Как да прехвърля Android контакти към iPhone?

iphone android 2020 prehvarlqne

Ако не сте сигурни как да прехвърлите контактите си на старото си устройство, ние сме тук с методи за прехвърляне на телефон с Android!

Как да прехвърля Android контакти към iPhone? – Ако сте закупили ново устройство и сте преминали на съвсем друга платформа, може би сте забелязали, че прехвърлянето на данни между устройствата е по-сложно от обикновено. Ако в този момент не сте сигурни как да прехвърлите контактите си от вашето Android устройство към вашия iPhone, вие сте на правилното място.

В това ръководство, което сме подготвили за вас, ние сме тук с методите за прехвърляне на ръководството на Android устройство към iPhone. Преди да започнете, уверете се, че имате две устройства със себе си и двете устройства са свързани към интернет. Ако се чувствате готови, можем да преминем към нашето ръководство.

Как да прехвърля Android контакти към iPhone?

Ако преди сте използвали устройство с Android, предполагаме, че вече имате акаунт в Gmail. С помощта на този акаунт можете лесно и без усилия да архивирате контактите си и да прехвърлите всичките си контакти на новия си смартфон.gmail 2020

Първите ни стъпки ще бъдат от вашето Android устройство. 

 1. Влезте в приложението Настройки .
 2. Щракнете върху раздела Акаунти .
 3. Натиснете върху вашия акаунт в Google.
 4. Ако не е включено, активирайте синхронизирането на контакти .
 5. Ако не е отворен, ще отнеме няколко минути, за да се зареди.

Сега се върнете към вашия iPhone.

 1. Отворете приложението Настройки .
 2. Щракнете върху раздела Хора .
 3. Натиснете бутона Акаунти .
 4. Докоснете бутона Добавяне на акаунт .
 5. Влезте с акаунта в Gmail на устройството си с Android.
 6. Уверете се, че опцията Directory е активна по време на влизане .

Използвайки горния метод, ще можете да прехвърляте контакти без загуба. Разбира се, един от методите, които можете да използвате като алтернатива, е SIM картата. Въпреки това, вместо SIM карта, като се вземе предвид възрастта, до която сме стигнали, архивирането и съхраняването на контактите в облака би било най-доброто решение.

В интерес на истината е възможно да загубите телефонния си указател, ако SIM картата ви се повреди, трябва да се смени и други подобни. Тъй като това е ситуация, която повечето от нас не биха искали, би било изгодно за нас да разчитаме на технологиите за съхранение в облак.

И така, какво мислите за информацията в това ръководство? Успяхте ли успешно да мигрирате ръководството си, като използвате информацията тук? Не забравяйте да споделите мнението си по този въпрос с нас в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
 2. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger
 3. Как да коригирам грешката на Instagram е спрял?
 4. Как да оценим данните на Excel?
 5. Как да създадете силна и сигурна парола?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.