Ново приложение от Булсатком (Bulsatcom Voice)

Подобни публикации

 1. Как да се откажете от закупуването на нов Андроид Телефон?
 2. Преминаване и Абониране към мобилните услуги на Виваком?
 3. Какво е необходимо за да ползвам 4G мрежата на Виваком?
 4. Как се деактивира скрит номер на Виваком?
 5. Най-добрите приложения за Android през 2017г.

You may also like...

25 коментара

 1. Мариана каза:

  Кои цифри от касови а Бон са потребителско име кои са парола

  • ismail каза:

   Потребителското ви име е: Номера в булсатком то е номер като всички други оператори както в теленор , виваком, боб или др. Да речем почва с 089…..

   Паролата е от касовия бон: К2И049 и т.н . Успех!

 2. Маги каза:

  Благодаря за точното обяснение! Днес в офиса на Булстком, където си платих телевизията, ме заинтересува и новата им услуга – BulsatcomVoice. Но!!!… служителката не можа, т.е. не знаеше да ми каже, дали ответния тел.номер, който търся в чужбина (за мен е важно!), трябва да има интернет. После и служителката им от колцентъра също не знаеше….
  Аз така го разбрах: освен мен, не е нужно търсеният номер отсреща да има интернет, независимо дали се намира в България или Европа.
  Ако е така, ще го „тестваме“ три месеца 🙂

  • ismail каза:

   Tочно така няма значение той къде се намира и не е задължително да е свързан към интернет можеш да го потърсиш когато си искаш… 🙂

 3. Соня Димитрова каза:

  Въпросът ми е :ако звъня на номер в чужбина,отсрещния номер ще плаща ли някаква такса?
  Благодаря!

 4. Румяна каза:

  Здравейте..аз имам проблем с приложението..въвеждам паролата както е из испикана на на касовия бон,но ми изписва че е грешна.Ползвах го две седмици и бях доволна.Но от два дена ми казва..не разрешено избиране…операторите ме посъветваха да го премахна и да го инсталирам отново. Сега не мога да вляза,много ми е важно..Моля Ви помогнеге ми..ако можете.Благодаря!

  • ismail каза:

   1. Деинсталирай програмата и отново я инсталирай.
   2. Ако проблема продължава обърни се към Булсатком.
   3. Ако пак продължава напиши ми тук…

 5. Румяна каза:

  Извинявам се ..исках да кажа..както е изписана паролата

 6. Радка каза:

  Защо не мога да използвам услугата?В момента съм в Америка има ли значение?благодаря

  • ismail каза:

   Не няма значение къде се намираш просто трябва да имаш само достъп до интернет и провери дали всичко което съм посочил си направил…:) Хубав ден!!!

 7. borislav каза:

  Идеално приложение лесно е за инсталиране , а да не говорим за възможностите.Перфектно приложение евала на Админ ,че ни сподели това.Благодаря ви.. 🙂

 8. Румяна каза:

  Искам да попитам, какво следва след като изтече тримесечния срок?

 9. Венцислав каза:

  Работи много добре изненадан съм от Булсатком това приложение е уникално.Препоръчвам на всички да си я инсталират и да се насладят на красивото приложение от Булсатком… Благодаря ви!

 10. Сирма каза:

  Здравейте инсталирах приложението изходящите повиквания работят, но входящите не на този номер нормално ли е?

  • ismail каза:

   Би трябвало да работят и двете, ако все още не можеш да се справиш остави съобщение в коментарите и потърсим начин…:)

  • Luke каза:

   Трябва да имаш Андроид 6 или по-висока версия, иначе не става. Въпреки че в Гуглплей пишат, че приложението работи с Андроид 2.1 и нагоре.

  • Luke каза:

   При версия на Андроид на смарта ти под 6.0 не можеш да приемаш входящи повиквания. Има нова версия на приложението – Bulsatcom Voice + , но тя работи.

 11. Милка Георгиева каза:

  Здравейте, ако звъня в Мексико и там номера е с българска карта и в роуминг той плаща ли такса на минута в роуминг? Благодаря

 12. Милена каза:

  Здравейте, от две – три седмици имам удоволствието да използвам услугата на Булсат – Bulsat voice. До днес всичко беше безпроблемно, както входящите, така и изходящите разговори; разговорите проведени от България, а сега и от Италия – без разлика; качеството на обажданията също – много високо. Благодаря предварително

 13. Luke каза:

  Успя ли някой да подкара новото приложение Bulsatcom voice premium? На мен ми дава, че не са ми верни потребителското име и паролата. Звънях на съпорта и нищо не можаха да ми кажат. Според тях не трябвало да бъде така и щели да обсъждат въпроса.

  • ismail каза:

   Да все още услугата е нова и поради някои технически проблеми техниците работят в най-скоро време ще ти разрешат проблема…Благодаря ти за въпроса…Хубав ден..:)

 14. Елеонора каза:

  Днес ми свърши 3 месечния договор. И сега искам да подновя договора, но не намирам никаде цените на офертите.

  • ismail каза:

   Препоръчвам ти да отидеш в офиса на Булсатком… Това ще ти бъде от полза и най-вече ще ти изяснят и ще обеснят по – подробно.Желая ти приятно сърфиране из нашият уеб сайт.

  • ismail каза:

   Препоръчвам ти да отидеш в офиса на Булсатком за да ти подновят договора и там ще ти обяснят по-подробно…Благодаря и ти пожелавам приятно сърфиране… 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *