7 безопасни търсачки, които не ви следват

sigurni brauzari

За да търсите безопасно, трябва да използвате някои специални търсачки. В тази статия ще видите 7 специални търсачки, които не ви следват заедно.

Най-естественото ви право е да не искате да бъдете наблюдавани, докато сърфирате в интернет, но осигуряването на сигурност не е толкова просто. Използването на „псевдо“ частни или скрити режими в нормални браузъри не ви позволява да търсите частно. Ето списъка с безопасни търсачки!

Когато мислите за търсачката , първо мислите за Google , нали? Вероятно Google идва, защото е известен като гигант на търсачки в целия свят . Google се нуждае от реклами, за да генерира приходи. За да представят тези реклами на правилните хора, те използват последните търсения на потребителите. По този начин рекламодателите и институциите не показват своите продукти и услуги на хора, независими от целевата им аудитория.

1. DuckDuckGo

DuckDuckGo е една от най-сигурните търсачки, която ви предлага подобрено търсене и никога не проследява търсенията ви . Той е специално създаден за хора, които искат да останат скрити в Интернет, а резултатите от търсенето се показват без реклами, като се използват вашите данни.

2. Начална страница

Началната страница работи мощно, за да предоставя резултати от търсенето с максимална ефективност, като същевременно гарантира поверителност при вашите търсения и избягва проследяване на вашите стъпки. Той предоставя прокси сървър, който да ви предпази от уебсайтове, които проследяват вашия IP адрес или местоположение. Chrome или Firefox могат да се добавят към вашия браузър и дори темата за цвета може да бъде променена.

3. Privatelee

Privatelee предоставя сигурно търсене и опции за строг филтър. Тази търсачка не поддържа вашите ключови думи за използване за реклама и проследяване.

4. Hulbee

Hulbee е специална услуга за търсене, която предоставя незабавни търсения, без да следи историята на вашето търсене или местоположение. Hulbee предоставя информацията, която сайтовете искат за потребителя, но никога не анализира и не съхранява информацията на посетителите. Всички лични обаждания са кодирани, за да осигурят сигурност срещу атаки и течове на данни.

5. Yippy

С Yippy можете ръчно да филтрирате резултатите от търсенето в категории и да маркирате неподходящите за вас резултати от търсенето. За разлика от някои търсачки, Yippy позволява търсене на много видове съдържание, включително снимки, новини, блогове.

Yippy също така ви позволява да преглеждате кеширани страници отделно и филтрирате резултатите по източници, уебсайтове. Той не проследява вашите заявки за търсене, нито показва персонализирани реклами.

6. Прекъснете търсенето

Прекъснете търсенето ; Получава помощ за търсене на съдържание от големи търсачки като Google, Bing и Yahoo, но никога не проследява вашите онлайн търсения, събития или IP адрес. Прекъсването на търсенето ви позволява да навигирате по местоположението си, за да можете да получите подходящи резултати въз основа на вашето географско местоположение.

7. MetaGer

MetaGer ви позволява да извършвате проследими обаждания, без да оставяте отпечатък след себе си. Той също така предоставя на потребителите прокси сървър, така че IP адресите на потребителите да се пазят лични. Освен това ключовите думи, които използвате за търсене, никога не се записват и проследяват.

Подобни публикации

  1. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!
  2. Актуализацията на Android 13 пристигна за смарт телевизори
  3. Кога ще бъде пуснат iOS 16.2?
  4. Нови емотикони идват в WhatsApp 2022
  5. Discord не се отваря, какви са методите за решение?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.