Най-добрите приложения за запис на екран на Android (2020)

android ekran snimka

В тази статия изброихме най-добрите приложения за запис на екрана за вашия телефон с Android. Ето най-добрите приложения за запис на екран за Android!

Приложенията за запис на екран могат да се използват за създаване на видеоклипове с инструкции, незабавно записване на видеоигри и т.н. Можете да използвате едно от най-добрите приложения за запис на екран, за да запишете екрана на вашия смартфон с операционна система Android.

Най-добрите приложения за запис на екран от 2020 г. (2020 г.)

Някои от приложенията за запис на екрана идват с вграден воден знак, но има и мобилни приложения, които не съдържат водни знаци. В тази публикация изброихме най-добрите приложения за запис на екран за Android. Ето най-добрите приложения за запис на екран за Android !

1. AZ Screen Recorder

AZ Screen Recorder е популярно приложение за запис на екран, използвано от над милион потребители . Той е изключително лесен за използване. Няма воден знак, ограничение във времето и ви позволява да създавате видео с HD качество. Можете също да направите пауза и да спрете записването на екрана.

Видеоклиповете, заснети с AZ Screen Recorder, автоматично се запазват в галерията. Отделно от това, приложението е изключително адаптивно. Можете да регулирате ориентацията на екрана, да промените разделителната способност на видеоклипа, да споделите или изтриете видеоклиповете, които сте записали.

В платената версия на AZ Screen Recorder можете да премахвате реклами и да се възползвате от някои допълнителни функции като таймер за обратно броене. Предлагат се покупки в приложението, но повечето функции, от които се нуждаете, можете да намерите и в безплатната версия.

2.  Super Screen Recorder

Super Screen Recorder е отличен записващ екран, който се предлага с впечатляващи функции за редактиране на видео и удобен за потребителя интерфейс. Няма ограничение във времето за запис на екрана, можете да снимате вашите видеоклипове толкова дълго, колкото искате.

Приложението осигурява различни разделителни способности и висококачествено изпълнение на записа. Можете да поставите видеоклипа си на пауза по всяко време. Super Screen Recorder включва и инструменти като facecam, GIF Maker. Super Screen Recorder не показва воден знак по подразбиране, но можете да активирате функцията за воден знак. Можете да правите покупки в приложението в безплатната версия с реклами.

3.  Рекордер на екрана

Screen Recorder е едно от най-добрите приложения за запис на екран за смартфони с операционна система Android. Screen Recorder е много лек и включва различни разделителни способности. Можете също да добавяте текст или лога към вашите видеоклипове. Screen Recorder също има функция за facecam като Super Screen Recorder. Можете да редактирате видеоклиповете си по-късно.

4.  Mobizen Screen Recorder

Mobizen е приложение за запис на екран, което ви позволява незабавно да записвате вашите дейности в игра или приложение и е изключително лесно за използване. Той осигурява висококачествена видеоразделителна способност и позволява на потребителите да се записват с Facecam.

Mobizen разполага и с разнообразни функции за редактиране на видео. Можете да използвате безплатната версия на Mobizen, където можете да премахвате реклами с покупки в приложението.

5.  ADV Screen Recorder

ADV Screen Recorder е друго приложение за запис на екран, което предоставя всички функции, необходими за запис на екрана на вашия смартфон с операционна система Android. Той има почти всички функции на приложенията за запис на екрана в списъка.

Можете да използвате както предната, така и задната камера, докато записвате, и можете да направите пауза на екрана по всяко време. Това приложение за запис на екран не съдържа воден знак. Той е лек и безплатен. Съдържа реклами с покупки в приложение.

Подобни публикации

  1. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  2. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?
  3. YouTube с нов дизайн за мобилни устройства и мрежа
  4. 9 неизвестни функции на Twitter
  5. TikTok имитира някои функции на BeReal!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.