Как да използвате Spotify безплатно?spotify premium

Платен ли е Spotify? Как да използвате Spotify безплатно?

Платен ли е Spotify? Как да използвам Spotify безплатно и какви са предимствата? Въз основа на тези и подобни въпроси сме подготвили подробна статия за вас.

Платен ли е Spotify? Какви стъпки трябва да се следват, за да използвате Spotify безплатно ? Използването на безплатен акаунт в Spotify разумен избор ли е? Като отговорихме на тези въпроси, се опитахме да изчистим съмненията ви относно това какъв акаунт трябва да използвате в Spotify.

Закупуването на премиум членство има много предимства за потребителите. Поради тази причина повечето потребители смятат, че използването на Spotify срещу заплащане е необходимост. Въпреки това, безплатните функции на Spotify не са нещо, което трябва да се приема с лека ръка.

Въпреки че Spotify Premium предлага специална отстъпка за студенти и семейства, много потребители питат дали е възможно да използвате Spotify безплатно.

Прочети Още: Споделяне на историята на някой друг във вашия собствен Instagram профил

Фактът, че премиум абонаментът предлага неограничено изтегляне на музика, офлайн слушане, без проблеми с прескачането, специални плейлисти и много други предимства го прави необходимост.

Както знаете, Spotify ви предлага две опции след безплатния 30-дневен пробен период: Или се съгласявате да плащате определена месечна такса и да се насладите на всички предимства, като се присъедините към потребителите на Spotify Premium акаунт, или можете да прекратите членството си и да се сбогувате с премиум функции след като използвате Premium функции за известно време.

Разбира се, използването на Spotify premium има много предимства, но с актуализацията, донесена до мобилната версия през последните години, стана много по-разумно приложението да се използва безплатно.

И така, това направи ли го за предпочитане? Да, използването на Spotify безплатно се превърна в логичен избор за повечето потребители, с изключение на малките недостатъци, но разбира се, тези недостатъци не трябва да се пренебрегват.

Платен ли е Spotify?

Spotify не е напълно платен. Платформата за цифрова музика също има опция за безплатен акаунт, но безплатният акаунт не е от типа акаунт, който може да бъде предпочитан от всеки. Основните причини за това могат да бъдат изброени по следния начин:

 • Трябва да слушате реклами, за да слушате песните.
 • Не можете да слушате песните без интернет, защото няма опция за запазване на песните.
 • Не можете да слушате песни без прекъсване. Това се дължи на разбъркания плейлист.
 • Вашето право да пропускате песни е ограничено.
 • Трябва да използвате функцията за пропускане на песен, за да слушате песента, която харесвате.

Както се вижда от горните елементи, безплатният акаунт далеч не е полезен, но е само за определени потребители. Ако обичате да слушате песни с логиката на радиото, а не по ваш собствен избор, няма значение за вас.

Разбира се, това не е единствената причина да изберете безплатния план. Въпреки че ще говорим подробно за предимствата на безплатното използване на Spotify, нека го кажем предварително: Имате много предимства дори с безплатен акаунт.

Как да използвате Spotify безплатно?

 • Отидете на сайта на Spotify.
 • Кликнете върху страницата „Premium“ на Spotify.
 • Натиснете бутона „Започнете да използвате“ под безплатното първокласно заглавие.

Spotify предлага предимство за 3-месечен пробен абонамент в определени периоди. Следвайки тези кампании, можете да се възползвате от предимствата на премиум членство за 3 месеца. Освен това можете да се възползвате и от 1-месечния първокласен пробен абонамент, който е основната кампания на Spotify. Така че не е нужно да чакате.

Какви са предимствата на използването на Spotify Free?

 • Проблемът с прескачането на песента вече не се среща.
 • Налични са персонализирани плейлисти.
 • По-малко интернет се изразходва с Data Saver.
 • Той предлага чисто нов интерфейс специално за човека.

Безплатните функции на Spotify са доста задоволителни, както можете да видите след обновяването на платформата. Нека ги разгледаме един по един.

