Пикселни и замъглени снимки по най-простия начин

Може да се наложи да размажете или пикселирате част от снимката, преди да можете да я споделите. Снимките искат чувствителни изрични снимки на хора, които не искате да се появи или дали хората, които не искат да се яви в снимките ви да пият след това, в най-простият начин снимки могат да замъглят или пикселизация.

В тази статия ще научите най-простите начини за пикселиране и размиване на снимки .rabota s pikseli

Пикселирайте или размажете цялото изображение

Носете цялата снимка или замъглено пиксел се появи , за да lunapic „Мога да използвам. Можете да намерите тези функции в секцията Настройка.

Можете да посочите снимката си като URL или да качите снимка на компютъра си. След като изберете снимката си, ще видите втория етап, размазване или пикселация.

Следвайте пътя Adjust> Pixelate, за да пикселира цялата снимка. Можете да увеличите или намалите стойността на размера на пикселите колкото искате. Следвайте пътя Adjust> Blur, за да размажете цялата снимка. В този раздел лявата част усилва размазването, докато дясната прави снимката по-рязка.

След като получите желаните резултати, можете да изтеглите окончателната версия на снимката директно на вашия компютър, като кликнете върху бутона „Запазване“ под снимката.

LunaPic е много по-функционален, отколкото да направите снимка замъглена или пикселна. Не може да се каже, че е инструмент за редактиране на снимки, толкова напреднал, колкото Photoshop , но ви позволява да редактирате снимка в най-доброто качество за вашата проста работа през браузъра.

Изображенията, качени в LunaPic, са временно кеширани и съхранявани на сървъри. Снимката се изтрива автоматично, когато приключите с редактирането.

Pixelate или Blur част от снимка

Може да се наложи да размажете или пикселирате определена част от снимка по различни причини . Това също може да бъде лична или чувствителна информация на екрана. Facepixelizer може автоматично да открие лица, които ще бъдат замъглени или пикселирани, и да направи тези лица пикселни или замъглени по желание. Отделно от това, имате и възможност ръчно да размажете и пикселирате снимките.

За да качите снимката, трябва да плъзнете снимка на компютъра си в секцията „Пускане на файлове с изображения тук“. След като плъзнете снимката, трябва да решите какво да направите. Ако искате автоматично да размажете или пикселирате снимката, трябва да решите какво ще се случи при разпознаването на лица в секцията „Разпознаване на лица“. Трябва да щракнете върху бутона „Pixelize“, за да направите пиксела на снимката, и щракнете върху бутона „Blur“, за да го размажете.

Трябва да изберете опция „Автоматично“, за да пикселирате или замъглявате лица на снимката, или „Ръчно“ опция за ръчно пиксел или замъгляване. Трябва да изберете „Blur“, за да размажете ръчно избраните от вас части, и „Pixelize“, за да ги пикселирате. Можете да настроите колко ефективно може да бъде в секцията „Размер“.

След като процесът ви приключи, можете да изтеглите окончателната версия на снимката на устройството си, като кликнете върху бутона „Запазване на изображението“. За да възстановите снимката, можете да нулирате настройките и да върнете снимката в първоначалното й състояние, като натиснете оранжевия бутон с име „Възстановяване“ до бутона „Запазване на изображението“.

Подобни публикации

  1. Идва ограничение на историите в Instagram
  2. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  3. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда
  4. Първи поглед към функцията за редактиране на туит в Twitter
  5. Какво е YouTube Premium? Характеристики и цена

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.