Критична стъпка за тези, които използват рекламен блокер от YouTube!Критична стъпка за тези, които използват рекламен блокер от YouTube!

YouTube се готви да предприеме стъпка, която засяга хората, които използват рекламни блокери. Популярната услуга няма да позволява разширения за блокиране на реклами. YouTube взе много важно решение за хората, които използват рекламни блокери. Много потребители, използващи разширения за блокиране на реклами, срещнаха предупреждение, когато искаха да гледат видеоклипове в популярната услуга. Подробности за решението, което може да подразни потребителите, които не използват премиум версията, са в нашите новини.

В YouTube, който съдържа голям брой видеоклипове от различни жанрове, се показват много реклами, докато гледате видеоклипа. Докато някои от потребителите заобикалят тези реклами с Premium, някои от тях предпочитат разширения за блокиране на реклами.

Как се прави регистрация в Youtube?

YouTube няма да разреши програми за блокиране на реклами

Популярната услуга за споделяне на видео YouTube започна да показва предупредителен прозорец на някои потребители, които искат да гледат видеоклипове, заявявайки, че рекламните блокери не са разрешени. Потребител на Reddit на име Sazk100 също беше сред тези, които срещнаха предупредителния прозорец.

Sazk100 сподели екранна снимка на предупреждението в Reddit , след като срещна въпросното предупреждение. Прозорецът с предупреждение гласи, че рекламите гарантират, че YouTube остава безплатен за милиарди потребители по целия свят и на потребителите се предоставят две възможности.youtube ad blokers not allowed
При първата опция потребителите трябва да разрешат реклами в YouTube, докато при втората опция се препоръчва YouTube Premium. Ако се срещне такова предупреждение, въпреки че не се използва рекламен блокер, има и опция „Докладване за проблем“, за да докладвате тази ситуация.

Все още не е известно дали това решение, което в момента е във фаза на тестване, скоро ще бъде приложено за всички потребители. Ако това решение се отнася за всички, ще трябва или да деактивирате блокера на реклами, или да имате Premium абонамент, за да гледате видеоклиповете.

Подобни публикации

  1. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  2. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  3. Как се пише?
  4. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!
  5. Друга нова функция Threads идва в Instagram: Кръстосано Споделяне!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.