Как да създадете списък с близки приятели в Instagram?

istagram, 10 saveta za instagram, web instagram

Неотдавна стартираният от Instagram Eler Close Friends, функция ви позволява да споделяте вашите истории само с избраните от вас хора. Как можем да създадем списък с контакти от близки приятели в Instagram? ние ви казваме.

Може да искате да скриете историите си от Instagram на някои от последователите си или да ги покажете на избраните от вас последователи. Ако се занимавате със семейството и роднините си, може да се наложи да направите тези корекции. С помощта на настройките за историята можете да скриете историите си от избраните от вас хора. Можете обаче лесно да споделяте историите си по-практичен начин с функцията Близки приятели, която наскоро бе стартирана. Нека да разгледаме използването на тази функция.

Първо, след като въведете потребителския си профил в Instagram, кликнете върху менюто в горния десен ъгъл. Кликнете върху бутона Затвори приятели.

Можете да видите списъка с потребителите, които проследявате на отварящата се страница. Можете да добавите приятелите си в този списък, като кликнете върху бутона Добавяне отдясно.

Можете да прегледате списъка си, като превключите към раздела „Послушайте“ в горното меню. Ако сте завършили контакти, които да добавите към списъка си с приятели, можете да кликнете върху Готово в горния десен ъгъл.

За да използвате тази функция, докато споделяте историята, кликваме върху бутона Story на главната страница и след като изберете съдържанието, което искаме да споделяме, кликваме върху бутона Затвори приятели в долния ляв ъгъл. Сега вашите приятели ще могат да видят вашата история.

Подобни публикации

  1. Как да заснема скрито видео на Android?
  2. Как да си сложим наша песен за рингтон на iphone?
  3. Съвместим ли е моят компютър с Windows 11? (Тестов инструмент)
  4. Този ​​компютър не може да стартира Windows 11
  5. Какво е Windows 11 Beta? Как да изтеглите? Как да инсталирам?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.