Как да почистите злонамерен софтуер в Google Chrome?chrome zlonameren softuer

Част от зловредния софтуер влиза във вашия компютър през интернет и трябва да използвате уеб браузър за достъп до интернет. Поради тази причина трябва да бъдете внимателни, докато използвате уеб браузър. Уеб браузърът Google Chrome , който е много популярен в целия свят, има вграден инструмент, който може да намира и премахва злонамерен софтуер на вашия компютър. В тази статия ще научите как да премахнете злонамерен софтуер Adware в Google Chrome .

Какво представлява инструментът за премахване на злонамерен софтуер в Google Chrome?

Инструментът за премахване на злонамерен софтуер в уеб браузъра Google Chrome може да намери и почисти злонамерения софтуер на вашия компютър. Този инструмент помага на потребителите на Google Chrome да сърфират по-бързо в интернет и да почистват рекламния си софтуер от уеб браузъра Google Chrome . Инструментът за премахване на злонамерен софтуер се стартира автоматично във фонов режим и иска разрешение за изтриването му, ако открие зловреден софтуер.

Как да използвате инструмента за премахване за почистване на рекламен софтуер в Chrome?

Инструментът за премахване на зловреден софтуер на уеб браузъра Google Chrome автоматично работи на заден план, но ако срещнете досадни изскачащи реклами или уеб браузърът ви е бавен, има метод за стартиране на сканирането ръчно. Можете да почистите софтуера Adware с помощта на зловредния софтуер в уеб браузъра Google Chrome, като следвате стъпките по-долу.

  1. Първо отворете уеб браузъра Google Chrome на вашия компютър .
  2. След това щракнете върху иконата на трите вертикални точки в горния десен ъгъл и след това щракнете върху менюто „Настройки“ в изскачащия прозорец .
  3. Кликнете върху „Разширено“ в лявата част на страницата с настройки, която се отваря .
  4. Кликнете върху текста „Нулиране и изчистване“ .
  5. След това кликнете върху опцията „ Почистете вашия компютър“ и кликнете върху бутона „Намиране“ на страницата, която се отваря . След този процес ще се извърши сканиране. Освен това можете да отворите нов раздел и да напишете „chrome: // settings / clean“ в адресната лента . Това отваря страницата „Почистване на компютъра“ .

Забележка: Преди да щракнете върху бутона „Намери“ , можете да премахнете отметката от квадратчето до текста „Подаване на информация за Google“, за да избегнете споделяне на информация с Google за резултатите от сканирането на вашия компютър .

Подобни публикации

  1. Как да добавите видео към PowerPoint?
  2. Как да промените потребителското име и името на TikTok?
  3. Как да използвате FaceTime на телефони с Android?
  4. Как да промените акаунта в Discord?
  5. Какво е SoundCloud? Как работи?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.