Нови функции, добавени към груповите видео разговори в Whatsappwhatsapp grup video chat

Meta, която от известно време се опитва да актуализира Whatsapp с различни иновации, добави нови функции към груповите разговори. Ето подробностите!

Whatsapp все още остава комуникационно приложение номер едно на устройства с Android и iOS. Приложението, собственост на Meta , беше напълно достатъчно за потребителите с простата си функционалност до последните години. Но приложения като Telegram , Signal и Google Meets , които се развиха през последните години , започнаха да надминават Whatsapp в определени точки. Мета обаче взе мерки.

Прочети Още: Tecno Pova 2 с 7000 mAh батерия

Meta, която работи върху видеоконференции в групите на Whatsapp през последните месеци , се готви да внесе цялостна промяна по темата в близко бъдеще. Повечето функции, които вече са налични в приложения като Google Meets , също ще дойдат в Whatsapp. По този начин компанията иска да превърне Whatsapp и в приложение за бизнес комуникация.

Вече е възможно да се присъедините към видео чат Whatsapp с една връзка!
Въпреки че повечето хора чакат плъгина за планиране сред новите функции за видеоконференции на Whatsapp , за съжаление опцията за планиране на събития за видео чат засега не се предлага от Meta .

Въпреки това, вече е възможно да участвате във видеоконференции на Whatsapp чрез една връзка. Увеличен е и максималният брой участници във видеоконференцията на 32. Благодарение на тази нова функция, наречена Връзки за обаждания , лицето, което създава видеоконференцията, ще може да включи хората, които иска, дори и да не са в групите. Whatsapp иска да предостави много по-всеобхватна среда за бизнес комуникация с нови функции. Ще бъде възможно участието във видеоконференции както от компютри, така и от телефони. Скоро ще бъде споделена повече информация за иновациите в частта за видеоконференции на приложението.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.