Нова функция дойде в Play Store: Осигурява голямо удобство!nova funktsia ot play store

Нова функция дойде в Play Store: Осигурява голямо удобство!

Google Play Store значително ще улесни живота на потребителите благодарение на новата функция. Ето функцията, която ще направи магазина за приложения по-полезен! Добавена е нова функция към магазина за приложения Google Play Store. Новата функция, добавена от софтуерния гигант Google и предоставяща голямо удобство на потребителите, ще изведе потребителското изживяване на следващото ниво. Подробности по темата тук.

Какво предлага новата функция на Play Store?

Нови функции продължават да се добавят към Google Play Store. Новата функция, която е много полезна за хора, използващи множество устройства, предлага възможност за синхронизиране на приложения между устройствата.

Можете да инсталирате приложения, инсталирани на едно от вашите устройства, на устройства, които използват същия акаунт в Google, по много практичен начин. На страницата на Play Store на приложенията, инсталирани на вашето устройство, ще видите списък с устройства, включително телефоните.

На кое устройство искате да инсталирате приложението от въпросния списък, просто натиснете бутона „Инсталиране“ срещу него. Ще видите също списък с всички устройства с Android, в които сте влезли с вашия акаунт в Google, в категорията „Управление на приложения и устройство“, до която можете да получите достъп, като докоснете иконата на профила.

Като изберете от списъка, можете да накарате приложенията от телефона да се инсталират автоматично на другото устройство. Така няма да е необходимо да инсталирате отделни приложения за всеки телефон или таблет.

Трябва да се отбележи, че въпросната функция е валидна само за новоинсталирани приложения. Освен това функцията за синхронизиране не обхваща актуализации на приложения. Следователно трябва да извършите процеса на актуализиране за приложенията на другите си устройства едно по едно.

Новата функция може все още да не се показва в приложението Google Play Store, инсталирано на вашето устройство. Скоро ще бъде достъпен за всички потребители.!!!

Как да си направим нова регистрация в Google Play?

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.