Nearby Share, което улеснява споделянето на файлове между компютър и устройства с Androidnearby share

Беше стартирано споделяне наблизо, предоставящо споделяне на файлове с компютър

Nearby Share, което улеснява споделянето на файлове между компютър и устройства с Android, влезе в бета процеса като приложение за Windows. Ето подробностите! Светът на Android и PC не разполага с функция , подобна на Airdrop, от дълго време поради факта, че има стотици различни устройства. Представено от Google по време на CES 2022 миналата година , споделянето наблизо за Windows изглеждаше едно от най-добрите решения на този проблем. Приложението е достъпно за използване от днес.

Приложението, което може да бъде изтеглено от уебсайта на Android под името Nearby Share Beta за Windows , поддържа устройства с операционна система Windwos 10 и по-нова.nearby share

Как да използвам споделяне наблизо?

Nearby Share for Windows, който се появи в резултат на нарастващата поддръжка за споделяне между операционната система Android и Windows през последните години, прави двустранното прехвърляне на файлове чрез Bluetooth и WiFi много по-лесно и по-бързо.

След като се свържете с помощта на приложението, трябва само да плъзнете файловете, за да ги прехвърлите между вашите устройства. Ако искате да участвате в бета процеса, можете да посетите уебсайта и да получите приложението, като щракнете тук.

Подобни публикации

  1. Microsoft Photos се актуализира: Предстои промяна на фона и изтриване на лого!
  2. Нов инструмент за изкуствен интелект от Adobe!
  3. Подготовка на CV с изкуствен интелект
  4. Microsoft Windows 11 с изкуствен интелект
  5. Microsoft обявява: Bing Chat идва на настолен компютър

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.