1. Не пропускайте песните за песента, която обичате

Основната причина да предпочитаме Spotify Premium; дава неограничен шанс за скачане, можем да играем песента, която искаме. Имахме право да слушаме свободно само определен албум или песен на който и да е изпълнител от прекрасните плейлисти (Weekly Discovery, Daily Mix, Music Radar), подготвени от Spotify, само в Spotify Premium версия.

Обновеният Spotify също предлага това предимство на потребителите на безплатни акаунти. Сега имате възможността да пуснете песен директно от плейлистите, специално подготвени според вашите предпочитания, песните в плейлистите, които сте подготвили сами, или конкретно парче. Функциите на безплатната версия на Spotify, която решава проблема с прескачането на песните, не се ограничават до това.

2. Изберете и слушайте плейлисти, подготвени според вашия вкус

Плейлистите, които Spotify внимателно подготвя за определени дни и ситуации, не са изключителни за потребителите на Premium. Екранът за добре дошли на новия Spotify ще показва любимите ви изпълнители и жанрове – точно като Apple Music. С натискане на бутона „Харесвам“, вие добавяте песента към любимите си, за да бъде запазена във вашия плейлист, и лесно посочвате, че не ви харесва предложението с бутона „Скрий“.

Освен това предложенията ще се обновяват, докато слушате музика; Съдържанието ще се актуализира постоянно. Както винаги, ще можете да създавате свои собствени плейлисти; Разбира се, по по-лесен начин.

В обобщение, специалните плейлисти, една от функциите, които отличават Spotify от другите платформи за слушане на музика, не са изключителни за потребителите на Premium. Като безплатен потребител ще ви очакват 15 плейлиста за избор и игра, подредени според вашия музикален вкус.

3. Колко интернет харчи Spotify? 75% по-малко

Едно от предимствата на използването на Spotify Premium акаунт е възможността да изтегляте музика и да я възпроизвеждате офлайн. За жалост; В обновения Spotify няма опция за офлайн слушане, но има чисто нова функция, която мисля, че ще бъде поне толкова ефективна: Data Saver.

Новата функция Data Saver, за която се твърди, че значително намалява използването на мобилни (клетъчни) данни, ще намали потреблението на данни с до 75 процента. Колко интернет използва Spotify? Въпросът вече няма значение.

4. Персонализиран, чисто нов интерфейс

Ако никога не сте отваряли Spotify Radio, имате още една причина да използвате безплатната версия. Новият интерфейс на Spotify се състои от четири раздела: Начало, Търсене, Вашата библиотека и Premium.

Наскоро пуснати, настроени и сортирани по жанр плейлисти, плейлисти, които създавате, всичко е достъпно в новата безплатна версия на Spotify. Хубаво е също, че безплатната версия на Spotify ще покаже новото си лице на всички потребители на iOS и Android.

Както можете да видите, е много приятно да използвате Spotify безплатно благодарение на новата актуализация. Бихме искали също така да споделим думите на вицепрезидента на Spotify по разработване на продукти относно новия безплатен Spotify:

„Нашите потребители винаги ни казват, че откриването и слушането на музика е лично преживяване и ние обогатяваме изживяването на любителите на музиката, които използват Spotify безплатно.“

„Това е началото на промяната за Spotify и ние ще продължим да внедряваме иновации, които отразяват нуждите на нашите потребители. Не става дума само за това да дадем на потребителите по-персонализирано безплатно изживяване от първия ден, но и нашето желание да им дадем повече контрол върху слушането на музика опит, за да могат да намират и слушат любимите си песни, когато и където пожелаят. също уместни.“

Купува ли се Spotify Premium?

Има ли предимства при използването на Spotify Premium акаунт? Разбира се, че има, но няма причина да преминете към Premium, ако не се оплаквате от кратките реклами, които прекъсват, докато пускате музика.

Бих искал да кажа следното за тези, които казват, че могат да слушат и висококачествена музика; Използвате слушалките, които сте получили с телефона, за да слушате музика и ако телефонът ви няма специална звукова технология, вие всъщност не разбирате разликата между нормално качество и високо качество.

Подобни публикации

 1. Как да добавите GIF към Gmail?
 2. Как да създадете папка в Gmail?
 3. Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?
 4. Как да изтриете групови имейли в Gmail?
 5. Как да изтеглите видеоклипове от YouTube без програми?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.