Споделяне на историята на някой в ​​собствената ви история в InstagramКъм края на 2018 г. можете да споделяте историите на другите на вашия Instagram с функция за Instagram Stories . Тези, които не знаят как да използват тази функция, искат да споделят историята, в която споделят снимка в собствената си история, но някак си не могат да я споделят в собствените си истории и предпочитат да я споделят с екранна снимка. В тази статия ще научите как да споделяте историята на някой друг в собствената си история.

Трябва да сте маркирани в споделената история, за да споделите историята на някой друг в собствения си профил; Ако собственикът ви не ви маркира, не можете да споделите историята в собствената си история. Когато някой друг ви е маркирал в историята си, автоматично ще получите съобщение, че сте маркирани в историята на човека. Това съобщение включва връзка за споделяне на историята в собствената ви история. Когато кликнете върху тази връзка, можете да споделите историята в собствената си история.

Как да създадете отново споделена история в Instagram?

spodelqne,istoria,instagram
Точно преди да споделите историята си, кликнете върху бутона в горния десен ъгъл и напишете лицето, което искате да маркирате като @ name , когато напишете контакта, лицето ще има предложения точно под текста и точно под тези предложения ще има бутон за избор дали да споделяте историите отново.

Когато публикувате историята, на лицето, което сте маркирали, ще бъде изпратено уведомление. Този човек може да сподели историята си в собствената си история, ако кликнат върху споделянето на историята в собствената си история.

Подобни публикации

  1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
  2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
  3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
  4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
  5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.