Не пропускайте безплатната възможност за BluTV!blutv bezplatno gledai

На потребителите беше предложена безплатна възможност за BluTV. И така, кога ще приключи кампанията, стартирана от платформата за цифрово излъчване? Ето подробностите за кампанията!

Безплатната кампания на BluTV стартира. Местната услуга за цифрово излъчване BluTV стана напълно безплатна в определени дни заради новата година. По този начин цялото съдържание в библиотеката може да се гледа без заплащане на такса. И така, как да гледате BluTV безплатно? Всички подробности по темата са в нашите новини.

Как да гледате BluTV безплатно?

Домашната услуга за цифрово излъчване BluTV, която има огромна популярност, взе решение, което ще зарадва потребителите на интернет. В резултат на взетото решение за новата година платформата стана безплатна за кратко време.

Прочети Още: Илон Мъск обяснява начините за успех: 5 точки от съвета!

В публикацията в официалния Twitter акаунт на BluTV беше обявено, че платформата за цифрово излъчване, която включва голямо количество съдържание, е безплатна до 1 януари, 23:59 часа. По този начин потребителите могат да гледат съдържанието на платформата, без да плащат никаква такса до определената дата.

Домашната платформа за цифрово излъчване, която започна да работи през 2015 г., има повече от 10 хиляди часа филми, сериали и много повече съдържание. Освен сериали и филми, някои телевизионни канали могат да се гледат на живо директно в платформата.

Има и специални продукции на платформата за цифрово излъчване. Специалните продукции включват съдържание като First and Last, Exactly. 2039 наскоро беше добавен към библиотеката със съдържание на популярната услуга за цифрово излъчване.

В рамките на кампанията можете да гледате безплатно първия епизод от поредицата с оценка 6,7 IMDb.  Имайте предвид, че имате ограничено време, за да се възползвате от безплатната оферта за BluTV.

Подобни публикации

  1. Realme ще прави телефон на Coca-Cola
  2. Изкуственият интелект вече ще функционира като човешка памет
  3. Какво е Tinder и Как се използва?
  4. Създава се квантов компютър за 100 милиона долара
  5. Как да коригирам проблема с мишката на GTA San Andreas?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.