Как да увеличим 3G връзката в Аndroid смартфон

Как да увеличим 3G връзката в Аndroid смартфон

Смартфоните, като тези работи на Android операционната система, са толкова добри, колкото на сигнала, които получават. Без достъп до безжичен пренос на данни, характеристиките на един Android телефон са силно ограничени, така че ако сте на място, където 3G сигнал е твърде ниско, вие ще искате да се намерят начини за да увеличаване на силата и да получите повече от Вашия телефон смартфон , Има редица начини за подобряване на вашия 3G сигнал: вие може да се обърне с Android софтуерни проблеми, които причиняват 3G сигнал проблеми, можете да си намерите начини за увеличаване на приемане на сигнала на телефона си, или можете да си купите бустер сигнал, че усилва 3G сигнал за вас.

Инструкции които са ви нужни :

1). Отключване на вашия Android телефон и натиснете бутона „Home“. Натиснете бутона „Menu“ и след това натиснете „Settings“.

2). Докоснете „Wireless Network &“ и след това натиснете „Мобилни мрежи“ Докоснете квадратчето до „3G Data“, за да добавите зелена отметка, ако там не е вече една там. Натиснете „Назад“ на два пъти.

3). Превъртете надолу и докоснете „About Phone“ Натиснете „System Updates“ и след това натиснете „Update PRL“ Това ще обнови библиотеката на безжични кули, които си Android телефон може да използвате. Ако нови кули и как онлайн, това ще помогне да се повиши вашата 3G сигнал.

4). Натиснете бутона „Home“ отново. Натиснете и задръжте бутона „Power“, докато се появи изскачащото меню. Touch „Airplane Mode“. Изчакайте иконата на самолет, който ще се появи в лентата в горната част на екрана. Повторете процеса, за да изключите режим самолет. Изчакайте индикаторът на сигнала, за да се появи отново в лентата на състоянието. Този процес се превръща радиото и след това отново, което може да причини на Android телефон, за да придобие по-добър 3G сигнал.

Дано да съм ви бил полезен… 🙂

Ако смятате , че е така моля споделете нашата страница в Фейсбук или Твитер… 🙂 Благодаря предварително… 🙂

Подобни публикации

  1. Huawei HarmonyOS изненадва Брой потребители
  2. Най-често срещаните проблеми и решения с камерата на iPhone
  3. Алуминиевата йонна батерия ще зарежда смартфоните за 5 минути
  4. Телефоните Xiaomi ще получат актуализация MIUI 13
  5. Преглед на Huawei Watch Fit Elegant

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.