Последният римейк от нас за PS5 може да не е прост римейк

ps5 remake

The Last of Us Remake за PS5 изглежда ни вълнува.Naughty Dog може да мисли за иновации по отношение на историята и геймплея.

Той се върна на дневен ред с нови подробности за The Last of Us Remake , който ще бъде пуснат за PS5, който все още не е официално одобрен . Изглежда, че с римейка, оригиналната игра ще бъде силно развита. Подробности са в нашите новини. 

Прочети Още: Обявени са най-продаваните игри за превключване на Nintendo

Както може би си спомняте, Майкъл Мумбауер, който основава Visual Arts Service Group през 2007 г., за да подкрепи Sony Worldwide Studios в рамките на Sony, според Джейсън Шрайер през последните седмици, е малък екип за The Last of Us Remake, който се разработва за PS5 под PlayStation Studios през 2018 г. беше създал. По-късно обаче този проект е прехвърлен в студиото Naughty Dog и е краят на малкия екип, сформиран от Mumbauer.  

Нови подробности от The Last of Us Remake за PS5

 Появиха се нови подробности за проекта The Last of Us Remake, който в момента е под покрива на Naughty Dog . Според сайта на GameReactor, проектът за римейк няма да се състои просто от иновации като увеличаване на разделителната способност и подобряване на производителността и качеството на текстурата. Твърди се, че студиото за разработчици ще използва графичния двигател The Last of Us Part 2 и ще се възползва максимално от мощта на конзолата PlayStation 5 и ще ни изненада. Ще срещнем и големи промени по отношение на геймплея.  

Както знаете, докато продължението предизвика големи противоречия с историята, анимациите и механиката на игра бяха много оценени. Като се има предвид, че оригиналната игра се хареса на по-голямата част, когато добавим качеството на анимацията и механиката на геймплея на втората игра, можете да помислите за останалото. Naughty Dog, разбира се, ще използва и тактилната обратна връзка на конзолата PlayStation 5, триизмерен звук и адаптивни тригери, за да осигури първокласно качество с The Last of Us Remake.  

Засега нито Sony Interactive Entertainment, нито Naughty Dog са направили официални изявления, но един от най-любопитните около слуховете е, разбира се, историята. Може да няма голяма промяна в историята на оригиналната игра, но за някои моменти в тъмното изглежда възможно студиото за разработчици да може да разшири приключението на дуета Ели и Джоел малко по-нататък с новите елементи на историята .  

В резултат на това е полезно, разбира се, да се запазят всичко това като слухове. Фактът, че Джейсън Шрайер направи първото твърдение, е малко вероятно да срещнем римейка на „Последният от нас“. И все пак, най-добре би било да изчакате официалните издания. 

Подобни публикации

  1. Stardew Valley постига невероятни продажби
  2. Sony обявява нови дати на пускане на услугата PlayStation Plus
  3. Как да инсталирате игра с Daemon Tools?
  4. PlayStation Plus Premium срещу Xbox Game Pass Ultimate: Кое е по-добро?
  5. Световноизвестният разработчик на игри Epic Games обяви, че ще дари на Украйна приходите

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.