Какво ще прави новият бутон на серия iPhone 16iphone 16 noviyat buton

Беше разкрито какво ще прави новият бутон на серия iPhone 16!

Беше разкрито до коя функция специалният бутон, който се очаква да включва в серията iPhone 16, ще позволи лесен достъп. Ето подробности за иска! Стана ясно каква функция ще има специалният бутон от серията. Бутонът, който ще бъде разположен отстрани на новите модели iPhone, ще помогне за постигане на по-добро изживяване при използване.

Какво ще прави специалният бутон на серия iPhone 16?

През последните месеци имаше много важно развитие по отношение на дизайна на серията iPhone 16. Беше предложено новите телефони с iOS да имат нов бутон, но нямаше информация каква функция ще изпълнява този бутон.

Марк Гърман от Bloomberg, „Caption Button“ Той твърди, че посоченият бутон ще се използва за видеозапис. Гурман каза, че новите iPhone включват „нов специален бутон за заснемане на видео.“ Той заяви, че може да включва. По този начин видеоклиповете могат да се записват много лесно през телефона.

Смята се, че новият бутон ще се намира в долния десен ъгъл на телефона. Caption Button може да замени mmWave антената на устройства, продавани в Съединените щати (САЩ). Тази mmWafve антена може също да бъде позиционирана под бутоните за сила на звука и действие от лявата страна на телефона.

Моделите извън САЩ нямат mmWave антена, която трябва да бъде преместена, за да интегрира бутона за надписи. Предполага се, че въпросният бутон ще бъде капацитивен бутон с тактилна обратна връзка, вместо механичен бутон, и ще съдържа сензор за сила, който може да регистрира натиск.

Новият асистент с изкуствен интелект на Google

Специалният бутон, който ще позволява лесен видеозапис, се очаква да бъде наличен и при четирите модела iPhone от серията. Какво мислите за новия бутон, който се очаква да бъде включен в новите модели iPhone? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристики на OPPO Reno 12 Series
  2. Характеристики на Google Pixel 9 Pro XL
  3. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  4. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  5. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.