Най-добрите програми за редактиране на видео за YouTube

redaktirane na video za youtube

YouTube надхвърли обикновения уебсайт за споделяне на видео. Днес има голяма аудитория, която гледа YouTube вместо традиционната телевизия.

YouTube надхвърли обикновения уебсайт за споделяне на видео. Днес има голяма аудитория, която гледа YouTube вместо традиционната телевизия. Ако искате да произвеждате съдържание в YouTube, ще ви е необходима програма за редактиране на видео, за да можете да контролирате видеоклиповете, които снимате. В тази статия сме съставили най-добрите програми за редактиране на видео за YouTube .

Adobe Premiere Rush

Adobe Premiere Pro е първата програма, която идва на ум, когато става въпрос за програма за редактиране на видео. Невероятно мощен, Adobe Premiere Pro е пълен с повече от достатъчно функции за някои производители на съдържание в YouTube. Ако търсите програма за редактиране на видео за YouTube, Adobe Premiere Rush може да е по-добра опция.

Както подсказва името, Adobe Premiere Rush е да ви помогне да организирате по-бързо видеоклиповете. Не е необходимо да интегрирате After Effects в работния си процес, тъй като има вградени шаблони за спрайт. Това е само една от функциите, която ви помага да редактирате видеоклипове по-бързо и лесно. Adobe Premiere Rush се предлага на Windows, macOS, Android и iOS платформи.

Imovie

Ако сте нов за този канал и не сте запознати с програми за редактиране на видео, може да не искате да харчите пари. Ако използвате Mac и търсите проста, евтина опция, iMovie, който се предлага с вашия Mac, може да е добра опция.

Няма да редактирате филм с филм с iMovie , но това е повече от достатъчно за проста редактираща работа. iMovie предлага повече от вградения редактор на YouTube.

Movie Maker Pro

Ако търсите софтуер за редактиране на YouTube за Windows, iMovie няма да ви помогне. Можете да намерите Movie Maker Pro в магазина на Microsoft, но това не е приложение на Microsoft. Movie Maker Pro е достъпен за безплатно изтегляне, но предлага по избор ъпгрейд. Разглеждайки потребителските отзиви, много от тях са повече от доволни от безплатната версия. Разбира се има по-добри опции от Movie Maker Pro , но програмата е идеална за потребители, които не искат да плащат такса, тъй като се предлага безплатно.

Blender

В началото Blender може да е странна опция да се включи тук. В крайна сметка тя е известна главно като програма за 3D моделиране. Интересното е, че Blender включва и пълнофункционален видео редактор.

Blender може да изпълнява прости функции за редактиране на видео, като рязане и поставяне, както и по-напреднали задачи като маскиране. Blender има 32 времеви линии за видео, звук, изображение, ефект и други. Предлага се на Windows, macOS и Linux, Blender също е напълно безплатен и софтуер с отворен код.

Final Cut Pro X

Когато бе пуснат за първи път, феновете на Final Cut Pro дълго време мразеха Final Cut Pro X. Ако търсите софтуер за редактиране на видео за YouTube, Final Cut Pro X е наистина удобен. Final Cut Pro X се възползва от функции като MacBook Pro Touch Stick и Metal графичен API за подобрена производителност.

Cyberlink PowerDirector 365

Каквото и да е вашето ниво на опит с програми за редактиране на видео, Cyberlink PowerDirector 365 е добра опция за вас. Cyberlink PowerDirector 365 има интерфейс, който се харесва на всички. Ако сте нови за програми за редактиране на видео, можете да опитате, като изтеглите безплатната версия на Cyberlink PowerDirector 365 .

DaVinci Resolve

DaVinci Resolve може би е известен като софтуер за класификация на цветове за холивудски филми, но програмата е една от най-добрите програми за редактиране на видео за YouTube. В DaVinci Resolve ще намерите огромно количество функции, но за щастие не е нужно да ги използвате всички. Всичко, което трябва да знаете, е, че може да редактира всичко, което хвърляте, включително 4K изображения.

Можете да направите много с безплатната версия на DaVinci Resolve . DaVinci Resolve е наличен за Windows, macOS и Linux. Така че без значение каква платформа използвате, DaVinci Resolve е чудесна опция.

Hitfilm Express

Безплатната версия на Hitfilm Express е една от най-добрите програми за редактиране на видео, които можете да намерите. Подобно на DaVinci Resolve, тя ви позволява да извършвате почти цялата работа по редактиране, включително да редактирате 4K изображения. Hitfilm Express има по-удобен за потребителя интерфейс, така че ако сте нови за редактирането на видео, това може да е по-добра опция.

Пълната версия на Hitfilm Express има цена от 299 долара, но има и безплатна версия на програмата. По желание можете да закупите добавки за безплатната версия. Плъгините са около $ 10 до $ 20. Hitfilm Express се предлага за Windows и macOS платформи.

Shotcut

Shotcut е както безплатен, така и софтуер с отворен код като Blender. Следователно не можете да очаквате опита, предлаган от платена програма за редактиране на видео. Това не означава, че програмата не е много мощна.

Shotcut се откроява сред безплатните програми за редактиране на видео. Ако търсите проста и безплатна програма за редактиране на видео в Linux платформата, определено трябва да опитате Shotcut. Може също да харесате Shotcut на Windows или macOS платформи, но конкуренцията на тези платформи е огромна .

Подобни публикации

  1. Най-накрая чакана функция! Deezer вече може да разпознава песен от вашето мрънкане
  2. Китай преминава към базирана на Linux операционна система
  3. Най-популярните музикални ботове на Discord
  4. Безплатен екранен рекордер за Windows
  5. Новата актуализация на Windows 11 внася значителни промени в OneDrive

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.