Последният римейк от нас за PS5 може да не е прост римейкps5 remake

The Last of Us Remake за PS5 изглежда ни вълнува.Naughty Dog може да мисли за иновации по отношение на историята и геймплея.

Той се върна на дневен ред с нови подробности за The Last of Us Remake , който ще бъде пуснат за PS5, който все още не е официално одобрен . Изглежда, че с римейка, оригиналната игра ще бъде силно развита. Подробности са в нашите новини. 

Прочети Още: Обявени са най-продаваните игри за превключване на Nintendo

Както може би си спомняте, Майкъл Мумбауер, който основава Visual Arts Service Group през 2007 г., за да подкрепи Sony Worldwide Studios в рамките на Sony, според Джейсън Шрайер през последните седмици, е малък екип за The Last of Us Remake, който се разработва за PS5 под PlayStation Studios през 2018 г. беше създал. По-късно обаче този проект е прехвърлен в студиото Naughty Dog и е краят на малкия екип, сформиран от Mumbauer.  

Нови подробности от The Last of Us Remake за PS5

 Появиха се нови подробности за проекта The Last of Us Remake, който в момента е под покрива на Naughty Dog . Според сайта на GameReactor, проектът за римейк няма да се състои просто от иновации като увеличаване на разделителната способност и подобряване на производителността и качеството на текстурата. Твърди се, че студиото за разработчици ще използва графичния двигател The Last of Us Part 2 и ще се възползва максимално от мощта на конзолата PlayStation 5 и ще ни изненада. Ще срещнем и големи промени по отношение на геймплея.  

Както знаете, докато продължението предизвика големи противоречия с историята, анимациите и механиката на игра бяха много оценени. Като се има предвид, че оригиналната игра се хареса на по-голямата част, когато добавим качеството на анимацията и механиката на геймплея на втората игра, можете да помислите за останалото. Naughty Dog, разбира се, ще използва и тактилната обратна връзка на конзолата PlayStation 5, триизмерен звук и адаптивни тригери, за да осигури първокласно качество с The Last of Us Remake.  

Засега нито Sony Interactive Entertainment, нито Naughty Dog са направили официални изявления, но един от най-любопитните около слуховете е, разбира се, историята. Може да няма голяма промяна в историята на оригиналната игра, но за някои моменти в тъмното изглежда възможно студиото за разработчици да може да разшири приключението на дуета Ели и Джоел малко по-нататък с новите елементи на историята .  

В резултат на това е полезно, разбира се, да се запазят всичко това като слухове. Фактът, че Джейсън Шрайер направи първото твърдение, е малко вероятно да срещнем римейка на „Последният от нас“. И все пак, най-добре би било да изчакате официалните издания. 

Подобни публикации

  1. Ще продължат ли PS5 игрите да излизат на компютър? Sony обяви!
  2. 14-дневна безплатна кампания за Game Pass от Microsoft
  3. Кодове за джейлбрейк на Roblox – април 2023 г
  4. Как да коригираме грешката при срив на графичния драйвер на Valorant?
  5. Как да увеличите скоростта на изтегляне в Steam?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.