. Освен това можете да отворите нов раздел и да напишете „chrome: // settings / clean“ в адресната лента . Това отваря страницата „Почистване на компютъра“ .

Забележка: Преди да щракнете върху бутона „Намери“ , можете да премахнете отметката от квадратчето до текста „Подаване на информация за Google“, за да избегнете споделяне на информация с Google за резултатите от сканирането на вашия компютър .

Подобни публикации

  1. Как да преодолеем синдрома на понеделник?
  2. Как да използвате тъмния режим на Google на работния плот?
  3. Как Mastercard ще предотврати крипто измамите?
  4. Как да заснема скрито видео на Android?
  5. Как да си сложим наша песен за рингтон на iphone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.