Мини компютър с процесор IntelМини компютър с процесор Intel: Acemagic S1 стартира!

Acemagic направи своя най-нов продукт, S1 Mini PC, достъпен за предварителна поръчка в Китай за 1099 юана ($154). Acemagic е китайска технологична компания, основана през 2019 г. Компанията произвежда мини компютри, интелигентни домашни устройства и други продукти за потребителска електроника и изнася своите продукти в повече от 50 страни по света.

S1, един от изтъкнатите продукти на Acemagic, привлича вниманието със своя компактен дизайн и размери от 123,8 x 128 x 40,9 mm, които са идеални за малки пространства. Той се отличава с преден панел, който предлага персонализирани настройки на съдържанието и включва LCD екран. В допълнение, страничният панел включва магнитна система за бързо покриване за лесен достъп до вътрешните компоненти, а външният му вид добавя както полезност, така и естетика към устройството с RGB светлинни ефекти.
Acemagic S1 Mini PC Ключови характеристики:

Вътре в мини компютъра той се захранва от 10nm процесор Intel N100. Този процесор съдържа 4 малки ядра и може да работи на турбо честота до 3,4 GHz. Този процесор може да се използва с 16GB DDR4 RAM и 512GB SSD (до 2TB), като предлага достатъчно памет и място за съхранение за повечето компютри.intel mini pc agemagic s1Графичната карта Intel UHD поддържа много приложения, от ежедневни задачи до по-графични задачи. Мини компютърът разполага с ефективно разсейване на топлината, като го поддържа хладен дори при тежка употреба.

Honor Magic 6 Pro ще се предлага с поддръжка за бързо зареждане

По отношение на връзките ACEMAGIC S1 се откроява с двойните си Ethernet портове. Освен това има двойни HDMI портове и четири USB-A интерфейса, осигуряващи значителна гъвкавост при свързване към външни устройства и дисплеи. Този мини компютър поддържа изход за двоен дисплей и може да работи с 4K резолюция, което го прави добър избор за използване на мултимедия и многозадачност.

Подобни публикации

  1. Какво идва с visionOS 1.0.3?
  2. Преглед на Huawei MateBook D16 (2024)
  3. Дизайн на Samsung Galaxy Fit 3 и важни подробности!
  4. За първи път в света: Разработени са слушалки без батерии!
  5. JBL предоставя своя смарт калъф със сензорен екран на три нови модела!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.