Как да спечелим пари от YouTube без AdSense?

Създаването на видео съдържание в YouTube може да бъде много изгодно, ако вършите работата си правилно.Хората, които мислят да стартират съдържание в YouTube или да направят първата стъпка, често се виждат да правят пари автоматично, когато се произвеждат качествени видеоклипове и се показват реклами с помощта на AdSense.

Не е възможно да се даде определен брой от това колко е спечелен YouTube , той е напълно променлив. Понякога дори няма да можете да спечелите доходи. YouTube може да не ви печели последователно. Можете да очаквате да спечелите $ 1 за всеки хиляда гледания на вашите видеоклипове в YouTube.

youtube,spechelqne,pari

Защо YouTube плаща толкова малко на създателите ? На първо място, не забравяйте, че YouTube е платформа за споделяне на видео и не трябва да плаща на създатели и не забравяйте, че има много места за плащане, преди рекламодателите да стигнат до вас.

Сега знаете колко е трудно да печелите пари в YouTube, когато има повече от приходи . Може да ви е необходим доход, различен от AdSense . В тази статия ще разгледаме накратко какво можете да направите, за да печелите бързо в YouTube, с изключение на AdSense .

1. Партньорски маркетинг

Това е един от най-често срещаните начини да печелите пари в YouTube. Днес най-често се използва Instagram.Партньорският маркетинг е маркетинг, при който получавате комисионна чрез специална връзка, свързана с вашия акаунт за всеки продукт и услуга, която продавате.

Всичко, което трябва да направите, е да направите видеоклип, който да подчертава любим продукт. Ако вашите последователи се интересуват от този продукт или услуга, те могат да кликнат върху връзката в описанието.Ще получите определена комисионна за покупка.

2. Продажба на продукти

Ние можем да кредитираме само определена част от това, което печелим от реклами в нашия акаунт. Когато използваме партньорски маркетинг , получаваме процент по-висок от процента, който печелим от AdSense , но какво можем да направим, ако искаме да имаме 100% от приходите и контрол върху всички получени пари? Отговорът е прост! Можете да направите това, като продадете свои собствени продукти.

Това може да бъде услуга. Да предположим например, че създавате малка онлайн програма за обучение, която продавате за 25 долара. Можете да говорите за този урок в края на видеоклип в YouTube, който сте създали . Ще получите приблизително $ 1 от AdSense, свързан с вашия акаунт в YouTube , на 1000 гледания на това видео, но ако насърчите хората да купуват тази програма за обучение, ще увеличите значително печалбата си.

3. Консултации

В крайна сметка стойността е най-бързият начин да си спечелите и спечелите репутация в YouTube . Качването на видеоклипове и надеждата за най-доброто не е достатъчно. YouTube „като цяло на хората, които произвеждат съдържание, YouTube “ до качването на видеоклипове, хората мислят, че е достатъчно на дисплейни реклами, но новооткрити или много малко хора да правят пари по този начин каналите, последвани от много хора трудно се постига. Възможно е производителите на съдържание, които много добре познават конкретен предмет, да правят пари, пускайки на пазара тази информация.

 

Подобни публикации

  1. Как да заснема скрито видео на Android?
  2. Как да си сложим наша песен за рингтон на iphone?
  3. Съвместим ли е моят компютър с Windows 11? (Тестов инструмент)
  4. Този ​​компютър не може да стартира Windows 11
  5. Какво е Windows 11 Beta? Как да изтеглите? Как да инсталирам?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.