Споделяне на историята на някой друг във вашия собствен Instagram профил

instagram istoriya spodelyane 2022

Какви са начините да споделите историята на някой друг в Instagram? Как да изтеглите история, без потребителят да ви маркира? Ние отговорихме на тези въпроси.

Instagram предлага само един начин да споделите историята на някой друг. За да кандидатствате за този път, човекът, който е споделил историята, трябва да ви маркира. За съжаление, ако човекът не ви маркира, не можете да споделите тази история като история в собствения си акаунт.

За щастие има някои методи, които можете да използвате, за да споделите историята на някой друг във вашия акаунт. За да приложите тези методи, не е необходимо този човек да ви маркира, но към края на нашата статия ще обясним и кое решение трябва да се приложи за проблема с споделянето на чужда история в Instagram във вашата собствена история.

Прочети Още: Google забранява YouTube канала на руския парламент

Начини за споделяне на историята на някой друг в Instagram

  • Ако сте маркирани в историята, споделете историята в секцията DM.
  • Направете екранна снимка на историята.
  • Използвайте приложението за изтегляне на истории в Instagram.
  • Използвайте програмата за изтегляне на истории в Instagram.

Историите, популярната функция на Instagram, вече са незаменима част от платформата за социални медии. Функцията, която беше предложена на потребителите преди няколко години, сега се превърна в метод, който потребителите използват за споделяне всеки ден.

Ако сте потребител на Instagram, трябва да сте използвали истории поне веднъж. И така, опитвали ли сте някога начини да споделите историята на някой друг като своя собствена? Трите метода по-горе ви позволяват да споделите историята на този човек като своя собствена, дори и той да не ви е маркирал.

Можете да научите как да прилагате тези методи по-долу.

1. Проверка на секцията Директни съобщения

Ако споделите история в Instagram и маркирате друг потребител на Instagram към тази история, този потребител може да сподели повторно вашата история. Ако сте били маркирани за участие във видеоклип или снимка, които някой друг е споделил като история, ще получите известие, че сте били маркирани в историята на този човек.

Проверете личните съобщения, които получавате, за да споделите историята като своя собствена. Въведете историята на чатовете си с потребителя, който е споделил историята, и проверете дали опцията „Добавяне към вашата история“ е посочена в долната част на известието. Ако видите тази опция, споделете историята.

Ако сте маркирани в историята, но не виждате опцията за добавяне към историята, отидете в края на публикацията, там сме обяснили стъпка по стъпка защо възниква този проблем и как да го поправите.

2. Правене на екранна снимка на историята

Можете да използвате този метод, ако историята е споделена само като снимка. Ако човекът не ви е маркирал на снимката, която е споделил като история, можете да отворите историята на този човек и да направите екранна снимка и да споделите историята във вашата собствена история.

3. Използване на приложението Instagram Story Downloader

Можете да изтеглите iStory за Instagram на iOS/iPadOS, Instore в Play Store. Можете също да използвате Instore, без да влизате в акаунта си, но ако решите да го направите, можете да изтеглите само историята на публичните акаунти, за съжаление не е възможно да изтегляте частни акаунти.

Разбира се, използването на такива приложения може да не винаги е най-добрият вариант. В крайна сметка трябва да влезете в акаунта си и приложенията ви искат много разрешения. Вместо това можете да се обърнете към сайтовете, които можете да използвате, за да изтегляте истории от Instagram.

Разбира се, използването на тези сайтове има голям недостатък. С тези сайтове можете да изтегляте на вашето устройство само истории, споделени в публични акаунти. За съжаление не можете да изтеглите историята на хората, които са направили акаунта ви частен, така че публикациите, които са направили в акаунта си, да могат да се виждат само от последователите.

Ако акаунтът на потребителя е публичен, това означава, че няма пречки пред вас да изтеглите неговата или нейната история. В този случай можете да използвате безплатни сайтове за изтегляне на истории от Instagram.

4. Използване на сайтове за изтегляне на истории в Instagram

  • Отидете на сайта на Story Saver.
  • В полето въведете потребителското име на потребителя, чиято история искате да изтеглите.
  • Завършете проверката на captcha.
  • Историите, споделени в рамките на 24 часа след проверката, ще бъдат изброени.
  • В секцията „Представени“ можете да видите корицата на историите, представени от потребителя.
  • Можете да видите историите в този архив, като натиснете опцията „Показване на акценти“ под тези корици.
  • Можете да изтеглите всички споделени истории, като щракнете върху бутона за изтегляне.

Публикуване на чужда история в Instagram във вашата собствена

Ако не можете да споделите историята на потребител в Instagram, въпреки че сте маркирани, помолете този потребител да направи акаунта си публичен. За това трябва да следвате стъпките по-долу:

  • Отворете Instagram.
  • Отидете в профила.
  • Натиснете трите хоризонтални линии в горния десен ъгъл.
  • Въведете настройките.
  • Влезте в секцията „Поверителност“.
  • Изключете опцията „Частен акаунт“.

Ако акаунтът на лицето вече е публичен, потребителят на Instagram трябва да изпълни стъпките по-долу:

  • Влезте в Instagram.
  • Вижте вашия профил.
  • Докоснете трите хоризонтални линии в горния десен ъгъл и въведете настройки.
  • Кликнете върху „История“ под „Поверителност“.
  • Отидете в секцията „Споделяне“.
  • Активирайте опциите „Разрешаване на споделяне в история“ и „Разрешаване на споделяне в съобщения“.

След като приложите двата начина по-горе, хората, маркирани от този потребител, ще могат да споделят своята история.

Кой може да сподели вашата история в Instagram?

Само хората, които маркирате, могат да споделят вашата история в Instagram. Преди да споделите историята си, ако щракнете върху бутона „Aa“ и напишете името на човека като „@username“, предложените хора ще се появят веднага по-долу. Ако натиснете върху потребителя, когото искате да маркирате измежду тези хора, ще сте маркирали този потребител.

За да маркирате няколко души във вашата история, трябва да повторите същия процес. Повторете процеса толкова пъти, колкото искате да маркирате толкова потребители, но когато направите това, на екрана може да се появи лошо изображение. Етикетите могат да заемат екрана, докато действителното съдържание, което искате да споделите с хората, остава на заден план.

Ако не искате маркираният потребител да се показва маркиран в историята, можете да го плъзнете от екрана, като задържите текста. По този начин в историята няма елемент, различен от видео или снимка. Можете също да използвате този метод, за да добавите музика и т.н. към вашата история. Можете да го използвате и върху стикери.

Когато споделите вашата история, лицето, което сте маркирали, ще бъде уведомено, че е маркирано в история. Ако този човек докосне опцията да сподели историята в собствената си история, историята ще бъде споделена и в историята на този човек.

Подобни публикации

  1. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  2. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?
  3. YouTube с нов дизайн за мобилни устройства и мрежа
  4. 9 неизвестни функции на Twitter
  5. TikTok имитира някои функции на BeReal!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.