Сгъваем телефон, който може да се носи като чантаhonor v purse dizayn kato portmone

Сгъваем телефон, който може да се носи като чанта: портмоне Honor V

Базираният в Китай производител Honor представи концепция за сгъваем смартфон, наречена Honor V, която може да се носи като чанта. Ето я концепцията с интересен дизайн! Honor представи нова концепция за сгъваем телефон. Представеният концептуален дизайн позволява сгъваемият телефон да се носи като чанта. Представено от базирания в Китай производител , Honor V Purse успява да привлече вниманието със своя стилен дизайн.

Какво предлага чантата Honor V?

Базираният в Китай производител Honor представи много интересен концептуален сгъваем телефон. Устройството, наречено Honor V Purse, може да се носи като чанта. Има презрамка за носене на ръката, която позволява носенето на телефона като чанта. Има възможност за смяна на вградената в телефона презрамка. По този начин потребителите ще могат да използват най-подходящата каишка за ръката си за своето облекло. Когато погледнем видеото, виждаме, че верижка може да бъде прикрепена към външната повърхност на телефона.

Телефонът, който може да се сгъва навън, има функцията Always On (AOD). Във функцията AOD има поддръжка за интерактивна анимация. Можете да проверите подробностите за функцията AOD от видеоклипа. Тъй като сгъваемият телефон на име Honor V Purse е само концепция, не се знае дали ще бъде пуснат. Устройството, чиито хардуерни характеристики, цена и дата на пускане не са обявени, вероятно никога няма да бъде налично за продажба.

Какво мислите за концепцията за сгъваем телефон, който може да се носи като чанта? Бихте ли искали телефон като този да е на разположение за продажба? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Достатъчно ли е 8 GB RAM за Mac?
  2. Новото приложение за споделяне на снимки на TikTok Notes
  3. Характеристики на часовник Smart Band 9 на Xiaomi
  4. Microsoft представи своите компютри, поддържани от изкуствен интелект
  5. Apple Watch ще може да измерва кръвното налягане!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.