Какво е Postegro? Как да използвам?

kakvo e postegro

Какво е Postegro? Как да използвам?

Ако се чудите какво е Postegro, приложение, което ви позволява да виждате скрити профили в Instagram, погледнете тази статия.Днес никой не знае какво е Stalk. Postegro , едно от любимите приложения на хората, които искат да дебнат, е много популярен софтуер. В тази статия ще ви обясним какво е Postegro и какво не е.

Какво е Postegro?

Postegro е приложение, което ви позволява да виждате скрити профили в Instagram и дори да отваряте техните истории. Както е известно, много хора крият профила си в Instagram. Благодарение на Postegro можете лесно да получите достъп до тези профили. И така, как можете да направите това?

Разгледай Още: Любопитно за водата: Знаете ли, че пиете чужда урина?

Как да използвате Postegro?

Можете лесно да видите профилите на другите, като влезете в Postegro. Postegro, който можете да използвате както в мрежата, така и на мобилни платформи, също се откроява със своята лекота на използване и простота. Можете лесно да разберете как можете да използвате Postegro, като прекарате 1-2 минути в приложението.

Postegro заслужава ли доверие?

Да преминем към най-важния въпрос. Както обяснихме по-горе, Postegro е програма за виждане на скрити профили. И така, как той прави това? С данните на всички потребители, разбира се. Например, когато някой влезе в Postegro, всички данни автоматично се зареждат в хранилището на Postegro. Информацията за хората, следвани от това лице, също се прехвърля към пула от данни на Postegro. Когато използвате приложението, можете лесно да видите профилите, включени в този набор от данни.

Както може да се разбере, вие предоставяте възможност да видите профилите на другите в замяна на лична информация за вас и хората около вас. Вашите данни срещу данните на други хора. Така че има компромис.

Когато вземем предвид принципа на работа на Postegro, е много трудно да се каже, че това приложение е надеждно. Postegro не е официален софтуер. Тъй като това е приложение на трета страна, не е възможно да се каже нищо определено за неговата надеждност.

Ако държите на вашите лични данни, профил и поверителност, не инсталирайте софтуер на трети страни на вашето устройство, не само Postegro. Подобни практики застрашават поверителността както на вас, така и на хората около вас.

Друга разрушаваща доверието страна на Postegro е, че трябва да имате поне 50 последователи , за да използвате приложението. С други думи, желателно е да ви попречи да използвате това приложение, като отворите нов и фалшив акаунт. Това означава, че приложението иска нещо от вас. Безплатни приложения като Postegro никога не предлагат услугите си безплатно. Такива приложения растат и работят в резултат на много хора, които съзнателно или несъзнателно споделят своите данни.

Има моменти, когато не можете да видите някои профили, докато използвате приложението. Ако информацията на потребителя никога преди не е достигала до Postegro, е възможно да нямате достъп до някои профили. Както може би забелязвате, такива приложения не отварят магически скрити профили и не ви ги представят. Всичко става възможно благодарение на данните на други потребители.

Това е всичко, което ще споделим за Postegro. Дебнеш ли? Какви приложения и методи използвате за преследване? Не забравяйте да следвате KakSePravi за незабавен достъп до съдържание като това, актуални новини за игри и технологии.

Подобни публикации

  1. Apple стартира програма за самовъзстановяване
  2. Напълно ориентирани към поверителността браузъри
  3. Как се блокира потребител на TikTok?
  4. Защо не се актуализира моят WhatsApp?
  5. Разкрит дизайн на настолен компютър на Xiaomi

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.