Microsoft представи своите компютри, поддържани от изкуствен интелектMicrosoft представи своите компютри, поддържани от изкуствен интелект: каква е цената на Surface Pro 10 и Surface Laptop 6?

Microsoft пусна на пазара първите си компютри, поддържани от изкуствен интелект. Колко струват компютри с клавиши Copilot на клавиатурите? Ето подробностите! Microsoft най-накрая представи своите нови устройства Surface, Surface Pro 10 и Surface Laptop 6. Заявявайки, че и двата модела са произведени за предприятия и бизнес, компанията пуска тези компютри като първите на пазара устройства с активиран изкуствен интелект.

На клавиатурата и на двата модела има специален бутон Copilot. Благодарение на този бутон потребителите ще могат директно да използват изкуствения интелект на Copilot. Потребителите ще могат лесно и бързо да превключват към екрана с изкуствен интелект с бутона в долния десен ъгъл на клавиатурната подредба.

Surface Pro 10 и Surface Laptop 6, които са подходящи за бизнес употреба, са подходящи за ежедневна употреба, а други версии, подходящи за потребителите, ще бъдат представени през следващите месеци и тази година.laptop s ai na microsoft

Характеристики и цена на Microsoft Surface Pro 10

Surface Pro 10 идва с процесор Intel Core Ultra. На потребителя се предлагат две различни опции за процесора. Можете да избирате между опции Intel Core Ultra 5 135I и Ultra 7 165U. Има и две различни опции за RAM: 8 GB или 64 GB.

Как да инсталирам Microsoft Copilot на Mac?

 • Съхранение: 256 GB / 1 TB
 • Екран: 13 инча IPS сензорен екран
 • Честота на опресняване: 120 Hz
 • Поддръжка на 5G радио
 • Камера: 1440 резолюция / 114 градуса зрително поле
 • Windows Studio Effects, работещи с AI

Компютърът с висок клас хардуер и висока производителност ще бъде пуснат в продажба през април. Продажната цена на устройството ще бъде налична за предварителна поръчка от $1119.

Характеристики и цена на Microsoft Surface Laptop 6

Surface лаптоп 6 също има процесор Intel, точно като Pro 10. За разлика от модела Pro, той идва със серията Core Ultra H. Потребителите разполагат с опции за чипове Core Ultra 5 135H и Core Ultra 7 165H.

 • Съхранение: 64 GB / 1 TB
 • Екран: 15 инча
 • Свързване: USB-C и четец на смарт карти
 • Камера: Между 720p и 1080p
 • Windows Studio Effects, работещи с AI
  Компонентите на SSD, батерията и дънната платка могат лесно да се сменят.

Този модел лаптоп също ще бъде пуснат в продажба през април. Цената му ще бъде между $1119 и $2999 по време на фазата на предварителната поръчка.

Подобни публикации

 1. Преглед на Roborock S8 MaxV Ultra
 2. Как се Прави Регистрация в Inbet?
 3. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
 4. Голямо развитие за електрически велосипеди
 5. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.