Dynamic Island на iPhone 15 ще има допълнителен сензорiphone 15 dinamic

Динамичният остров на iPhone 15 ще има допълнителен сензор

Има нови разработки по отношение на Dynamic Island от серията iPhone 15. Твърденията са, че ще има допълнителен сензор в Dynamic Island. Ето подробностите! Има интензивни слухове, че Apple ще предостави Dynamic Island на iPhone 14 Pro във всички модели iPhone 15 тази година. Сега нов доклад твърди, че Apple ще добави нещо ново към Dynamic Island.

Този нов доклад идва чрез доверен анализатор на веригата за доставки Ming-Chi Kuo , така че си струва да му обърнете внимание. Според Куо, Dynamic Island от серията iPhone 15 ще включва сензора за близост, който се планира да бъде поставен под екрана в редовни планове.

Куо използва следните изявления в публикацията си в Twitter:

„Въпреки че всички модели iPhone 15 имат подобен дизайн на Dynamic Island като iPhone 14 Pro, разликата е в разположението на сензора за близост. При iPhone 14 Pro сензорът за близост се намира под екрана (извън Dynamic Island). За разлика от това, серията iPhone 15 има сензор за близост. Той се намира вътре в Dynamic Island и почти няма промяна в района на Dynamic Island.“

Може да видим подобрения и във Face ID

Тази новина по-късно беше подкрепена от Unknownz21, който е известен със своите изтичания в Twitter, добавяйки, че промяната ще настъпи както на моделите iPhone 15, така и на iPhone 15 Pro. Освен това се предполага, че може да видим подобрения във Face ID в резултат на преместването на сензора за близост към Dynamic Island.

Сензорът за близост традиционно се използва, за да помогне на iPhone да разбере кога е близо до нещо, като вътрешността на ухото или джоба. По този начин iPhone знае кога да изключи екрана си, за да предотврати случайни докосвания и да пести батерията при получаване на известия.

Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?

Подобни публикации

  1. Неизвестна функция на Android
  2. С какви цветови опции ще се предлага серия iPhone 16?
  3. Galaxy A получи актуализация на потребителския интерфейс 6.1
  4. Какъв ще бъде животът на батерията на iPhone 16?
  5. Разкритите подробности за Galaxy Z Fold 6 развълнуваха феновете на Samsung!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.