Новият сериал на Netflix в сряда е най-гледаният сериал за една седмица!wednesday serial

Новият сериал на Netflix в сряда е най-гледаният сериал за една седмица!

Новият сериал Wednesday, който Netflix представи на публиката миналата седмица, изравни рекорда на Stranger Things. Ето подробностите!

Wednesday, едно от важните съдържание, публикувано миналата седмица , изглежда е новият фаворит на Netflix. Wednesday, който се превърна в един от важните проекти на Netflix, върви от запис на запис.Новият и популярен сериал на Netflix в сряда стана най-гледаният английски сериал за една седмица с пускането си миналата седмица, изравнявайки рекорда на 4-ия сезон на Stranger Things.

Според изявлението на Netflix, първият сезон в сряда, който пое рекорда за най-гледан английски сериал за една седмица, е гледан над 341,2 милиона часа . Сериалът за преживяванията на семейство Адамс е един от най-популярните сериали през последния период.Преди това рекордът беше в Stranger Things с 335 милиона часа за една седмица, докато преди това Squid Game държеше рекорда.

Разгледай Още: Как да намерите заявки за следване, които сте публикували в Instagram

Нишка от сряда

Опитите на сряда да овладее нововъзникващите психически способности, да осуети ужасна поредица от убийства, които тероризираха града, и да разкрие свръхестествената мистерия, която оплете родителите й преди 25 години, ще бъдат фокусът на поредицата. Сряда, която ще смеси комедия и ужас, ще се проведе в Nevermore Academy. Уенздей ще се опита да развие уменията си в тази академия. Но присъствието на подрастващи момичета, които споделят същото училище с него, ще предизвика объркване.

Подобни публикации

  1. Шестият и седмият филм на Аватар също може да излязат
  2. Излезе новият трейлър на филма Super Mario
  3. Whatsapp представя първия си филм: Naija Odyssey
  4. Обявена е най-пиратската телевизионна поредица за 2021 г
  5. NFT за тези, които купуват предварително билети за новия филм за Спайдърмен!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.