Седем различни версии на Мicrosoft Windows 10Седем различни версии на Мicrosoft Windows 10

1). Седем най различни версии на Мicrosoft Windows 10 ще е обект на множество спекулации през последните седмици с наближаването на нейната официална премиера на пазара тази година. Компанията сега разкри, че всички потребителите на Insider програмата ще получат безплатно ъпдейта към платформата, както и допълнителни детайли за премиерата на пазара. Според данните на Microsoft ще са на разположение точно седем различни версии на Windows 10 OS, предаде BGR.

2). Стандартната версия на операционната система ще се казва Windows 10 Home и ще е фокусирана към обикновените потребители които желаят и нямат тирпение, но е предвидена и Mobile конфигурация специално за смартфоните и таблетите. Представителите на малкия бизнес ще могат да се възползват от подобренията и допълнителните функции на специалния пакет Windows 10 Pro. В същото време актуализираната версия на платформата за големите компании ще се казва Windows 10 Enterprise.

3). Компанията е разработила и специална версия с името Education, която да отговори на нуждите на училищата и другите образователни институции по цял свят за да могат да се възползват. Windows 10 Mobile Enterprise е създадена за бизнес потребителите, които често използват мобилните си устройства за достъп до важната си информация. Последната версия на платформата е Windows 10 IoT и е създадена за всички други джаджи, които разполагат с хардуер, който може да ги свързва към интернет.

А как можем да преинсталираме Windows 10 ще обесня по късно.

Дано да съм ви бил полезен… 🙂

Подобни публикации

  1. 20 неизвестни команди в Google Търсения
  2. Проблем с известията в Instagram и решение
  3. Какво е Bumble? Как да използвам?
  4. Какво е Google Преводач?
  5. Google подобрява изживяването при търсене в Gmail и чат

You may also like...

3 Responses

  1. stefan каза:

    kak moga da napravam zamunda

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.