Нова игра Pokémon GO за айфон и андроид устройства

ravel между реалния свят и виртуалния свят на Pokémon с Pokémon GO за iPhone и Android устройства. С Pokémon GO, вие ще откриете Pokémon в един нов свят-собствения си! Pokémon GO е построен на Real World Gaming Platform Niantic и ще използва реални локации за насърчаване на играчите да търсите надлъж и нашир в реалния свят, за да открие Pokémon. Pokémon GO Ви позволява да намерите и улов на повече от сто вида Pokémon, докато проучи около вас.

В Pokémon серия видео игра е използвана от реалния свят места, като например регионите Хокайдо и Канто на Япония, Ню Йорк, Париж и като вдъхновение за настройките на фантазия, в която неговите игри се провеждат. В Pokémon GO, реалния свят ще бъде настройката!

Качвай се на краката си и излезе извън да открие и улови дива Pokémon. Изследвайте градове и селища около мястото, където живеете и дори по целия свят, за да улови колкото се може повече Pokémon, колкото можете. Както можете да се движите, си смартфон ще вибрира, за да ви позволи да знаете, че сте близо до покемон. След като сте се срещнали Pokémon, се прицели върху сензорен екран вашия смартфон и хвърлят си парите топка, за да го хване. Бъдете внимателни, когато се опитате да го хване, или тя може да избяга! Също така изглежда за PokéStops разположени на интересни места, като например инсталации обществени художествени, исторически маркери, както и паметници, където можете да се събират повече мушкам топки и други предмети.

Персонализирайте Вашето Trainer

Когато за първи път играе Покемон GO, вие ще получите, за да персонализирате външния вид на вашия треньор, избора на облекло и аксесоари към него или нея даде хладен поглед. Вашият потребителски характер ще се появи, докато се движите по картата, както и на страницата на профила си. Плюс това, други играчи ще видят вашия характер, когато посещават фитнес зала можете да контролирате.

Добавяне към Pokédex

В Pokémon GO, ще получат нива като треньор, а при по-високи нива, ще бъде в състояние да улови по-мощен Pokémon да завършите Pokédex. Вие също така ще имат достъп до по-мощни елементи, като например Големите топки, за да ви даде по-добър шанс за улов на Pokémon. Дръжте проучване и се натъкват на Pokémon да повиши нивото си!

Има и други начини да добавите Pokémon да си Pokédex, също. Ако те хвана един и същи вид на покемон достатъчно пъти, вие ще получите възможност да се развива един от тях! И докато проучи, може да откриете, Pokémon Яйца в PokéStops, които се излюпват след като сте ходил на определено разстояние. Когато те се излюпват, може да откриете, Pokémon никога не сте виждали преди!

Някои диви покемони ще се появи само в определени места в близост до мястото, където живеете или в целия свят. Например, някои Water тип покемон може да се появи само в близост до езера и океани. Ако сте далеч от дома, не забравяйте да останат нащрек за Pokémon, което обикновено не би срещнало!

Ако те хвана един и същи вид на покемон достатъчно пъти, може да се развие един от тях. Това е полезно за улов Pokémon имате труден път намирането в дивата природа. Например, ако има голям брой Poliwag във вашия район, но не Poliwhirl наблизо, хвана много Poliwag в крайна сметка да получат възможността да има един от тях се развива в Poliwhirl!

Присъединете се към отбора и Battle

В определен момент в играта, ще бъдете помолени да се присъединят към един от трите отбора. След като се присъедини към отбора, ще получат възможността да се възлага Pokémon сте уловени да отворят места фитнес или на фитнес, където член на екипа е назначен покемон. Подобно PokéStops, спортни зали могат да бъдат намерени в реални локации по света. Всеки играч може да постави само една Pokémon в определен спорт, така че ще трябва да работи заедно с други членове на екипа ви, за да се изгради силна защита.

Ако един съперник отбор е поискал фитнес зала, можете да я оспори с помощта Pokémon сте уловени да се борят за защита на покемони. Битките са предизвикателни и забавни. Можете да изберете кои от вашите покемони ще се присъединят. Всеки покемон има две атаки, и също може да отдръпване на защитаващи атаките покемон е, ако плъзнете наляво или надясно. Ако си Pokémon спечели битката, тогава Prestige на Gym се намалява. Когато Prestige фитнеса спадне до нула, защитата губи контрол на фитнес, и тогава вие или друг играч може да поеме контрола на това чрез определяне на Pokémon, за да го защити.

След като вашият отбор има контрол на фитнес, членовете на екипа могат да увеличат Prestige и ниво на Gym, като се бори за защита на покемони. Тези обучителни ви срещу собствения си отбор да помогнат на вашето ниво Pokémon, както добре. Както Gym стигне до по-високо ниво, на вашия екип да зададете повече Pokémon да го защитава. Можете също така да обединят усилията си с вашите приятели и битка в един съперник Gym заедно, за да се вземат определени силни фитнеси по-бързо.

Можете да се справи с голямо разнообразие от предизвикателства в различни категории, като например улавяне Pokémon и проучване. С попълването на тези предизвикателства, ще отключите постижения медали, които ще се появят в профила на играча. Опитайте най-добре, за да отключите най-много медали, колкото можете!

Pokémon GO Plus

Преносимо устройство, наречено на Pokémon GO Плюс ще позволи на играчите Pokémon GO за да се насладите на играта, дори когато те не погледнете в техните смартфони. Устройството се свързва към смартфон чрез Bluetooth и уведомява играча за събития в играта, като например появата на Pokémon наблизо-с помощта на LED и вибрации. В допълнение, играчите могат да се ловят Pokémon или изпълняват други прости действия, чрез натискане на бутона на устройството. Очаквайте старта на аксесоара Pokémon GO Plus в края на юли 2016.

Играе се безплатно

Pokémon GO е на разположение за изтегляне, без заплащане на App Store и Google Play. Pokémon GO е свободен да играе, с много забавни неща за вършене и Pokémon да открият на всяка крачка. За играчите, които искат да се повиши тяхната Pokémon GO опит още повече, някои елементи и функции могат да бъдат достъпни чрез покупки в тях. Играчите могат да се харчат реални пари за PokéCoins, валутата по време на игра на Pokémon GO. PokéCoins след това може да бъде разменен за електрически прозорци, допълнителни елементи, както и други подобрения.

Photo Fun

Когато срещнете Pokémon в дивата природа, можете да включите функцията за камера, който прати диви покемони в турнири на живо, където е изправен пред вашата камера. После улови момента с камерата по време на игра можете да намерите в чантата си. Изравнете изстрел си и удари бутона на затвора, за да направите снимка. Моментното след това ще бъде спасен, за да снимки вашия смартфон за вас да споделя обаче искате.

Музика от Джуничи Масуда

Pokémon GO ще включва изцяло нова музика композирана от Джуничи Масуда GAME FREAK е. Г-н Масуда е работил по покемон игри от самото начало и е съставен много от класическите и запомнящи се песни, които са вдъхновени фенове в продължение на десетилетия.

За играта : Играта е достъпна за всички андроид устройства в българия сега вече можете да се насладите на играта.

Подобни публикации

  1. Съоснователят на Ethereum напуска крипто пазара: не е сигуренa
  2. Възможни решения за грешка при изтегляне на файл
  3. Преглед на Asus ROG Zephyrus G14 GA401
  4. Windows 11 Нови неща, дата на издаване, цена и системни изисквания
  5. Google отваря първия си физически магазин

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.