Най-добрите приложения за крачкомер – 2023 гkrachkomer 2023

Най-добрите приложения за крачкомер – 2023 г

Приложенията за крачкомер са много полезни за хора, които искат да знаят колко крачки правят общо през деня. Приложенията за крачкомер са много полезни за хора, които искат да знаят колко крачки правят общо през деня. И така, кои са най-успешните услуги в това отношение? В списъка, който подготвихме, сме събрали заедно много популярни приложения.

Хората, които започват да бягат и ходят, искат да знаят колко стъпки са направили. Има много приложения за броене на стъпки, които броят стъпките на потребителите и показват колко далеч са изминали. Тези приложения позволяват лесен достъп до различна статистическа информация.

В тази статия сме съставили списък с популярни приложения, които броят стъпките на потребителите. Можете да разгледате списъка, който сме подготвили и да изтеглите приложението, което харесвате, и да започнете да го използвате.

Списък с приложения за крачкомер

 • Fitbit
 • Accupedo
 • Google Fit
 • Здраве колега
 • Huawei Health
 • Здраве на Samsung
 • Step Counter – крачкомер
 • Walkers: ходене и крачкомер

По-горе са 8-те най-добри приложения за броене на стъпки. Благодарение на тези приложения можете да научите броя на стъпките, които правите през деня. Освен ходене можете да правите различни упражнения и у дома. Приложенията за упражнения , които предлагат много програми за обучение, са много полезни по отношение на това кои упражнения да правите.

Fitbit

Можете лесно да получите достъп до общия брой стъпки на Fitbit, който има много успешен потребителски интерфейс. Спортното приложение, което е много популярно сред потребителите на смартфони, може да разглежда и информация като изминато разстояние и количество изгорени калории.

Fitbit, който привлича вниманието с лесната си употреба, има категории като седмично, месечно, тримесечно и годишно. Можете да видите колко килограма сте свалили за определен период от време според категорията, която сте избрали.

Приложението, което включва разширени функции, има различни тренировки, хранителни програми и др. Можете да изтеглите приложението на вашето устройство и да започнете да го използвате веднага.

Accupedo

Предлаган безплатно от Corusen LLC, Accupedo показва колко стъпки правят потребителите на ден. В допълнение към броя на стъпките, приложението предлага колко калории са изгорени, колко разстояние е изминато и др.

Има различни теми в приложението, което има успешен интерфейс и по този начин предлага много лесно използване. Популярната услуга включва дневни, седмични, месечни и годишни графики. Като разгледате тези графики, можете да разберете колко сте постигнали за определен период от време.

В приложението е налична и поддръжка на джаджи, която е предпочитана от много хора. По този начин можете да добавите изпълнимия модул на приложението към началната страница на вашия смартфон и лесно да получите достъп до информация.

Google Fit

Софтуерният гигант Google предлага много информация, включително броя на стъпките и количеството изгорени калории, чрез приложението, наречено Google Fit. Повече от 100 милиона изтегляния, приложението е много популярно в световен мащаб.

Успешната услуга включва и поддръжка на Android Wear. По този начин можете да следите тренировките си или на вашия смарт телефон, или на вашия смарт часовник. Можете да изтеглите приложението безплатно и да започнете да го използвате.

Health Mate

В приложението Health Mate, което има удобен интерфейс, можете да научите броя на стъпките, които правите през деня, по много практичен начин. Можете също така да следите теглото си чрез приложението, което има повече от един милион изтегляния. Приложението, което е сред приложенията за крачкомер, включва и информация като общо изминато разстояние и количество изгорени калории.

Huawei Health

Приложението Huawei Health, което привлича вниманието с успешния си интерфейс, има пет различни категории: Health, Exercise, Discover, Devices и Me. Можете да получите достъп до информация като брой стъпки и тегло от категорията Здраве. Има различни раздели като ходене и колоездене в категорията устройства.

Можете да свържете своя смарт часовник или смарт гривна към приложението чрез категорията Устройства. От категорията „Аз“ можете да получите достъп до различна информация, включително общия брой стъпки, които сте направили, броя на калориите, които сте изгорили, разстоянието, което сте изминали, и деня, в който сте направили най-много стъпки, откакто сте започнали да използвате приложението.

Здраве на Samsung

Разработено и публикувано от Samsung, приложението, наречено Samsung Health, се използва от много хора по света. Можете също така да получите достъп до различна информация като изминатото разстояние в приложението, където можете да видите колко стъпки правите през деня.

Също така е възможно да създадете здравословни хранителни навици в приложението Samsung Health, което предлага разширени функции. В допълнение към храненето има различни програми за обучение. Можете да изтеглите приложението, което е много лесно за използване, и да започнете да го използвате веднага.

Step Counter (Брояч на стъпки – крачкомер)

Няма GPS проследяване в приложението, наречено Step Counter – Pedometer, което използва сензора на смартфона, за да брои стъпките. По този начин батерията може да бъде запазена. В допълнение към броя стъпки, направени през деня, можете да получите достъп до информация като количеството изгорени калории, изминатото разстояние и времето за ходене.

Не е необходимо да влизате, за да използвате приложението, което има много елегантен интерфейс. Следователно, след като изтеглите и инсталирате, можете да използвате приложението без да създавате акаунт. 24-часова, седмична и месечна статистика се извежда под формата на графики. Има категории като калории, стъпки, време за статистическа информация.

Walkers: ходене и крачкомер

Благодарение на Walkers можете да научите колко стъпки правите по много практичен начин. Също така е възможно да следвате вашите стъпки на дневна и седмична база чрез приложението, което има много успешен потребителски интерфейс. По този начин можете да анализирате.

Приложението, което привлича вниманието с лесната си употреба, дава различни точки според броя на стъпките, които предприемате. Получените точки могат да се използват за получаване на отстъпки, сертификати за подарък и продукти от някои марки. В приложението има и възможност за дарение в категории като храна, образование, фиданки, с предприетите стъпки.

Подобни публикации

 1. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
 2. Голямо развитие за електрически велосипеди
 3. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro
 4. Зукърбърг представя бъдещите AR очила
 5. Как да ъпгрейдна паметта на iPhone? Как да увеличим съхранението на iPhone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.