Как да прехвърля Android контакти към iPhone?

iphone android 2020 prehvarlqne

Ако не сте сигурни как да прехвърлите контактите си на старото си устройство, ние сме тук с методи за прехвърляне на телефон с Android!

Как да прехвърля Android контакти към iPhone? – Ако сте закупили ново устройство и сте преминали на съвсем друга платформа, може би сте забелязали, че прехвърлянето на данни между устройствата е по-сложно от обикновено. Ако в този момент не сте сигурни как да прехвърлите контактите си от вашето Android устройство към вашия iPhone, вие сте на правилното място.

В това ръководство, което сме подготвили за вас, ние сме тук с методите за прехвърляне на ръководството на Android устройство към iPhone. Преди да започнете, уверете се, че имате две устройства със себе си и двете устройства са свързани към интернет. Ако се чувствате готови, можем да преминем към нашето ръководство.

Как да прехвърля Android контакти към iPhone?

Ако преди сте използвали устройство с Android, предполагаме, че вече имате акаунт в Gmail. С помощта на този акаунт можете лесно и без усилия да архивирате контактите си и да прехвърлите всичките си контакти на новия си смартфон.gmail 2020

Първите ни стъпки ще бъдат от вашето Android устройство. 

 1. Влезте в приложението Настройки .
 2. Щракнете върху раздела Акаунти .
 3. Натиснете върху вашия акаунт в Google.
 4. Ако не е включено, активирайте синхронизирането на контакти .
 5. Ако не е отворен, ще отнеме няколко минути, за да се зареди.

Сега се върнете към вашия iPhone.

 1. Отворете приложението Настройки .
 2. Щракнете върху раздела Хора .
 3. Натиснете бутона Акаунти .
 4. Докоснете бутона Добавяне на акаунт .
 5. Влезте с акаунта в Gmail на устройството си с Android.
 6. Уверете се, че опцията Directory е активна по време на влизане .

Използвайки горния метод, ще можете да прехвърляте контакти без загуба. Разбира се, един от методите, които можете да използвате като алтернатива, е SIM картата. Въпреки това, вместо SIM карта, като се вземе предвид възрастта, до която сме стигнали, архивирането и съхраняването на контактите в облака би било най-доброто решение.

В интерес на истината е възможно да загубите телефонния си указател, ако SIM картата ви се повреди, трябва да се смени и други подобни. Тъй като това е ситуация, която повечето от нас не биха искали, би било изгодно за нас да разчитаме на технологиите за съхранение в облак.

И така, какво мислите за информацията в това ръководство? Успяхте ли успешно да мигрирате ръководството си, като използвате информацията тук? Не забравяйте да споделите мнението си по този въпрос с нас в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да намерите песни които за първи път чувате?
 2. Как тайно да гледате и изтегляте истории в Instagram?
 3. Как да изтрия историята на гледане на Netflix?
 4. Как да отворя на живо в Tiktok?
 5. Как да изтеглите Windows 10 ISO файл?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.