Новият сериал на Netflix в сряда е най-гледаният сериал за една седмица!wednesday serial

Новият сериал на Netflix в сряда е най-гледаният сериал за една седмица!

Новият сериал Wednesday, който Netflix представи на публиката миналата седмица, изравни рекорда на Stranger Things. Ето подробностите!

Wednesday, едно от важните съдържание, публикувано миналата седмица , изглежда е новият фаворит на Netflix. Wednesday, който се превърна в един от важните проекти на Netflix, върви от запис на запис.Новият и популярен сериал на Netflix в сряда стана най-гледаният английски сериал за една седмица с пускането си миналата седмица, изравнявайки рекорда на 4-ия сезон на Stranger Things.

Според изявлението на Netflix, първият сезон в сряда, който пое рекорда за най-гледан английски сериал за една седмица, е гледан над 341,2 милиона часа . Сериалът за преживяванията на семейство Адамс е един от най-популярните сериали през последния период.Преди това рекордът беше в Stranger Things с 335 милиона часа за една седмица, докато преди това Squid Game държеше рекорда.

Разгледай Още: Как да намерите заявки за следване, които сте публикували в Instagram

Нишка от сряда

Опитите на сряда да овладее нововъзникващите психически способности, да осуети ужасна поредица от убийства, които тероризираха града, и да разкрие свръхестествената мистерия, която оплете родителите й преди 25 години, ще бъдат фокусът на поредицата. Сряда, която ще смеси комедия и ужас, ще се проведе в Nevermore Academy. Уенздей ще се опита да развие уменията си в тази академия. Но присъствието на подрастващи момичета, които споделят същото училище с него, ще предизвика объркване.

Подобни публикации

  1. Кога и къде ще бъде пусната Хари Потър?
  2. Излезе първият трейлър на дългоочаквания анимационен филм Inside Out 2!
  3. Добри новини за феновете на Шрек: Датата на излизане на Шрек 5 е обявена!
  4. Шестият и седмият филм на Аватар също може да излязат
  5. Излезе новият трейлър на филма Super Mario

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.