Новият асистент с изкуствен интелект на Googlegoogle ai pixie

Новият асистент с изкуствен интелект на Google: Pixie ще дойде на смартфони!

Google представя Pixie, асистентът с изкуствен интелект, разработен за Pixel 9 и 9 Pro. Ето подробностите! Според нова информация Google обяви Pixie, своя базиран на изкуствен интелект асистент, разработен за смартфони от серията Pixel.

Новият асистент Pixie на Google ще направи нов път в гласовата комуникация!

Pixie ще има разширени функции, особено в гласовата комуникация, и се твърди, че ще бъде в центъра на моделите Pixel 9 и Pixel 9 Pro, които ще бъдат пуснати през следващата година. Този нов асистент с изкуствен интелект ще има функции, за които се твърди, че са подготвени на базата на Gemini и обещават висока производителност при получаване и предоставяне на информация.

Pixie първоначално ще бъде ексклузивно за телефони Pixel, но се планира да бъде предоставен на всички телефони с Android в бъдеще.

За съжаление не се очаква Pixie да дойде в България, тъй като Google все още не предлага официално смартфоните от серията Pixel за продажба в България.

Характеристики и цена на Tecno Spark 20 Pro със 108 MP камера

Моделът с изкуствен интелект Gemini, който Google обяви миналата седмица, привлича вниманието с трите си различни опции: Ultra, Pro и Nano. Предлагайки най-добрата производителност сред тези модели, Gemini Pro се предлага в повече от 180 страни и региони по света.

Gemini Pro включва специална крайна точка Gemini Pro Vision, която може не само да приема текст като вход и да произвежда изход, но също така да произвежда изход чрез комбиниране на текст и изображения.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.